تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 16 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 152

نام تاپيک: در مورد Nokia N73 Music Edition

پروفشنال hatef_4541's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    ايران/رشت

پيش فرض

عجله نکنید برای خرید ! به زودی قیمت ها میفته ! مخصوصا که n95 و n75 هم به زودی میاد

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منه بدبخت ميخوام يه n73 music edition بگيرم و تا 500 هزار هم راضي هستم بدم
    ولي از شانس من قيمتش اين همه رفته بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

منه بدبخت ميخوام يه n73 music edition بگيرم و تا 500 هزار هم راضي هستم بدم
    ولي از شانس من قيمتش اين همه رفته بالا
    music edition که نیست ولی با 500 تومان فکر کنم بتونی معمولیش رو گیر بیاری.
    اینجا رو نگاه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اتصالات معمولیشو 614 هزار تومان میفروشه. Music Edition در کامپیوتر پایتخت پریروز 650 هزار تومان قیمت داده میشد که طبیعتا بدون گارانتی بود.
    سؤال من اینه که تو این شرایط آیا باید صرفاً دنبال گارانتی اصلی باشیم؟ پس این همه گوشی که در طول روز، تو پاساژ علا الدین - بدون گارانتی - فروش میره، تکلیفشون چیه؟ آیا IMEI این گوشی ها هک شده؟ یکی به من گفت بعد از مدتی، دیگه قادر به log-in در شبکه نیستن! حقیقت داره؟

من تو فکرمه که برم از دبی تهیش کنم. Music Edition در حال حاضر در اونجا 540 هزار تومان فروخته میشه. آیا فرقی میکنه گارانتی متفرقه اینجارو بخریم یا که از خارج تهیش کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه X Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اتصالات معمولیشو 614 هزار تومان میفروشه. Music Edition در کامپیوتر پایتخت پریروز 650 هزار تومان قیمت داده میشد که طبیعتا بدون گارانتی بود.
    سؤال من اینه که تو این شرایط آیا باید صرفاً دنبال گارانتی اصلی باشیم؟ پس این همه گوشی که در طول روز، تو پاساژ علا الدین - بدون گارانتی - فروش میره، تکلیفشون چیه؟ آیا IMEI این گوشی ها هک شده؟ یکی به من گفت بعد از مدتی، دیگه قادر به log-in در شبکه نیستن! حقیقت داره؟

من تو فکرمه که برم از دبی تهیش کنم. Music Edition در حال حاضر در اونجا 540 هزار تومان فروخته میشه. آیا فرقی میکنه گارانتی متفرقه اینجارو بخریم یا که از خارج تهیش کنیم؟
    شما اگه مي خواهي بخري بدون گارانتي بخر...چون خيلي ارزون تره...و هيج مشكلي هم نداره و كاملآ‌ قانوني و رجيستر شده مي باشد...من هم همين كار رو كردم...

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من که میگم فقط گارانتی اصلی.

این همه گوشی که فروخته میشه همش ریسکه. ریسک هم امتحانش مجانیه میتونی بری امتحان کنی ، ولی اگر ضرر کردی یقه کسی را نمیتونی بگیری ها!

مطمئن باش وقتی که رو برگه میوسیند که مشکلات مربوط به رجیستری به فروشگاه ارتباطی ندارد. حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه است (اینو مطمئن باش ، وگرنه چه لزومی داشت که اینو بنویسه)

اگر از دبی بگیری مطمئنا به مشکل رجیستر میخوری.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

شما اگه مي خواهي بخري بدون گارانتي بخر...چون خيلي ارزون تره...و هيج مشكلي هم نداره و كاملآ‌ قانوني و رجيستر شده مي باشد...من هم همين كار رو كردم...
    ارزونیش خداییش به دردسر و تشویش و اظطرابش نمیارزه.

نداشتن مشکل و قانونی بودن گوشی را شما تضمین میکنی ، من بخرم. ولی زیرش نزنیها ، یعنی هر جا به مشکلی خورد پول گوشی را نقد بدی ، قبوله؟!؟!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیز من گوشی اگر بخواد مشکلی داشته باشه هیچ کاریش نمیشه کرد ! چه با گارانتی باشه چه بی گارانتی !
    گوشیی که مورد داشته باشه شانست بوده و باید بهش بسازی .
    در مورد رجیستر هم شما با فروشنده شرط کنید که مشکل رجیستر رو تو فاکتور قرار نده ! پس اگر مشکلی پیدا کرد فروشنده باید گوشی رو پس بگیره و برای شما تعویض کنه ! ( شما به صورت قانونی میتونید ازشون شکایت کنید )
    آخه 100 تا 150 هزار تومن بیخودی بیشتر دادن برای گوشی میرزه ؟
    در ضمن فقط تنها چیزی که مهم هست در خریدن گوشی اینه که یا از جاهای معتبر بگیرید ( جاهایی که فروششون زیاده نه یک مغازه ی الکی که روزی یک فروش هم نداره ) و یا از آشنایان خیلی نزدیک بگیرین ( کلا آشنا گوشی رو به آدم میندازه . سعی کنید مقدار آشنایی خیلی نزدیک باشه . )
    همین !
    در ضمن الان N73 تو شیراز 460 تومن بدون گارانتی و در مغازه ای بسیار معتبر که فکر کنم روزی 10 ها موبایل میفروشه !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به عنوان مثال ماشین هایی که از ایران خودرو میگیری !
    یکیش خیلی سگ جون هست و آخ نمیگه ! یکیش همون روز اول پنچر میشه !!!!!
    موبایل هم دقیقا همینطوره !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

به عنوان مثال ماشین هایی که از ایران خودرو میگیری !
    یکیش خیلی سگ جون هست و آخ نمیگه ! یکیش همون روز اول پنچر میشه !!!!!
    موبایل هم دقیقا همینطوره !
    اولا که این کاملا سفسطه بود. چون این دو هیچ ربطی به هم ندارند. و قضایای کاملا متفاوتی با هم دارند.

عزیز من گوشی اگر بخواد مشکلی داشته باشه هیچ کاریش نمیشه کرد ! چه با گارانتی باشه چه بی گارانتی ! گوشیی که مورد داشته باشه شانست بوده و باید بهش بسازی .
    نه برادر من به شانس نیست. شما اگر گوشی از 3 شرکت اتصالات و ایراتل و خدمات طلایی نوکیا گرفتی و مشکل داشت ، حتما و حتما ازت پس می گیرند. ولی اگر گرانتی متفرقه باشه عمرا پس بگیرند. اگر خواستی هم یه کار میکنیم ، من گوشیهای این 3 شرکت را با شرایط که گفته پس میگیره من ضمانت میکنم (یعنی اگر خراب ودب و شرکت پس نگرفت من پولش را میدم) و گوشیهای گارانتی متفرقه را تو ضمانت کن ، اگر گوشی هر مشکلی داشت (یعنی طبق شرایط (آخه شرایطش هم از این 3 شرکت بدتره) مشکل داشت) پس نگرفتند ، من پولشو از تو میگیرم. قبوله؟!؟!؟! بحث تفاوت قیمت به کنار. ایا قبول میکنی؟؟

در مورد رجیستر هم شما با فروشنده شرط کنید که مشکل رجیستر رو تو فاکتور قرار نده ! پس اگر مشکلی پیدا کرد فروشنده باید گوشی رو پس بگیره و برای شما تعویض کنه ! ( شما به صورت قانونی میتونید ازشون شکایت کنید )
    خب مگه خل شدیم خودمون را تو دردسر بندازیم. برای کار اداری خودمون تو هچل بندازیم ، بریم و بیایم که چی که آخر گوشی را عوض کنند (یعنی بعد از گذراندن چند مرحله ی اداری و... ) خب یه مقدار پول بیشتر میدیم و خودمون را از این دردسرها راحت میکنیم.

آخه 100 تا 150 هزار تومن بیخودی بیشتر دادن برای گوشی میرزه ؟
    کی گفته 100 تا 150 هزار. آره اگر اینطوری باشه که خب همه میرن گراننتی متفرقه میخرند (ولی من نه در اینصورت باز هم با گارانتی اصلی میگیرم)

ولی اینها را باید بگم: اتصالات چون نمایندگی پخش گوشی در خاور میانه است ، پول اسم و هیولا بودنش را میخوره و حق هم داره 100 هزار تومان گرونتر باشه. ولی در مورده 2 شرکت دیگر گارانتی اصلی یعنی خدمات طلایی نوکیا و ایراتل (نه ایران تل!!) دیگه خیلی فرق کنه حداکثر 40 هزار تومان. این تفاوت قیمت بی قانون و قاعده نیست ، بستگی به خیلی چیزهای دیگه داره. ممکنه روی یه گوشی خاص 10 هزار تومان گرونتر باشه و مثلا روی ان73 70 هزارتومان. حتما و حتما قاعده و قانون. مطمئن باش بی حساب و کتاب نیست.

در ضمن فقط تنها چیزی که مهم هست در خریدن گوشی اینه که یا از جاهای معتبر بگیرید ( جاهایی که فروششون زیاده نه یک مغازه ی الکی که روزی یک فروش هم نداره ) و یا از آشنایان خیلی نزدیک بگیرین ( کلا آشنا گوشی رو به آدم میندازه . سعی کنید مقدار آشنایی خیلی نزدیک باشه . )
    همین !
    این اصلا درست نیست. و به این چیزها هم نیست. اگر گوشی قراره با دوز و کلک تو پاچتون بره میره چه توی مغازه ی پر فروش چه هر مغازه ی دیگری که گوشی نوکیا را بدون این 3 نوع گارانتی بده.

در ضمن الان N73 تو شیراز 460 تومن بدون گارانتی و در مغازه ای بسیار معتبر که فکر کنم روزی 10 ها موبایل میفروشه !!!!
    این هم از همون قانون و قاعده بالا فکر کنم ، تبعیت کرده.

آرش جان یه چیزی میگم که آخره منطق اگر قبول نکنی خیلی بی منطقی. تا حالا شنیدی کسی بگه من از این 3 تا گارانتی گوشی خریدم و به نحوی تو پاچه ام رفته. نه خدایی شنیدی؟ (از قصد این کار را نکرده باشه یعنی برای خراب کردن سابقه شرکتها بیاد خال ببنده) .

خلاصه که حرف حساب جواب نداره.

من از دوستان دیگری اطلاعاتی در این زمینه دارند یا حرفهای منو تایید میکنند بیایند و اعلام کنند تا بلکه کمتر تو پاچه ی بچه های پی سی ورلد گوشی بره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •