تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 54

نام تاپيک: نامه اعتراض به سوني اريكسون

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

عزيزه من ,من اينو در جواب techno گفتم و قصد توهين به كسي رو ندارم اگه نگاهي به جوابش و امضاش كني متوجه ميشي من حرف بدي نزدم اميدوارم اين سو برداشت برطرف شده باشه
    موفق باشي
    من یه بار توی انجمن خبرها از همه خواهش کردم که در سایتی(الان یادم نیست)امضا کنند که به موجب اون با حمله ی امریکا به ایران مخالفت کنند.نه تنها اکثرا این کارو نکردن و گفتن فایده نداره بلکه اون پست در کل پاک شد!!من هم دیگه رغبتی به این کار ندارم.
    در ضمن خلیج فارس 90% عربی هستند از جمله خودمون که 80% کلماتمون عربیه!!لزومی نمی بینم توی قسمت خاور میانه ی سایت سونی اریکسون زبان فارسی باشه.اگه سایت خود سونی به زبون فارسی هست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاطر اینه که سیستم اون سایت بر اساس کشور ها درست شده اما برای سونی اریکسون براساس منطقه ای و بنابراین با توجه به اینکه کدوم زبان در اون منطقه کثرت بیشتری داره و بیشترین مشتری محصولات هستند،طراحی شده.به نظر میاد امارات بیشترین سهمو در این میان داشته باشه.یه نگاه به قسمت خلیج فارس سایت بکنید!
    در ضمن اگه میبینید که مناطق دیگه مثل اروپا بر اساس لیست کشورها هستش به این خاطره که تنوع زبانی اونجا گوناگونه.ولی قسمت خلیج فارس و افریقا دیگه معلومه!!
    Last edited by techno; 16-02-2007 at 14:09.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من یه بار توی انجمن خبرها از همه خواهش کردم که در سایتی(الان یادم نیست)امضا کنند که به موجب اون با حمله ی امریکا به ایران مخالفت کنند.نه تنها اکثرا این کارو نکردن و گفتن فایده نداره بلکه اون پست در کل پاک شد!!من هم دیگه رغبتی به این کار ندارم.
    در ضمن خلیج فارس 90% عربی هستند از جمله خودمون که 80% کلماتمون عربیه!!لزومی نمی بینم توی قسمت خاور میانه ی سایت سونی اریکسون زبان فارسی باشه.اگه سایت خود سونی به زبون فارسی هست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاطر اینه که سیستم اون سایت بر اساس کشور ها درست شده اما برای سونی اریکسون براساس منطقه ای و بنابراین با توجه به اینکه کدوم زبان در اون منطقه کثرت بیشتری داره و بیشترین مشتری محصولات هستند،طراحی شده.به نظر میاد امارات بیشترین سهمو در این میان داشته باشه.یه نگاه به قسمت خلیج فارس سایت بکنید!
    در ضمن اگه میبینید که مناطق دیگه مثل اروپا بر اساس لیست کشورها هستش به این خاطره که تنوع زبانی اونجا گوناگونه.ولی قسمت خلیج فارس و افریقا دیگه معلومه!!
    خوب حالا چی؟ میخای بگی بریم عربی یاد بگیریم. باشه عین گوسفند میریم عربی یاد میگیریم . خوبه!

داره خودمونی میشه h_p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

سلام منم امضا كردم كار خوبيه

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

اگه با اين امظاهاتون به جايي رسيدين من رو هم خبر كنين.

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

بعضي اوقات به جايي رسيدن زياد مهم نيست خود عمل مهمه

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دقیقا........

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دقیقا.................

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    من هم امضا کردم و درضمن توی یه فروم دیگه هم که عضو بودم این موضوع رو گذاشتم بقیه هم این کارو بکنن

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببینین دوستان این به طرز فکر من و شما برمیگرده که سایت فارسی بخواییم یا نخوایم!! مشکل از زبان فارسی نیست! مشکل از گستردگی زبان عربی هم نیست! اگه به چندین سال قبل برگردیم گستره زبان فارسی غیرقابل انکاره! دوست عزیزی که میگه اگه به جایی رسیدیم خبرش کنیم! آیا اگه همه ما این فکرو بکنیم چنین عملهایی صورت میگرفت؟ یا techno عزیز وقتی بحث شما توی یه انجمن مورد استقبال قرار نگرفته آیا باید بقیه رو هم از چنین اعمالی باز داری؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببینید اونها به نظرم سیاست خاص خودشون رو دارند
    مثلا در مورد P990 اونها هنوز ورژن عربی گوشی رو (زبان عربی با کی پد عربی ) با گذشت مدت زیادی از اومدنش به بازار هنوز نیومده
    در صورتی که مثلا گوشی W810 فارسی اش هم اومده چه برسه به عربی
    اینها یک سیاست خاصی است که دلیلش برای ما نا مشخص هست

در هر صورت به نظر من ما با ارسال این نامه به اونها میگیم که در این سیاستشون تجدیدنظر کنند
    حتی من پیشنهاد می کنم دوستان بروند و در قسمت پیشنهادات سایت (ارتباط با سونی اریکسون) این پیشنهاد رو وارد بکنند تا کار مطمئن تر جلو بره و اثر بخش باشه
    ممنون فرزانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •