تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 75

نام تاپيک: همه چیز در باره رپ خارجی و پاپ ایرانی وخارجی را در این تاپیک بیابید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohsen Eblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

عکس از نانسی عجرم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    برای امروز دومین عکس از البومه نانسی عجرم واستون میذارم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بر و بچ خواهش میکنم نظرهم بدین
    Last edited by Mohsen Eblis; 31-01-2007 at 19:12.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اقا یه خبر از این به بعد وارد رپ خارجی میشیم
    منتظر زندگی نامه ی بعضیاشون باشید
    اگر بیوگرافی امینم رو هم میخواییدمیتونید به قسمت رپ فارسی سرچش کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

زندگی نامه لیل کیم
    Kimberly jones مشهور به lil kim در سال ۱۹۷۵ در نيويورک به دنيا آمد و به کمک دوستان وارد موسيقي شد البته او بيشتر نقش دوست دختر رپرهاي معروف را بازي مي کرد و با هر رپري مي گشت از جمله اين رپرها MFD بود تا اين که تصميم گرفت آلبومي بيرون دهد پس اولين آلبوم خود را با نام hardcore در سال ۱۹۹۶ بيرون داد البته اين آلبوم را در دو ورژن پخش کرد آهنگ معروف F**K You باعث شهرت او شد و البته آلبوم خوب فروخت چون او از اولين زنهاي رپر بود و خيلي ها کنجکاو بودند ببينند او چي ميخونه ؟ بعد يه حوادثي افتاد که کار او با کار M.A.F.I.A گره خورد و البته او به روي رپ کثيف سکس روي آورد ۴ سال بعد او با البوم Notorious K.I.M. دوباره وارد بازي رپ شد او باز هم مورد توجه قرار گرفت و با بسياري از رپرها ارتباط برقرار کرد در سال ۲۰۰۳ آلبوم Thug Luv را به بازار رپ داد که البته زياد موفق نبود به دليل چهرهي بدي که پيدا کرده بود در ضمن البته به جورايي نژادش بر ميگشت به لاتين به همين دليل بسياري از آهنگانش را به لاتين هم بيرون داده ( اسپانيايي و ايتاليايي ) آلبوم بعدي او در همان سال با نام La Bella Mafia بود که ياد آور روابط سابقش بود چون او با بسياري گردن کلفتهاي ايتاليايي ارتباط داشت آهنگ Magic Stick از اين آلبوم بسيار موفق بود و پول زيادي را وارد جيب او کرد . او کم کم با تورهاي رپ و کنسرتهاي بي ادبانش +۱۸ معروف شد البته اين در موسيقي معموليه که يک زن براي چهرهاش محبوب ميشه . او امسال آلبوم Shut Up را قراره بيرون بده که فعلا يه ترک داره .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

زندگي نامه ي Mase
    چند وقتي بود که زندگي نامه نگذاشته بودم اين هفته که خبري نبود که زندگي نامه ي توپ براتون آماده کردم :

