دوستان ولي سيستم ما اين بازي رو كفاف نداد !
با CPU : 1.7 Celeron مياد ؟!!!!!
دوستان ولي سيستم ما اين بازي رو كفاف نداد !
با CPU : 1.7 Celeron مياد ؟!!!!!
شرمنده ولی باید بگم عمرا!!!!![]()
من cpu 2.4 FULL دارم حتا جرعت نمیکنم به این بازی فکر کنم تا چه برسه که بازی کنم
شما هم مثل من بسوز و بساز
البته هر جور راحتی دوست داشتی هم نسوز اصلا به من چه گیر میدی![]()
دوستان هر وقت بازی میکنید ما رو هم دعا کنید یه روز بتونیم این بازیهای خفن رو بازی کنیم ( الهی آمین )![]()
منم cpu 2.8 فول دارم ولی با مشکل بازی رو روی 1024 بازی میکنم اون هم پایین ترین جزییات![]()
به لینکی که در بالا دادم برید و درایور رو دانلود و بعد نصبش کنید... همین!!!
خوب تنظیمات گرافیکی رو بیارید پایین تر...من رو همون 768*1024 که قرار میدم بعد از یه 20 دقیقه ای بازی کند میشه ولی رو 800*600 اینطوری نیست![]()
درایور جدید Nvidia رو هم دانلود کنید شاید بهتر شد.
آقا من بالاخره چند روز پیش وقت کردم بازی نصب کردم البته بدن کوچکترین مشکلی در نصب چون من بازیهام رو از س ر میگیرم. بازی عال عال بود البته چهار مرحله بیشتر جلو نرفتم و فعلا هم دیگه وقت ندارم حالا تا بعد.
ولی بیشتر از اونیکه گرافیکش دیوونم بکنه خود بازی و گیم پلیش دلم رو برد ،واقعا یکی از شاهکارهای این سری است.
مرحله اولش توی مکزیک بود یکیم سخت بود مخصوصا وقتی دوتا یارم اسیر شدن .بعدش با دوتا یار دیگه رفتم وگاس . فرمان دادن به یارام خیلی راحت و باحاله مخصوصا پاک سازی اتاق ها که دیگه نگو. توی یه مرحله یه اتاق شلوغ پر از تروریست بود خودم رفتم از یه در دوستام هم رفتن از یه در دیگه با فلش و نارنجک ریختیم تو و .... . گروگان آزاد کردن و بمب خنثی کردن هم داره. میتونی به یارات بگی که از سلاحهای خفه کنی استفاده کنن یا آزاد بذاریشون.
انواع و اقسام سلاحها در بازی موجوده تازه میتونی مال دشمن ها رو هم برداری مخصوصا برای موقعی که تارهات تموم میشه خیلی خوبه. قبلا ها نمیشد و مجبور بودی که از کلتت استفاده کنی.
تخریب هم خیلی زیاده جون میده هی تیر بزنی به دستگاههای قمارهی سکه از توشون میریزه پایین. دشمن ها هم خیلی باهوش تر شدن به راحتی نمیشه گولشون زد.
راستی سیستم مرگ هم مثل Call of Duty و Spc دیگه کم کم بیشتر بازیها دارن اینجوری میشن.
فقط من تو یه چیزی موندم اونم اینه که تو این بازی چیزی به نام health وجود نداره فقط اگر مداوم بهت تیر بزنن میمیری
ایول چه باحال
من همیشه با خودم فکر میکردمم که بازیها باید اینطوری باشند نه اونطوری که هی از جونشون کم بشه چون اینطوری طبیعی تره
تازه یوبی سافت به این قضیه پی برده
واقعا اگه من تو یوبی سافت بودم بازیهایی که سال 3000 قراره بیاد الان تو بازار بودا![]()
به خودتون بخندید
من هي ميگم فقط يوبي سافت اما بعضي ها ميگن کونامي
حالا صبر کن تا اين بازي Assassin Creed بيايد تا حال همه شرکت ها و ضد يوبي ها را بگيرد
آخه کونامی هم شد شرکت؟
فقط این PES خیلی خوبه وگر نه بقیه بازیاش اصلا قابله مغایسه با Ubi و EA نیست
من که شعارم همیشه این بوده: اول Ubi دوم EA
البته شرکت EIDOS هم بد نیست بعد تازه میشه KONAMI رو گفت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)