تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 64

نام تاپيک: اخبار فناوري اطلاعات (اخبار It )

داره خودمونی میشه DADASHI...payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم...آسمان مال من است

پيش فرض

اشعه لیزر دنیای تلویزیون*ها را متحول می*کند

دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵

سرویس اخبار خارجی ایتنا - اگر چه این روزها بیشتر گیرنده*های تلویزیون از کریستال مایع استفاده می*کنند تا تصاویر را بهتر به نمایش بگذارند، ولي پیش*بینی می*شود در آینده اشعه*های لیزری جای کریستال مایع را بگیرند.

شرکت تراشه*ساز Arasor International به دنبال همکاری جدیدی که با Novalux انجام داده ادعا می*کند که نخستین گیرنده تلویزیون دنیا را که از اشعه*های لیزر استفاده می*کند تولید کرده است.

این*طور که گفته می*شود شرکت میتسوبیشی نیز با این دو مرکز همکاری می*کند و احتمال می*رود که نخستین تلویزیون* با اشعه*های لیزری از دسامبر سال 2007 وارد بازار خواهد شد.

شرکت Novalux پیش*بینی می*کند که با عرضه این فناوری جدید، تلویزیون*های پلاسما که به اندازه 40 اینچ یا بزرگ*تر ساخته می*شود را برای همیشه بازنشست خواهد کرد.

قرار است که این گیرنده*های تلویزیون با نصف قیمت گیرنده*های پلاسما وارد بازار شوند تا کاربران تمایل بیشتری برای خرید آنها پیدا کنند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ثبت بين*المللي پروژه*هاي لينوكس

دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵

با پايان گرفتن پروژه*هاي طرح ملي لينوكس فارسي، خروجي اين پروژه*ها در اختيار عموم قرار خواهد گرفت.

به گزارش ايتنا به نقل از روابط*عمومي طرح ملي نرم*افزار*هاي آزاد/ متن*باز (لينوكس فارسي) در سه سال گذشته، مجموعا 34 پروژه با هزينه*اي در حدود يك ميليارد تومان اجرا شده است كه از طريق مناقصه به بخش خصوصي واگذار شد.

به همين منظور و براي ماندگاري فعاليت*هاي انجام شده خروجي همه پروژه*ها*ي طرح به صورت بين*المللي ثبت مي*شوند تا براي توزيع*كنندگان بين*المللي سيستم*عامل گنو/ لينوكس قابل دسترس باشد.

در راستاي شفاف*سازي و اطلاع*رساني، *روابط*عمومي طرح ملي لينوكس اطلاعات كامل پروژه*ها شامل درخواست براي پيشنهاد (RFP)، مجري، هزينه، شرح خدمات و خروجي پروژه*ها را در وب*گاه طرح به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اختيار عموم گذاشته است.

علاقه*مندان مي*توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن*هاي 72-66165169 داخلي 129 دفتر طرح ملي لينوكس فارسي تماس حاصل فرمايند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طرح تكفا دچار انحرافات معياري شد

دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵

رييس مجمع ناشران الكترونيك: از آنجا كه طرح «تسما» طرح تكميلي «تكفا» است، در جهت فرهنگ*سازي IT و نگاه به بخش خصوصي به منظور توليد محتوا، اولويت تامين اعتبار را براي ناشران الكترونيك در نظر گرفته است.

شوراي*‏ عالي اطلاع*رساني در قالب طرح تسما به محصولات ارائه شده توسط شركت*‏ها وام دهد.
    محمد امين شهرستاني، رييس مجمع ناشران الكترونيك، در گفت*وگو با ايلنا، در خصوص فراخوان طرح تسما براي ارائه وام به شركت*‏هاي IT ، با بيان اين كه اولويت طرح تسما توليد محتوا است، اظهارداشت: از آنجايي كه طرح تسما طرح تكميلي تكفا است، در جهت فرهنگ*سازي IT و نگاه به بخش خصوصي به منظور توليد محتوا، اولويت تامين اعتبار را براي ناشران الكترونيك در نظر گرفته است.

وي، با بيان اين كه عمليات اجرايي طرح تكفا دچار انحرافات معياري شد، گفت: حدود 35 درصد از اين طرح به سيستم*‏هاي دولتي سپرده شد و بر خلاف طرح اصلي كه تنها شركت*‏هاي نرم افزاري را در بر داشت، به سمت شركت*‏هاي سخت افزاري، شبكه*‏سازي و تجهيزات نيز راه پيدا كرد.
    شهرستاني، با تاكيد بر اين كه طرح تكفا در عمل ماهيت نرم*افزار را نداشت و تنها اتوماسيون اداري را دربرمي*‏گرفت، يادآور شد: تسما به عنوان طرح كمكي تكفا و اين بار به منظور حمايت از شركت*‏هاي نرم*افزاري با توليد محتواي الكترونيكي به ميدان آمده است.

وي، با بيان اين كه كليه فعالان صنف IT پيشنهادات خود را به منظور حمايت از اين طرح ارائه كرده*‏اند، افزود: در حال حاضر يك گروه تلفيقي از اين صنف تشكيل شده است كه ظرف 45 روز آينده نتيجه نهايي را اعلام خواهد كرد.
    رييس مجمع ناشران الكترونيك، با تاكيد بر اين كه بودجه طرح تسما در اختيار تمام گروه*‏ها است، خاطرنشان كرد: پيشنهاد مجمع ناشران الكترونيك به شوراي*‏عالي اطلاع**رساني اين است كه مجمع تشكل فناوري اطلاعات كشور مسئوليت ارائه وام به شركت*‏ها را در دست بگيرد.

وي ، با بيان اين كه مجمع تشكل*‏هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور با عضويت 6 تشكل گسترده*‏ترين گروه ICT در كشور است تصريح كرد: پيشنهادمان اين است كه اين مجمع مديريت وام*‏هاي تسما را به عهده بگيرد.

شهرستاني، با تاكيد بر اين كه نبايد وام را در قالب شركت*‏ها ديد، يادآور شد: در گذشته و در طرح تكفا شركت*‏ها براي استفاده از وام در يك بازه زماني 2 ساله شكل گرفتند كه به اين ترتيب به همان ميزان بازدهي نداشته و اكثرا با شكست مواجه شدند.
    رييس مجمع ناشران الكترونيك ، اشكال طرح تكفا را در ارائه وام به شركت*‏هاي تازه تاسيس دانست و گفت: وام بايد به محصول تعلق بگيرد و ارائه وام به شركت*‏ها منطقي نيست.

شهرستاني ، با اشاره به عدم اجرايي شدن كار جدي در طرح تكفا، تصريح كرد: در صورتي كه به پروژه*‏هاي توليد شده در قالب طرح تسما وام پرداخت شود، بهترين محصول يك بار براي هميشه در كشور توليد خواهد شد.
    رييس مجمع ناشران الكترونيك، با بيان اين كه فناوري اطلاعات را به عنوان يك فرصت براي كشور بايد مديريت كنيم، خاطرنشان كرد: در قالب طرح تسما مي*‏توان يك كار جامع انجام داد كه هم حمايت از توليدكنندگان را در برداشته باشد و هم چالش*‏هاي گذشته را جبران كند.

وي، با اشاره به فناوري اطلاعات به عنوان ابزار رشد هر كشور ، افزود: به منظور جبران عقب ماندگي يك كشور به IT نگاه ملي داشته باشيم.
    رييس مجمع ناشران الكترونيك، با بيان اين كه نگاه كار و كسب به تنهايي نمي*‏تواند چالش*‏هاي گذشته را مرتفع كند، خاطرنشان كرد: مديريت در فناوري اطلاعات مي*‏تواند از كارهاي تكراري شركت*‏ها كاسته و تنها منافع مالي شركت*‏ها را در بر نداشته باشد.

شهرستاني ، ادامه داد: بايد وظيفه ملي خود را در قالب پروژه*‏هاي فناوري اطلاعات ببينيم و پس از آن به شكل گيري كسب و كار بيانديشيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بالمر درباره عرضه اينترنتي محصولات سخن مي*گويد

دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵
    همكاران سيستم - مدير عامل مايكروسافت استيو بالمر اعلام كرد كه استفاده از به روز رساني*هاي آنلاين بسيار ساده*تر از استفاده از سايت*هاي تبادل فايل*هاي ويديويي است و بنابراين خريد 1.65 ميليارد دلاري گوگل از سرويس تبادل فايل*هاي ويديويي YouTube را چيزي جز به هدر دادن هزينه ندانسته است.

او همچنين گفت كه استراتژي وي براي عرضه*ي برنامه*هاي كاربردي بر روي اينترنت كه اغلب هم رايگان هستند، قرار دادن برنامه*هاي كاربردي با قابليت عملكرد ساده اينترنتي درون سازماني در اختيار مديران IT است.

بالمر همچنان درباره عرضه نرم*افزارها بر روي اينترنت سخن مي*گويد و اكثر سازمان*ها نيز امروزه از سرويس*هاي عرضه شده بر روي اينترنت بيشتر استقبال و استفاده مي*كنند.

او همچنين افزود كه نرم*افزار مايكروسافت داراي ويژگي click-to-run در داخل ديوار آتش شركت خواهد بود و به عنوان مثال، Microsoft Office مي*تواند بر روي يك از سرور شركتي اجرا گردد.

توماس بيتمن، تحليلگر مايكروسافت عقيده دارد كه يكي از تغييرات اساسي مايكروسافت پايان دادن به كار چرخه*هاي بزرگ عرضه محصولاتي چون ويستا و لانگهورن خواهد بود.

اين شركت از اين پس آپگريدهاي خود را در بسته*هاي كوچك*تري ارايه خواهد داد، در غير اين صورت با مشكل مواجه خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محدوديت اينترنت پرسرعت براي 4 ماه

دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵
    رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با مهيا شدن شرايط خاص براي ارايه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت برثانيه محدوديت آن تا چهار ماه آينده لغو مي*شود.

محمود خسروي در گفت*گو با فارس در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كه براساس آن ارايه اينترنت پر سرعت به تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شده است، اظهار داشت: اين بخشنامه تا زماني كه ضوابط و شرايط جديد براي*ارايه اينترنت پرسرعت توسط شركت*هاي Pap مشخص شود اجرا خواهد شد.

گزارش فارس حاكي است: بخشنامه مذكور براي تمام شركت*هاي*خصوصي و شركت*هاي مخابرات كه خطوط Adsl به كاربران ارايه مي*دهند، ابلاغ شده است.

وي با تاكيد بر اين نكته كه اين بخشنامه موقتي است، گفت: پيش*بيني مي*شود با مهيا شدن شرايط درخواستي براي ارايه اينترنت پر سرعت اين محدوديت تا چهار ماه آينده لغو شود.

خسروي از ارايه توضيحات بيشتر در مورد اين بخشنامه خودداري كرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رقابت جدید گوگل با Microsoft Office

دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵

سرویس اخبار خارجی ایتنا - موتور جست*وجوی اینترنتی گوگل برای برداشتن گامی جدید در رقابت با مایکروسافت بار دیگر نرم*افزار صفحه*گسترده و واژه*پرداز خود را عرضه کرد.

این سرویس جدید که به صورت رایگان عرضه شده، تفاوت اساسی را در شکل ظاهری نسخه*های کنونی نرم*افزارهای Writely و Spreadsheet ایجاد کرده است.

کاربرانی که قصد استفاده از این برنامه*ها را دارند مجبورند به اینترنت متصل شوند و این در حالی است که نرم*افزارهای یاد شده حتما در مرورگرهای اینترنتی اجرا می*شوند.

بسیاری از شرکت*های کوچک این روزها می*کوشند تا فعالیت*های اداری خود را در فضاهای مجازی انجام دهند،* در این میان گوگل در تلاش است تا با عرضه خدمات آنلاین جدید رقابت بیشتری را با سرویس Windows Live مایکروسافت انجام دهد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

Carphone شرکت AOL UK را خرید

سه شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۵

سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت Carphone Warehouse موفق شد که با شرکت در یک مزایده سومین مرکز بزرگ عرضه کننده خدمات اینترنتی بریتانیا را با نام AOL UK خریداری کند.

رابرت پستون(Robert Peston) دبیر بخش اقتصادی خبرگزاری بی*بی*سی در این باره گفت: «Carphone Warehouse که صاحب سرویس پهن*باند TalkTalk محسوب می*شود و خدمات مخابراتی فراوانی را در اختیار کاربران قرار می*دهد، برای به دست ٱوردن این اپراتور تلفن 370 میلیون پوند پرداخت کرد.»

AOL UK بیش از دو میلیون و 100 هزار مشترک در بریتانیا دارد که 600 هزار نفر آنها از طریق سرویس dial-up و 5/1 میلیون نفر از طریق خطوط پهن*باند به اینترنت متصل می*شوند.

AOL UK که صاحب بزرگ*ترین فروشگاه زنجیره*ای تلفن*همراه در بریتانیا است اولین اقدام خود را برای عرضه خطوط پهن*باند از آوریل سال جاری آغاز کرد.
    این قرارداد جدید موجب شده تا بهای سهام Carphone در بازارهای بورس تا پنج درصد افزایش پیدا کند.

در حالی که AOL UK از جانب این شرکت بریتانیایی خریداری شده، مسئولان توافق کرده*اند که فعالیت خود را با توجه به نام AOL و قوانین آمریکایی ادامه دهند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دبير مجمع تشخيص: براي تحقق خصوصي*سازي تلاش كنيد

سه شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۵
    ايتنا - جمعي از اعضاي هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه*اي با محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ديدار و گفت*وگو كردند.

در ابتداي اين ديدار سعيدي رئيس سازمان نظام صنفي رايانه*اي با تشريح وضعيت بازار فناوري اطلاعات كشور و بيان مشكلات ايجاد شده براي صنف بر اثر كم*توجهي به سند چشم*انداز ابلاغ سياست*هاي اجرايي اصل چهل و چهار قانون اساسي و همچنين برنامه چهارم توسعه، خواستار تقويت بعد نظارتي مجمع در راستاي تحقق اهداف مرتبط با اين فناوري در سندهاي مذكور گرديد.

پس از آن ساير حاضرين نيز با ارائه اطلاعات و ذكر مثال*هايي از فعاليت بيش از پيش شركت*هاي دولتي و شبه*دولتي در حوزه فناوري اطلاعات انتقاد و عملكرد مجريان مناقصه*هايي نظير بيلينگ شركت ارتباطات سيار با مفاد سياست*هاي ابلاغي مقايسه و موارد اشكال را مطرح كردند.

پس از آن رضايي با بيان وضعيت تاريخي اقتصاد دولتي از اوايل سلطنت پهلوي در ايران و حمايت سياست*هاي جهاني از چنين وضعيت اقتصادي اظهار داشتند كه با پيروزي انقلاب اسلامي انتظار مي*رفت كه جريان اقتصادي در كشور متكي به فعاليت*هاي مردم و بخش خصوصي گردد كه متاسفانه با بروز جنگ تحميلي و امنيتي شدن فضاي اقتصادي كشور، توجه كمتري به خصوصي*سازي گرديده كه اين روند همچنان ادامه يافت.
    خوشبختانه از پنج سال پيش تاكنون رويكردي در سطوح تصميم*گيران و مقامات عاليرتبه كشور ايجاد شده است كه با آزادسازي در اقتصاد، زمينه فعاليت بخش خصوصي و تعاوني فراهم گردد. با ابلاغ سياست*هاي اجرايي اصل چهل و چهارم قانون اساسي از سوي مقام معظم رهبري، توجه به بخش خصوصي و واگذاري كار مردم به مردم از حالت رهنمود خارج و به قانون و دستورالعمل اجرايي تبديل شده است.

ايشان در ادامه اظهار داشت: اين سياست*ها در بين مسئولين ارشد كشور به وحدت نظر تبديل شده و با گذشت زمان به ساير سطوح مديريتي نيز انتقال پيدا خواهد كرد.
    اما نبايد بخش خصوصي به انتظار بنشيند كه تا چند سال آينده اين سياست*ها به جريان فراگيري تبديل شود، بلكه وظيفه نهادهاي صنفي نظير سازمان نظام صنفي رايانه*اي كشور اين است كه عملكرد مجريان را با سياست*هاي ابلاغي سنجيده و با طرح نقاط ضعف با دولت و مجلس انتقاد سازنده داشته باشند.

وي اضافه كرد: چون سياست خصوصي سازي، سياست كل نظام است، پس حتي اگر براي تسريع دراين امر, اعتراض قانوني به عدم توجه مسئولين اقدامي كنيد در جهت مصلحت نظام كرده*ايد.
    رضايي در خاتمه اظهار اميدواري كرد كه سازمان مسايل مرتبط با حوزه فناوري اطلاعات را بررسي و نتايج آن را به صورت ادواري ارائه نمايد.

آقايان سعيدي، مظلوم، خوانساري، بحري و بابادي*نيا از سوي سازمان نظام صنفي رايانه*اي در اين ديدار حضور داشتند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

صعنت محصولات الکترونیکی ژاپن در انتظار رکود

سه شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۵

سرویس اخبار خارجی ایتنا - یکی از مدیران اسبق شرکت سونی با نگرانی فراوان اعلام کرد که صنعت محصولات الکترونیکی مصرفی ژاپن در حال نابودی است.

این روزها تلویزیون* به یکی از محبوب*ترین محصولات الکترونیکی در دنیا تبدیل شده و به عنوان درگاهی برای اتصال به اینترنت محسوب می*شود، به همین خاطر این مدیر سونی پیشنهاد کرده که باید شرکت*های ژاپنی هرچه سریع*تر با یکدیگر ادغام شوند و تمرکز بیشتری بر تولید تلویزیون داشته باشند.

نابویوکی ایدی(Nobuyuki Idei) هم*اکنون به عنوان مشاور با شرکت سونی همکاری می*کند و بر این باور است که هزینه بالای تحمیل شده به سونی در طول دوره*های رقابتی مهم*ترین مسئله*ای بوده که باعث شده این شرکت در معرض خطر قرار بگیرد. ایدی بین سال*های 1995 تا 2005 ریاست شرکت سونی را برعهده داشته است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كوچك*ترين چاپگر ليزري رنگي دنيا

سه شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۵
    مدل*هاي جديد پرينترهاي رنگي ليزري سامسونگ كه CLP-300 و CLX-3160 نام دارد براي حفظ طراحي عالي دستگاه به جهت وزن سبك وسايز كوچك، برنده جايزه بهترين طراحي Reddot 2006 شده*اند.

ظاهر زيبا، ساده و كم حجم اين دستگاه*ها و همچنين استفاده آسان و تعويض راحت تونر در كنار سايز كوچك اين مدل*ها، تمامي نيازهاي كاربران را برآورده ساخته است.

در دو مدل CLP-300 و CLX-3160 سامسونگ با بهره*گيري از سيستم Noiseless Optic Imaging صدا و لرزش دستگاه را تا حد چشمگيري پائين آورده است.
    همچنين با استفاده از تكنولوژي SoC و LSU كه بعنوان اجزاي اصلي در ساخت انواع پرينترها محسوب مي*گردد، سامسونگ موفق شده است كوچك*ترين پرينترها را در بخش*هاي مختلف از جمله mono LBP ، mono LMFP و CLBP توليد نمايد.
    CLX-3160 با قابليت چاپ ليزري رنگي ، كپي ، اسكن و فكس اولين دستگاه چهاركاره رنگي سامسونگ بشمار مي*رود و به جهت كارآيي بالا براي استفاده اداري مفید مي*باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •