آخه خیلی گرون میدن همین N73 اون موقع که من می خواستم بگیرم 130000 تومن با گارانتی اتصالات گرونتر بوداگه 50 -60 تومن بود باز میشد یه کاریش کرد
![]()
آخه خیلی گرون میدن همین N73 اون موقع که من می خواستم بگیرم 130000 تومن با گارانتی اتصالات گرونتر بوداگه 50 -60 تومن بود باز میشد یه کاریش کرد
![]()
يه با مرام پيدا نميشه جواب سوال صفحه قبل من رو بده؟
ویرایش شددددددددددد
Last edited by fery joon; 04-01-2007 at 22:11.
سلام دوستان. گوشی من رقم 7 و 8 ان 0 و 1 هست یعنی میگی چون 00 نیست فنلاندی نیست ؟ البته پشت گوشی زیر باطری نوشته فنلاند بعد هم تمام شماره سریالها با هم یکی هست . فری جون تورا خدا مرا ازنگرانی در بیار با این چیزی که گفتی . مرسی.
اگه نوشته ساخت فنلاند پس اصله مشکلی نداره درضمن بازم میگم فکر نکنم غیر اصلش تو بازار باشه![]()
درضمن دختر گلمبه شایعات توجه نکن شماره سریالش دورقم آخرش صفر باشه و این حرفا همش کشکه
![]()
حالا یک سواله دیگه دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم . من هروقت تم نصب میکنم بعد خواستم پاکش کنم نیتونم یعنی اینکه جایی وجود نداره که ببینمش وپاک کنم توی فایل منیجر هم نیست مثلا از 10 تا تم فقط 2 تای اونا توی فایل نیجر میاد . بقیه اش کجا هستن که برم پاکش کنم . مرسی
از همه معذرت میخوام راستش منم شنیدم گفتن که اگه رقم 7 و 8 سریال نامبر گوشی صفر باشه گوشی فنلانده اصله البته من نمیتونم بگم این حرف حقیقت داره یا نداره ولی گوشیه خودمو چک کردم رقم 7 و 8 اون صفر بود
اون دوتایی که از 10 تا هست! کجا اند؟
توی system > skins رو نگاه کردی؟
بیخیال بابا بر نداری ییهو برچسب رو بکنی![]()
یه موقع خواستی گوشی رو بفروشی ازت نمیخرن![]()
اگه نوشته فنلاند دیگه فنلانده !
شما چند گرفتی ؟
سلام . .حالا یک سواله دیگه دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم . من هروقت تم نصب میکنم بعد خواستم پاکش کنم نیتونم یعنی اینکه جایی وجود نداره که ببینمش وپاک کنم توی فایل منیجر هم نیست مثلا از 10 تا تم فقط 2 تای اونا توی فایل نیجر میاد . بقیه اش کجا هستن که برم پاکش کنم . مرسی
دوست عزیز . . از همونجایی که تم رو انتخاب میکنی و برای موبایلت استفاده میکنی . . میتونی روی هر تمی که میخوای بری و از آپشن گزینه ی دلیت رو انتخاب کنی . .
موفق باشی . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)