تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 53

نام تاپيک: يه سري سوال برنامه نويسي C

داره خودمونی میشه mbsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2065: 'strcut' : undeclared identifier
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'Test'
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2065: 'Test' : undeclared identifier
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'test'
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2065: 'test' : undeclared identifier
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(13) : error C2224: left of '.String' must have struct/union type
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(13) : error C2198: 'strcpy' : too few actual parameters
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(14) : error C2224: left of '.Name' must have struct/union type
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(14) : error C2198: 'strcpy' : too few actual parameters
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(15) : error C2224: left of '.Name' must have struct/union type
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(15) : error C2198: 'strcpy' : too few actual parameters
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(17) : error C2224: left of '.String' must have struct/union type
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(17) : error C2224: left of '.Name' must have struct/union type
    G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(17) : error C2224: left of '.Name' must have struct/union type
    Error executing cl.exe.
    اين ارور هايي كه برنامه مي ده. من نمي دونم كامپايلر يعني چي؟!
    بعد هم بگم كه من خودم هم تأكيد دارم كه برنامه ها رو كامل بفهمم و چون هنوز بيشتر از اين نخونديم مي خوام همه ي برنامه ها رو به زبان ساده اي كه خودم مي فهمم بنويسم. البته قصد دارم تابستون خيلي بيشتر رو برنامه نويسي كار كنم ولي فعلا بيشتر از اين فرصت ندارم.
    باز هم خيلي ممنونم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

براي برج هانوي هم ارور مي ده و برنامه اش رو نمي آره.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در ضمن من برنامه اي كه جايگشت هاي يه رشته رو بنويسه هم هنوز گير نياوردم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من یک مبتدی هستم ومی خواهم برنامه نویسی یاد بگیرم از کجا وچه جوری شروع کنم؟ضمنا از برنامه نویسی تقریبا هیچی نمی دونم.اگه کامل راهنمایی ام کنید خیلی خیلی ممنون میشم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    البته من در حدي نيستم كه به سئوالتون جواب بدم. ولي بهتره برا سئوالتون يه تاپيك بزنيد تا بقيه هم سئوالتونو ببينن و جواب بدن.
    اما من طبق روالي كه دانشگاه مي ره مي دونم كه اول بايد با مفاهيم اصلي برنامه نويسي از طريق زبان هاي ساده مثل c , ++c و... شروع كنيد كه براي اين كار هم يه سرچ كوچولو تو گوگل و هم تو همين سايت يه سري لينك هاي آموزشي خوب هست كه خيلي خوب آموزش مي دن. بعد هم كه كم كم خودتون حرفه اي مي شيد و مي ريد سراغ زبان هاي بالاتر!
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بچه ها اميدوارم حالتون خوب باشه
    من دانشجوي كامپيوتر هستم و استادمون يه سوال گفته كه من نوشتم و يه مشكل كوچيك و لي در حقيقت بزرگ دارم
    استاد گفته يه برنامه اي بنويسيد با ++c كه دو تا عدد صد رقمي رو با هم ضرب كنه و من هم نوشتم فقط در موقع گرفتن عدد كه صد رقمي باشه هيچ متغيري ضرفيت اينو نداره واسه همين خواستم با آرايه تك تك عدد رو بگيرم و واسه همين از تابع Getch() استفاده كردم و متا سفانه خروجي كه مي ده كاراكتره و نمي شه اون رو ضرب يا تقسيم كرد واسه همين مي خواستم ببينم كسي هست بدونه كه تو سي چه تابعي است كه مي تونه كاراكتر رو سريع از صفحه كليد بگيره و به عدد تبديل كنه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه اميدوارم سريع جواب بدين من منتظرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من فقط مشكلم اينه تو ++c
    تبديل كاراكتر ورودي به عدد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من امروز اينجا ثبت نام كردم منو نا اميد كرديد

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    ورودتو تبريك مي گم. ببين بهتره برا سئوالت يه تاپيك بزني تا افراد بيشتري سئوالتو بخونن و بهش جواب بدن.
    ولي من يه چيزي به ذهنم مي رسه نمي دونم درسته يا نه:
    اگه كاراكترت از حروف الفباست با توجه به كد اسكيشون فكر مي كنم اگه مثلا از كد اسكيشون 48 تا كم كني تبديل مي شه به عدد. يه چيزيه تو اين مايه ها ولي من خوب يادم نيست. ولي فكر مي كنم همين با توجه به كد اسكيش مشكلت حل بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •