من هم خودم تمام كاپ ها رو گرفتم ولي هيچ اتفاقي نميافته .![]()
كاشكي كونامي يه چيزي بزاره كه وقتي تمام كاپ ها رو ميگيري ازاد بشه تا انگيزه براي گرفتن كاپ ها زياد بشه .
من هم خودم تمام كاپ ها رو گرفتم ولي هيچ اتفاقي نميافته .![]()
كاشكي كونامي يه چيزي بزاره كه وقتي تمام كاپ ها رو ميگيري ازاد بشه تا انگيزه براي گرفتن كاپ ها زياد بشه .
اره هيچي نداد من هم بعداز مدتي گرفتم ولي نداد
در مورد در ضرب باید بگم من با یانکلوفسکی هم این توپا رو گل میکردم.بیشتر به زاویه وقدرت ربط داره.در مورد سانتر ممد نوازی هم باید بگم باید با بازیکنی که تکنیکیه و پای غیر تخصصیش ضعیغه این کارو بکنید.مثلا مسی همچین بازیکنیه.
اگر چپ پاس مثلا مسی باید از سمت چپ خودتون حرکت کنید.در نزدیکی دروازه باید حرکت عرضی کنید بطوری که اگر بازیکن چپ پاست ،طرف چپ بدنش به دروازه نزدیک باشه.اونوقت بصورت مورب به بیرون حرکت کنید و در همین حالت شوت رو یه کم پر کنید.تموم شد.
فرق داره که بازیکن پاس دهنده کجا باشه (سمت راست یا چپ)
بستگی به شما داره .
اگه بازیکن پاس دهنده سمت چپ باشه توپ رو به سمت راست پاس میده که بیشتر برای شوت زن های راست پا خوبه .
اگه هم سمت راست باشه توپ رو به سمت چپ پاس میده که بیشتر برای شوت زن های چپ پا خوبه .
البته روش هاي ديگه اي هم هست كه بعصي جاها خيلي بهترن
مثلا پاسي بدي به يه بازيكني كه شوتش دقيق باشه بعد يه كم عرضي حركت كني و وقتي زاويه باز شد بشوتي .
يا ......
ای بابا.شما هر کاپی رو که ببرید بازی بهتون پول میده که برین تو pes shop هر چی میخواین آزاد کنین.
منظور آخرش كه چي ؟
ببین دوست عزیز شما اون پولو از راه های دیگه ای هم میتونی به دست بیاری منظور دوستان اینه که ایکاش تیمی رو میشد صرفا با بردن کاپ ازاد کرد تا انگیزه گرفتن کاپ بیشتر بشهای بابا.شما هر کاپی رو که ببرید بازی بهتون پول میده که برین تو pes shop هر چی میخواین آزاد کنین.
من منظورتو متوجه نمیشم خوب اینجا هم با بردن کاپ میتونی با پولش تیمای کلاسیکو آزاد کنی.ببین دوست عزیز شما اون پولو از راه های دیگه ای هم میتونی به دست بیاری منظور دوستان اینه که ایکاش تیمی رو میشد صرفا با بردن کاپ ازاد کرد تا انگیزه گرفتن کاپ بیشتر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)