Mason Durrell Betha در 27 آگوست سال 1977 در خانواده اي سياه پوست متولد شد محل زندگي آن ها ابتدا در Jacksonville بود اما کمي بعد آن ها به harlem رفتند اما زماني که mason کمي بزرگتر شد و به سن 13 سالگي رسيد به ايالت فلوريدا برگشتند .mason در سن 15 سالگي همراه برادرش به نيويورک رفتند در آن جا وضعيت مالي بهتري پيدا کرد و همچنين به دليل مهارت در بسکتبال به عضويت تيم محلي در نيويورک در آمد . در اني زمان بود کهmason با موزيک رپ آشنا شد و به دليل علاقه زياد به رپ با دوستانش گروهي کوچک موسوم بهChildren of the Corn را تشکيل داد . او توانست شهرت کمي در بين رپرهاي زير زميني پيدا کند پس از مدتي او به طور اتفاقي با puff daddy يکي از بزرگان رپ آن زمان آشنا شد اين آشنايي باعث شد که در چند آهنگ در سال 1996 با او همکاري کند .mason حالا به شهرت رسيده بود زيرا به دليل شهرت زياد puff daddy او نيز خود به خود معروف شده بود البته puff daddy از زماني کارmason را پسنديده بود که آهنگهاي گروه Children of the Corn را گوش کرده بود پس از مدتي mason نام mase را براي خود برگزيد و با همراهي puff daddy و bad boy توانست آلبومي با نامHarlem World را بيرون دهد اين آلبوم به دليل شهرت puff daddy به فروش خوبي رسيد و خود mase هم توانست اعتباري در موزيک رپ شزق امريکا براي خود پيدا کند همکاري mase با puff daddy و bad boy ادامه داشت و آهنگهايي مانند Only You و Lookin" at Me را با آن ها اجرا کرد کمي بعد mase يکي از بهترين آهنگ خود را با همراهي خواننده ي مشهور پاپ يعني Mariah Carey اجرا کرد اين آهنگ که Honey نام دارد چند هفته در صدر بهترين آهنگ امريکا قرار گرفته بود mase در ادامه آلبوم دوم خود را به نام Double Up بيرون داد اين آلبوم مانند آلبوم پيش چندان موفق نبود زيرا خوانندگان بزرگ رپ مانندBusta Rhymes, Jay-Z, DMX, Lil" Kim, Monifah, 112, the L.O.X., Eightball & MJG, Black Rob, Lil به او اجازه ي خود نمايي ندادند همچنين آهنگهاي ضعيفي که با Junior M.A.F.I.A اجرا کرد و پافشاري و تعصب زیاد به سبک east side باعث شد او نزد همه به شدت منفور شود . mase برخلاف بزرگان رپ هیچ گاه حاضر نشد خلاف نظر گنده هایeast side آهنگی بخواند و همین امر باعث ضعف و تکراری بودن آهنگای او شد . خیلی زود mase از دوران اوج خود خارج شد پس از 3 سال دوباره mase همکاری خود را با puff daddy ادامه داد و توانست با حمایت puff daddy آلبوم سوم خود را پس از مدتی تاخیر با نام Welcome Back در سال 2004 بیرون دهد هر چند که این آلبوم هم نیز زیاد موفق نبود اما پس از مدت ها نام mase را دوباره مطرح کرد اما با همه ی این ها mase از آن دسته رپرهایی است که نامش همیشه زیر نام بزرگان جا مانده است در صورتی که استعداد بی نظیری در رپ دارد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

یه مصاحبه با چاووشی
    اینم اولین مصاحبه رسمی محسن چاوشی هست

برام سوال بود که چرا خودکشی ؟

از خود محسن پرسیدم که چرا از خودکشی خونده .....

گفت : واسه اينكه خيلي زياد شده ... دلم ميسوزه مي بينم انقدر آدما ضعيف ميشن كه خودكشي مي كنن . مي گفت : از خودكشي خوندم تا شايد خيلي ها يادشون بيفته كه قوي باشن كه آدم نه بايد جلوي مشكلات قد خم كنه .....

شايد اين مقدمه ربطي به توضيحي كه ميدم درباره ي آلبومه جديد محسن نداشته باشه اما ديدم شايد بهترين دليل واسه اين همه زيبايي اين آلبوم اين باشه كه محسن چشمش بازه ... با چشم باز داره مي خونه .. نه مثله خيلي ها كه از گل و بلبل مي خونن يا تو آهنگشون اسمه هزار تا دختر رو ميارن كه فروش بره ...

محسن صداي گرمي داره و خوب ميخونه ....

آهنگ ساز خوبيه و ميدونه موسيقي پاپ يعني چي ... خوشم مياد براي فروش نیست که آلبوم ميده به قول روزنامه نگارا آلبومش تجاري نيست ... آلبومش هنريه

يكي مثله مجتبي كبيري هزار جور تبليغ تو ماهواره داده ... تبليغ تو روزنامه داده اين طرف و اون طرف اسمش هست . تو ماركتينگ هاي مجاز كه ميري آلبومش جلوي چشمه ..... خودتون ميدونيد كه چقدر فروش كمي داشت ....

بعد يكي به اسم محسن چاووشی مياد كه كارش تبليغ نداره .... بهش مجوز ندادن .. تو ماركتنيگ كه بري آلبومش رو نمي بيني اما آلبومش مياد و بدونه پشتوانه ي مالي .. بدونه تبليغ بازار رو مي گيره تو دستش و به قول خودمون مي تركونه .....

محسن چاووشی تا حالا واسه ي دلش خونده و خوب به دل هم نشسته و خوب ميدونيد كه چقدر طرفدار داره

با اينكه آلبومه قبليش هم تو اينترنت پخش شد و به اسم قميشي و كبيري پخشش كردن اما اين باعث نشد كه محسن نااميد بشه . محسن وقت گذاشت و آبومه خودكشي ممنوع رو آماده كرد كه نمونه اي تو كارهاي قبلي نداره و واقعا تك و بي همتاست .

خودكشي ممنوع .... كاري زيبا و به ياد مادني از كسي كه به خاطر خودش محبوب شد .

بعضي جاها ديدم كه ميگن محسن چاووشی صداش مثله سياوش قميشي و اين رو دليل معروف شدن محسن ميدونن اما بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست و محبوبيت و معروفيت محسن ربطي به سياوش قميشي نداره و اصلا و ابدا قرار نيست كه محسن جا نشيني براي اون باشه ....

محسن چاووشي خودش صاحب سبكه و جزو بهترين هاست

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

مصاحبه با محسن یگانه
    محسن يگانه اين گونه سخن ميگويد:

به نام او...
    من محسن يگانه هستم.متولد 23/2/؟؟13 هستم.كار موسيقي رو به صورت حرفه اي از سال 79 با نواختن گيتار شروع كردم.اما در همون ابتداي كار وقتي با سختي هاي اين كار روبرو شدم براي مدتي قصد داشتم به كلي موسيقي رو ادامه ندم.

اما مايوس نشدم و از اون به بعد كار رو جدي دنبال كردم و خيلي زود تر از اون چيزي كه فكرشو مي كردم نواختن گيتار رو به صورت حرفه اي فرا گرفتم و 2 سال بعد كيبورد رو هم شروع كردم تا امروز كه قطعات گيتار آلبوم محسن چاوشي رو اجرا كردم.اما آهنگسازي رو كه به نظر خودم بهترين شاخه ي موسيقيه از 2 سال پيش به صورت جدي شروع كردم.تا امروز كه براي ديگر خواننده ها هم آهنگ مي سازم و شعر ميگم.

از جمله محسن چاوشي (تراك آهاي خبر نداري) .حامد هاكان(چون آلبوم ايشون هنوز به بازار نيومده ترجيح ميدم نگم)و فرزاد باقري كه به زودي آلبومش به بازار مياد...
    اما طي اين دو سال حدود 30 تا شعر گفتم و حدود 40 آهنگ كه هر كدوم براي من تك تك ارزش چند بار گوش كردن رو داره ساختم. اما آشنايي من با محسن چاوشي منو به سطح كاري بالايي رسوند و از اون به بعد قدرت آهنگهام بيشتر و بيشتر شد كه جاداره از محسن تشكر كنم.

آلبوم خودم حدودا 1 ماه ديگه به بازار مياد كه اسم اون در ابتدا رفيق نيمه راه (نفرين) بود اما به سال كبيسه تغيير نام داد.
    در اين آلبو م محسن چاوشي به همراه رضا فواديان كه خيلي به من در ظبط كار كمك كردن تنظيم آهنگهارو به عهده گرفتن.
    تمام آهنگها و شعر هاي اين آلبوم از كار هاي خودمه به جز تراك سال كبيسه كه آهنگساز اون محسن چاوشيه.

در مورد خوندن هم بايد بگم توي آلبوم محسن چاوشي هم در تراك آهاي خبر نداري و كلاف و رميكسهم به صورت ميهمان خوندم. از اينكه محسن چاوشي و حامد هاكان هم لطف كردن و در كنار من توي اين آلبوم با صداي گرمشون خوندن و خيلي خوشحالم و ازشون تشكر ميكنم.

همچنين از رضا فواديان كه كيبورد اين آلبوم رو زد و محمد رضا آتش افروزان كه در يكي از كار ها ويلن اجرا كرد كمال تشكر رو دارم .خودم هم در اين آلبوم قطعه هاي گيتار رو اجرا كردم. و در آخر چند بيت از شعر رفيق نيمه راه يا نفرين رو كه از شعراي خودمه براي بازديد كنندگان از سايتتون مينويسم.

خدا كنه كه حسرت خوشي به قلبت بمونه يه بي وفا مثل خودت ريشه هاتو بخشكونه
    يكي باشه كه هر نفس آتيش به جونت بزنه بهت خيانت بكنه زخم زبونت بزنه
    الهي اون هر كي كه هست پا روي قلبت بزاره هرچي كه بامن مي كنييه روزبه روزت بياره
    همين قد هم كه خواستمت از سرتم زياديه فكر نكني تو قلب من يه لحظه از تو ياديه
    خيال نكن به يادتم بدون كه مردي تو دلم خودت مي دوني جاي عشق نفرتو كاشتي تو دلم
    آهاي رفيق نيمه راه هاي تو كه تنهايي ميري فقط يه نفرين مي كنم تو اوج غربت بميري

با تشكر فراوان... محسن يگانه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

حامد هاکان
    حامد هاكان هم اينگونه سخن ميگويد:

سلام به روی ماه همتون ...
    حامد هاکان هستم. متولد 17 مرداد ماه 1362 در تهران (شهر ری).
    در خانواده ای کاملا مذهبی به دنیا اومدم.
    تحصیلاتم در رشته رایانه بوده و در زمینه شعر .. آهنگ سازی .. تنظیم و صدابرداری فعالیت دارم.
    موسیقی رو از حدود 10 یا 12 سال پیش آغاز کردم و 5 سالی هست که به طور جدی به این امر پرداختم.
    مشوق اصلی من در زمینه آهنگ سازی و خوانندگی داییِ خوب و عزیزم بوده که همیشه خودم رو مدیون راهنمایی ها و کمک های بی دریغش می دونم و دسِتشون رو می بوسم.

