NetLimiter Pro 3.0.0.11 Final | 10.7 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NetLimiter Pro 3.0.0.11 Final | 10.7 MB
نسخه 64 بیت:
چطور میشه تو این برنامه پروفایل ساخت و حجم ترافیک مصرفی رو برای هرکدوم تعریف کرد؟ طوری که هرکس بره تو پروفایلش و اونجا از نت استفاده بکنه.
امکام انجام اینکار وجود داره؟؟؟؟
من کلی با این نرم افزار سر و کله زدم.
این برنامه Server و Client نداره ! آیا نیاز هست روی همه Client ها نصب کنم ؟ یا اینکه خود برنامه میتونه مثلا توسط IP سیستم 3 من رو شناسایی کنه و من Limit رو تعریف کنم از طریق سرور ؟
ولی متاسفانه هیچکدوم از این امکانات رو نداره ! و مجبور شدم روی همه Client ها نصب کنم و جدا گانه limit رو برای روی هر سیستم تعریف کنم.
برای کافی نت میخوام...
سلام . خودم کافی نت دارم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از برنامه توربونت استفاده میکنم + لینک دانلود نت لیمیتری که خودسایت توربونت معرفی کرده + آموزشش !
اینجا رو ببین :
داخل سایت سمت راست بخش " سایر بخش ها " رو هم ببین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من adsl دارم و میخوام محدودیت حجم تعریف کنم مثلا امروز بشه فقط 10 مگ فایل دریافت و ارسال کرد؟؟؟
این یارو inet هم دانلود کردم بدردم نخورد باید چیکارکنم؟؟؟؟؟؟
اگه نرم افزاری باشه که بشه کاربر هم تعریف کرد عالیه مثلا من با یوزر و پسورد خودم وارد اینترنت بشم و با اکانت خودم روزی 10 مگ دانلود کنم و...
آخه یه کامپیوتره با یه اینترنت 5 گیگی سه ماهه و کل خونواده اینجوری یک هفته هم دووم نمیاره!!!
تورو خدا زود کمکم کنید!!!
فکر کنم کسی خونه نیست!!
ببخشید مزاحم شدم ولی بهتره حداقل دره این تاپیک را قفل کنید که یه بدبختی مثل من وقت تلف نکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)