سوني كه وجود نداره كارت حافظه بخوره ولي مارك بسيار خوبيه من يكي كه حال ميكنم باهاش
سوني كه وجود نداره كارت حافظه بخوره ولي مارك بسيار خوبيه من يكي كه حال ميكنم باهاش
با سلام من يه mp4 مي خوام بدون دوربين قيمتش تا 100000 تومن اگه بلو توس داشته باشه خوبه
با سلام يكي كمك كنه در مورد mp4مدل cilicon
چی کمک کنه ؟ مشکل silicon نتو بگو!
لطفا در مورد z-cyber zees اطلاعات بديد
كيفيت تصوير و صداش چطوره با usb شارژ ميشه
با سلام من mp3 player zcber{zling fx slot}1g را دارم يكي از دوستان در همين سايت يك Firmware جديد گزاشت
ما ان را گرفتيم و كاش نميگرفتيم يكي از فايلهاي ان گويا خراب بود ها لا mp3 player ما قات زده اگر كسي ورژن قديمي را دارد بگذارد اگر mp3 player من درست شود مشكل هزينه نيست شماره هساب بدهد من واريز ميكنم
با تشكر
سلام لطفا" يكي كمك كنه . يه MP4 مارك Z-syber گرفتم مدل Zess مي خواهم بدونم كه باطري اش براي صوتي چند ساعت جواب ميده؟ براي من 4 ساعت بيشتر نيست مي خواهم بدونم MP4 من سالم هست .از نمايندگي اش پرسيدم ميگن درسته ولي به سايت Z-syber ايميل زدم و پرسيدم بعد از يك هفته جواب دادند كه براي صوتي 8-6 ساعت و براي تصويري 4-3 ساعت كار ميكنه لطفا" در اين مورد هم كمك كنيد بايد به كي مشكلم رو بگم
اگه گفتن 6-8 پس 6 ساعت کار میکنه ولی اگه برای تصویری 6-8 ساعته باید برای صوتی حداقل بیشتر از 6 ساعت باشه!! در ضمن تو که نمی خوای با قیمت ارزون زی سایبر همه کار ها رو عالی انجام بده چون اگه اینجوری باشه یا گرونه یا بعد چند مدت خراب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)