منظورت چیه؟
منظورت چیه؟
Last edited by satttanism; 02-07-2008 at 12:10.
سلام دوستان
1 سوال
دوستم FireFox داره ولی هر دفعه که باز میکنیم
بعد از حدود 2 دقیقه یک صفحه تبلیغاتی جدید باز میشه
وقتی که میبندیم بازم میــاد
چیکـار کنیم که به کل بره ؟؟؟
به کل Remove کنم و دوباره install کنم درست میشه ؟؟
ممنون
منظورم اینه که ورژن های 3 FireFox هنوز International نشده .بهمین خاطر هست که هنوز ورژن های 2 دارن عرضه می شن.البته خیلی ها این رو قانون شکنی می دونند.منظورت چیه؟
این حرف رو شما بر چه پایه ای میزنید؟
وقتی ورژن 2 اومد تا یه مدت ورژن1.5 ساپورت می شد در مورد این ورژن هم همینطوره!
بهتره بحث رو تموم کنیم.شاید هم من اشتباه می کنم.این حرف رو شما بر چه پایه ای میزنید؟
وقتی ورژن 2 اومد تا یه مدت ورژن1.5 ساپورت می شد در مورد این ورژن هم همینطوره!
به هر حال با اینکه من همیشه هوا دار Ff بودم اینکارش یعنی عرضه کردن 2 ورژن باهم کمی احمقانه به نظر میاد.!
مرسی.
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Windows
Linuxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MacOSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mozilla Firefox 3.0.1
Home: mozilla.org/products/firefox
Download
tinyurl.com/5upbgr
Mozilla Firefox 3.1 Alpha 1
Firefox 3.1: Support for text attributes and spell checking
Marco Zehe writes, “Friday’s nightly build will include one big new feature in accessibility for Firefox 3.1: Text attributes and spell checking support.” This means that assistive technologies will now be able to get information about the font-family, font-weight, underline style, style, color, and background color of text, and also the language that the text is in, among other things. Additionally, when editing, if a word is misspelled, that word will now include an “invalid:misspelling” attribute. These new features will be fine-tuned over the next few weeks, but the team is looking for feedback if you’re able to help.
Compatible Platforms: Win/Lin/Mac
Home: mozilla.org/products/firefox
Win
tinyurl.com/6mrpwq
Lin
tinyurl.com/5te2vp
Mac
tinyurl.com/6s8gks
Mozilla Firefox 3.1 Alpha 2
Winکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLinuxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMacکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mozilla Firefox 4.0 Alpha 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)