شايد فايلي كه دانلود ميكنين سيد نداره
ببينيد چند seed و peer داره ؟!
اگه تعداد سيدها زياد بود (بالاي 5 ) مطمئن بشيد كه سرعت دانلود بدون محدوديت هستش
متاسفانه من الان فقط Azureus نصب دارم نميتونم به صورت كامل كمكتون كنم
شايد فايلي كه دانلود ميكنين سيد نداره
ببينيد چند seed و peer داره ؟!
اگه تعداد سيدها زياد بود (بالاي 5 ) مطمئن بشيد كه سرعت دانلود بدون محدوديت هستش
متاسفانه من الان فقط Azureus نصب دارم نميتونم به صورت كامل كمكتون كنم
خوب من الان Azureus نصب کردم. میشه بگید تنظیمات خاصی داره یا نه؟
و اینکه یک توضیح برای این برنامه بدید .یعنی چجوری میشه سرعتش دنلود رو زیاد کرد
بعد من هرچی گشتم تو منو های این Azureus سید ندیدم فقط peer داره
اون ها هم هر کدوم با ای پی های مختلف
بعد سرعت اپلود و دنلود هر دوتا رو گزاشتم رو 1:52 MG مگابایت . تاثیری داره ؟
نه تنظيمات خاصي نميخواد
اين در مورد قرار دادن محدوديت براي سرعت
اينم seed
![]()
ممنون از راهنماییت امین جان
به عنوان اخرین سوال :
میخواستم بدونم این محدودیت سرعت تاثیری هم داره یا الکیه ؟
اينجور كه من شنيدم
تو uTorrent كه شما تنظيم ميكني مثلا با سرعت 4 آپلود كنه در واقع با برنامههاي ديگه چك كنيد متوجه ميشيد كه داره با 9-10 آپلود ميكنه !!
اما تو Azureus وقتي شما محدوديت قرار ميدين (چه براي دانلود/چه براي آپلود) سرعت از اووون حد بالاتر نميره و ميتونين از باقي پهناي باندتون براي كارهاي ديگه استفاده كنيد
خیلی ممنون از راهنماییت امین جان
ببخشید این همه سوال کردم.مرسی![]()
من از utorrent1.6 استفاده میکنم اما اون پایین جای انکه یه علامت سبز بیاد یه علامت تعجب نارنجی میاد و وقتی روش میرم مینویسه:
A Firewall/Router is limiting your network traffic.you need to open up a port so others can connect to you.
من باید چه کنم، در حال حاضر من از پورت 80 استفاده میکنم و وقتی پورتمو عوض میکنم و روی test if port forwarded properly کلیک میکنم در پیج باز شده میگه پورت مورد نظر بسته است در حال حاضر من U:15 و D:34 هست اما من با همین کانکشن تا 350K دانلود داشتم، حالا باید چه کنم که سرعتم بیشتر بشه؟ دوستان اگه میتونن لطف کنن و من رو راهنمایی کنن.
ببخشید میخواستم بدونم این اپی و پورت هایی که در قسمت peer نشون میده با پرچم کشورهای مختلف در کنار ایپی. این اپی ها برای چی هستند؟ کاربردی هم دارند ؟ چون میتونیم اپی رو Add کنیم فکر میکنم
سلام
سرعت اينترنت شما چقدر هستش و به طور متوسط از http با چه سرعتي دانلود ميكنيد ؟؟؟
بله به كار مياد
مثلا يكي از دوستان فيلمي رو داشت دانلود ميكرد اما سر 93% سيد گم كرده بود
منم قبلا اين فيلم رو دانلود كرده بودم ... سيد شدم و فيلم رو آپلود كردم بعد تو قسمت peerها از روي ip اين عزيز رو پيدا كردم و ip هاي ديگه رو block كردم تا سرعت آپلود براي دوستم بالاتر بره !
اين يكي از استفادههاي ساده از ipها هستش ...
ببخشد امین جان
من یکم گیج شدم.الان من چجوری میتونم سید بشم و فیلم اپلود کنم. یا اینکه از کجا بفهمم کدوم اپی خوبه کدوم بد . کدوم باید بلاک بشه .من هر کاری میکنم سرعت دنلود از 10 کیلو بایت بیستر نمیشه. در ضمن چجوری میشه تعداد سید ها و پیر ها رو زیاد کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)