تا به امروز حدود 40 آهنگ و ترانه ساختم که تقریبا تمام اشعار کارهام هم از سروده های خودم بوده.
    علاقه شدیدی به خوندن ترانه های همراه با خشونت دارم مثل کار قاتل حرفه ای که شعر و آهنگ این کار هم برای خودمه و تقریبا سه سال پیش این کار رو ساختم و خوندم.. اما امسال این آهنگ رو باز سازی کردم و به همراهی دوست خوبم محسن چاوشی در آلبومی که تا چند روز دیگه به دستتون می رسه باتفاق بازخونی کردیم و فکر می کنم با تنظیمی که رضا فوادیان روی این کار انجام داده کار بسیار عالی شده باشه.

آشنایی من و محسن چاوشی شاید به این دلیل صورت گرفت که هردوی ما تقریبا دارای یک حس مشترک هستیم و روزی که من به دیدن محسن رفتم و با ایشون در باره آلبوم قاتل حرفه ای صحبت کردم مورد استقبال گرم وصمیمانه آقای چاوشی قرار گرفتم و ایشون هم با شور و اشتیاق در ساخت این آلبوم من رو یاری کردند.

باید اینجا به این مورد هم اشاره بکنم که در آلبوم قاتل حرفه ای یکی از ساخته های محسن چاوشی هم قرار داره با نام شهدِ مصموم که صدای محسن چاوشی رو هم در این تراک خواهید شنید و ترانه سرای این کار هم خودم هستم.. با تنظیم زیبای رضا فوادیان که به زودی این کار رو هم خواهید شنید . من فکر میکنم به همراه محسن چاوشی و رضا فوادیان تونسته باشیم گروه خوبی رو تشکیل بدیم. هست. Dj در زمینه موسیقی .. علاقه زیادی به سازهای الیکترونیک دارم و ساز تخصصی من هم البته در حال حاضر حرفه صدابرداری رو هم به صورت حرفه ای دنبال می کنم.

رنگهای مورد علاقم سیاه و قرمز هستند.
    ورزش مورد علاقم کشتي کجه... (البته اگه بهم نمی خندید)...

تیم فوتبال مورد علاقم در بین تیم های ملی تیمهای ایتالیا و فرانسه هست و در بین تیم های باشگاهی علاقه زیادی به رئال مادرید دارم. میتونم بگم پسری هستم فوق العاده احساسی کمی عصبی .. همیشه به دنبال یه دوست و شوخ طبع.. اما نمیدونم چرا همه بهم میگن خیلی اخمویی..

علاقه زیادی به موسیقی تُرکی استانبولی دارم. در زمینه موزیک های ایرانی اون طرف آب هم.. همیشه پیگیر و دنبال کننده کارهای دوستان خوبم کامران و هومن عزیز هستم. از اونجاکه خیلی دوست دارم بیشتر نظر شما عزیزان رو در باره کاهام بدونم آدرس پست الکترونیکم رو براتون میگذارم تا بهتر و بیشتر از نظرات شما عزیزان استفاده بکنم.

در آخر هم تشکر می کنم از همه عزیزانی که به هر شکلی تا امروز به من کمک کردند در رسیدن به هدفی که همیشه به دنبال اون بوده و هستم..

قدر دانی میکنم از دوستان خوبم.. محسن چاوشی .. رضا فوادیان .. شهرام طهماسبی .. محسن یگانه.. احمد رنجبرز.. علی خاوری یگانه .. امیر عرب .. نادر جواهری .. امیر گوهریان وهمچنین قدر دانی میکنم از زحماتِ دوستان خوبم و شعرای بزرگوار آقایان حسین صفا و امیر ارجینی که بسیار استفاده کردم از راهنمایی های این عزیزان وتشکر می کنم ازکمکهای دوستانه دوست گرامیم سرکار خانم ترانه مکرم به خاطر همه خوبی هاشون . همچنین تشکر میکنم از دوست خوبم سیا عزیز و سایت همیشه جذاب سرچشمه.

همتون رو به خدای بزرگ می سپارم....

یاعلی.. خدا نگهدار دوستدارِ همه شما

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    karaj

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •