تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 55

نام تاپيک: Hitman: Codename 47

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام توی مرحله Say hello to my little freind باید پی کارکنم؟؟؟؟ توضیح:توی مرحله قبل از این،یه ببر رو کشت و از توی یه تونل فرار کرد!!!
    این مرحله یکی از سخت ترین مرحله هاست ...اول یاید یه دشمن رو بکشی و بعد لبایشو بپوشی و بعدش هم فکر کنم کسایی که رو دیده بانی هستن رو باید با سیم خفه کن بکشی... بعدش هم باید اول نگهبانای اون ساختمون که اون رئیسه توش هست ( چه طبقه بالا, چه طبقه پایین) رو همه رو بی صرو صدا و با خفه کن و یا سیم بکشی ...و بعد باید بری سراغ هدف این مرحله که یه مرده که همچین وضع خوبی هم نداره رو بکشی ... خیلی سگ جون هم هست باید کلی بهش تیر بزنی ...تازه باید نذاری به پنجره ها شلیک کنه و یاراشو خبردار کنه ...بعدش فکر کنم باید تو یک آزمایشگاه بمب بزاری و بعد بری تو یه هواپیما و از مرحله خارج بشی......مرحله بعدش واقعا خیلی مرحله ی جالبیه...تو مجارستانه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفت فقط چند تا سوال دیگه؟؟؟؟

من تا خفه کن رو دستم میگیرم تمام آدمهایی که اونجا هستند طرفم شلیک میکنن من باید چطوری اونها رو بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آیا راهی وجود داره که بمب رو بی سر و صدا کار بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزیز اگه کسی بازی Hitman Codename 47 رو بازی کرده لطفا منو راهنمایی کنه . میدونم که این بازی قدیمی هست ولی چه کنم کارت

گرافیک من پایینه و از این بازی خوشم اومده , مشکل من اینه که در مرحله بعد از رستوران که هتل هست گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم . در این

مرحله یه زندانی مرد که دستاش بسته بود رو آزاد کردم و همچنین یه زن رو از اتاقهای هتل فراری دادم و یه نفر رو در یه ساختمان دیگه که شمشیر

داشت کشتم و نامه اونم برداشتم ولی وقتی به کنار قایق میرم دو گزینه هست که کامل نشده یعنی انجام ندادم که یکیش گفته باید کسی رو در

عطاری ببینم و وقتی به عطاری میرم یه پیرمرد هست که فقط با من حرف میزنه . از دوستان خواهش میکنم اگه قبلا این مرحله رو رفتن منو راهنمایی

کنن . پیشاپیش از شما ممنونم .
    اول باید یه مامور رو بکشی و لباسش رو بپوشی بعد باید بری از یه مرد که مغازه داره یه برگه عبور رو بگیری بعد باید بری دختره رو فراری بدی و بری توی زیرزمین اون مرد رو آزاد کنی و توی همون مرحله یکم بچرخی و چند تا صندوق پیدا کنید و یه چیزی از تو اونها دربیاری(فقط یکی کافیه) بعد باید یه پیرمرد که اون هم مغازه داره رو پیدا کنی و اونی که از توی صندوق ها گرفتی رو یه اون بدی و از اون یه کم سم بگیری بعد باید بری توی دستشویی و منتظر باشی که پیشخدمت (لباس سبز یا زرد پوشیده) بیاد و بکشیش و لباسش رو بپوشی و بری توی آشپزخونه و سم رو توی نوشیدنی بریزی و ببری سر میز لیهانگ
    سم رو محافظ لی هانگ میخوره و میمیره و تو باید بری دوباره لباست رو بپوشی و بری اونجایی که لی هانگ میره و اون رو با خفه کن خفه کنی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز جناب jav4d واقعا لطف کردین و ممنون . اگه میشه در باره مرحله بعدی که در جنگل هست یه توضیحی بدین . من به این مرحله رسیدم و

تمام قسمتها رو از روی نقشه رفتم و اسلحه و تیرها رو برداشم و بعد دو تا نشان زرد یا طلایی پیدا کردم و به کنار سیم خاردار رسیدم و بعد از کشتن

همه یه نفر رو که فکر کنم بومی بود نجات دادم و اونو دنبال کردم تا به سرخپوستها رسیدم و اونا به من حمله کردن و من بجر اونی که نجات دادم و یه

نفر دیگه همه رو کشتم همه قسمتها مثل هواپیما و پلهای دیگه رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد فقط اینو میدونم که باید یه جوری به اونطرف سیم

خاردار سر پل که اون یه نفر رو اونجا نجات دادم برم ولی نمیدونم چطور باید سیم خاردار رو ببرم و رد بشم شاید هم راه دیگه ای هم باشه . در ضمن

از جاده وسط جنگل هر که رو که دیدم کشتم و همینطور برجک اونطرف پل و هلیکوپتر . اگه توضیح بدین ممنون میشم . با تشکر
    Last edited by ahsanx; 14-07-2007 at 05:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز اول باید یه نفر رو مخفیانه بکشید و لباسش رو بپوشید بعد برید اون مجسمه مقدس رو پیدا کنید و ببرید پیش بومی ها و اون رو به یکیشون نشون بدید بعدش اون میگه:
    شما یه چیز طلایی پیدا کردید .بسیار خوب!.لطفا ائن رو به مرکز روستای ما ببرید توهم اون رو میبری به رئیسشون نشون میدی و اون میگه که برو یکی از دوستاشون رو از دست مامورها نجات بده تو هم میری اونجا .اگه دقت کنی اونجا یه دیدبانی هست میری توی اون و یه تفنگ دوربین دار با خشاب هاش رو برمیداری و میری دورتر و همه اونهایی که اونجا هستند رو میکشی و بعد اون بومیه فرار میکنه و تو هم باید دنبالش بری .و بعد میری پیش رئیسشون و میری مرحله بعدی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

جناب jav-4d از شما ممنونم امشب این قسمت رو رد کردم و حالا در مرحله ای هستم که پلنگ یا ببر داره . یه سئوال داشتم که این بازی چند مرحله هست

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

سلام توی مرحله Say hello to my little freind باید پی کارکنم؟؟؟؟ توضیح:توی مرحله قبل از این،یه ببر رو کشت و از توی یه تونل فرار کرد!!!
    من توی این مرحله به هزار بدبختی خودم رو به اون خونه ای که یارو توشه رسوندم، بعد رفتم گوشه ی یه اتاق و با صدای بلند (کلاشینکف) زدم یکی از مامورین رو کشتم، بعد هی یکی یکی میومدن نگاه میکردن منم headshot میکردمشون تا مامورهای محافظ خونه همه مردن (تو اتاق مثل قصابی شده بود!) بعد یه عالمه گلوله ی کلاش برداشتم و یارو رو کشتم

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

جناب jav-4d از شما ممنونم امشب این قسمت رو رد کردم و حالا در مرحله ای هستم که پلنگ یا ببر داره . یه سئوال داشتم که این بازی چند مرحله هست

12 مرحله فکر کنم...
    Last edited by hamid_hitman47; 16-07-2007 at 20:20.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز از کمکهای شما ممنونم . فکر کنم به مرحله آخر رسیدم که مثل یه بیمارستان یا تیمارستان هست و فکر کنم همون جایی هست که بازی

از اونجا شروع شد . یه سرنگ گرفتم و به کسایی که مثل دیوونه ها بودن تزریق کردم . در طبقه بالا شخص مورد نظر رو کشتم و گروه ضربت پلیس به

ساختمون اومدن که اونها رو هم کشتم و در طبقه پایین یه بیست نفری که شبیه خودم بودن رو کشتم ولی نمیدونم باید چکار کتنم در زیر زمین هم

قفل شده و نمیتونم برگردم . اگه زحمتی نیست در باره این مرحله منو راهنمایی کنین . با تشکر

Last edited by ahsanx; 22-07-2007 at 05:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

از دوستان کسی نیست کمک کنه ؟ . من پستهای قبل رو ویرایش میکردم ولی فکر کنم با ویرایش کردن , تاپیک جزء پستهای جدید قرار نمیگیره . به هر جهت ممنون میشم اگه کسی در باره این مرحله توضیح بده . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •