باز جر و بحثها شروع شد!
باز جر و بحثها شروع شد!
تائید میشه
بعد از یه مدت اومدم که خیال همتون را راحت کنم راستش این کلیپ را من از یکی از دوستانم گرفتم و این گفته اون بود و فهمیدم که اشتباه کردم . من از بچه های pcworld بیشتر از این انتظار داشتم . خواهش میکنم به این بحثها خاتمه بدین .
یه کلیپ دیگه هم هست که سالگردش چند روز دیگه است و از تلویزیون هم پخش میشه.
جرجیسیون ( کسانی که پیامبرشون حضرت جرجیس (سلام الله علیه) هست میگن توی یه شهری روز وفات حضرت جرجیس (سلام الله علیه) مردم داشتند استغفرالله .. نعوذ بالله شادی می کردند و بعد یه دفعه بلای آسمانی به شدت 6.6 ریشتر از زمین(!) نازل شد و سی هزار نفر مردند و شصت هزار نفر آواره شدند.
اسم اون شهر بم بود.
من که اون کلیپ رو دیدم به جرجیس (ع) ایمان آوردم!
Last edited by Kamran_A; 20-12-2006 at 23:58.
اصلا واقعی یا غیر واقعی
چون ما مسلمون هستیم و تو اون روز عزاداری میکنیم همه دنیا هم باید عزاداری کنن ؟
نمیشه که
یکی دیگه از دوستان من هست ک توی جنگل های ویتنام زندگی می کنه و مگس پرسته.
می گفت علت این که آمار مرگ های جاده ای ایران تو دنیا بالاترینه اینه که ایرانی ها بیشتر از مردم کشور های دیگه از "مگس کش" استفاده می کنند و بنابر این خدای مگس اون ها رو نفرین کرده!
و من به "خدای مگس" ایمان آوردم!
Last edited by Kamran_A; 20-12-2006 at 20:26.
یکی دیگه از دوستان من که بادپرسته می گفت:
علت این که هواپیما های ایرانی بیشتر از جاهای دیگه دنیا سقوط می کنند اینه که ایرانی ها بیشتر از مردم بقیه جاهای دنیا به باد بی احترامی می کنند (باد بد بو تولید می کنند). به همین دلیل خدای باد اون ها رو نفرین کرده!
و من به "خدای باد" ایمان آوردم!
این کلیپ چه واقعی باشه چه نباشه ... اسلام واسه اثباتش نیاز به این چیزا نداره !
ضمنا متاسفانه ما مسلمونا بین خودمونم گاهی همچین مسائلی داریم ... مثلا بین شیعه و سنی ( جشن گرفتن بعضی از شیعیان روز مرگ عمر ...و سنی ها هم که نیاز به گفتن نیس ... و همینطور جنگ بین ایرانیا و عربا که سابقه ی طولانی داره ... اینم بگم من شدیدا آنتی عربم ولی اسلام رو به خاطر عربا زیر سوال نمیبرم ! ) پس انتظار نداشته باشیم دیگران بهمون رحم کنن !
به هر حال این کلیپ و این تاپیک شده بازیچه دست بعضیا تا به اسلام یا بقیه دینا توهین کنن !
مدیرا هم که واستادن نگا میکنن !
Last edited by Nabakhshoode; 20-12-2006 at 20:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)