تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 30 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    دوست من ضمانتنامه اي كه شما الآن داري از لحاظ خدماتي صفر هست در واقع شما گارانتي معتبر نداري و فقط يكبرگ كاغذ داری كه فقط نام شركت مثلا گارانتي رو روش نوشته , اين فروشنده ها مي يان گوشيهايي كه الآن موجود هست رو ميخرن (كه 95درصدشون رجيستر نيستن و اصلا كار نميكنن) بعد يكبرگ كارت گارانتي روش ميزارن كه بيشتر از 500 تومن نمي ارزه و از همه جالبتر شماره سريال گوشي رو جلوي خود شما با خودكار مينويسن ميخوام بدونم كه مگه شماره سريال گوشي نبايد روي كارت گارانتي بصورت ديجيتال اونم تو خود شركت حك بشه ؟
    اين خودش نشون دهنده الكي بودن گارانتي هست و متاسفانه گوشي شما هم از اون دسته گوشيهاست كه دستي رجيستر شده
    مهدي جان ممونم از توضيحات
    فقط خواستم يه موضوعي رو خدمت شما عرض كنم وقتي كه گوشي رو خریدم فروشنده اعداد حک شده در روی جعبه رو با یکسری از اعداد که داخل گوشی نوشته بود چک کرد ( این اعداد درست داخل گوشی در جایی نوشته شده بود که نمیشد اونو با دست وارد کرد. یه دریچه ای که انتهای باطری داخل اون می شد بطوریکه ما به زحمت میتونستیم شماره ها رو بخونیم) این اعداد تطابق کامل با یکدیگه داشتند اما با اعدادی که از روش #06#× خونده میشه فقط در یک رقم تفاوت داره.

طبق فرمایش شما: 95% گوشیها رجیستر نیستن و اصلا کار نمی کنند سوال من اینه که اگه اینطور باش که شما فرمایش می کنید پس چطور در محل خرید با گذاشتن سیم کارت به داخل گوشیها اونا شروع به کار می کنند؟ من حدود یک هفته میشه که گوشیمو خریدم هم خوب کار میکنه و هم خوب آنتن میده آیا منظور شما اینه که تا چند وقت دیگه ممکنه از کار بیفته؟
    لطفا در مورد رجیتری قانونی بشتر توضیح بدید و بگید آیا گوشی که بطور دستی رجیستری شده پس از مدتی کارکرد خود بخود قطع میشه؟ به نظر شما چه باید کرد تا این مشکل حل بشه؟

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببخشيد حالا كه حرف شركتهاي گارانتي شد من سوالمو اينجا مي پرسم . من مي خوام يك و810 بخرم .
    به نظر شما فقط به imei دقت كنم و دور گارانتي و خط بكشم يعني گارانتي هاي موجود ارزشي نداره ؟؟؟

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط wood56
    مهدي جان ممونم از توضيحات
    طبق فرمایش شما: 95% گوشیها رجیستر نیستن و اصلا کار نمی کنند سوال من اینه که اگه اینطور باش که شما فرمایش می کنید پس چطور در محل خرید با گذاشتن سیم کارت به داخل گوشیها اونا شروع به کار می کنند؟ من حدود یک هفته میشه که گوشیمو خریدم هم خوب کار میکنه و هم خوب آنتن میده آیا منظور شما اینه که تا چند وقت دیگه ممکنه از کار بیفته؟
    لطفا در مورد رجیتری قانونی بشتر توضیح بدید و بگید آیا گوشی که بطور دستی رجیستری شده پس از مدتی کارکرد خود بخود قطع میشه؟ به نظر شما چه باید کرد تا این مشکل حل بشه؟
    ببين دوست من منظورم از اينكه گفتم اصلا كار نميكنه قبل از فروش هست يعني اون موقعي كه خودشون گوشي رو ميخرن يا وارد ميكنن بعدش ميدن به يكي از همون همكاراي خودشون و براشون رجيستر ميكنن كه مصلما وقتي شما بخواي گوشي رو تست كني بگن گوشي رجيستره !!
    از نظر كاركرد هم هيچ تفاوتي بين رجيستر قانوني و غير قانوني نيست چه از لحاظ كار كرد و چه از لحاظ آنتن دهي و موقعي از كار مي افته كه بخواي اونو آپديت كني كه تو اين صورت بايد يه بار ديگه رجيستر بشه
    كاري هم نميشه كرد دولت بايد تو اين مورد يه فكر اساسي بكنه تا مشكل قاچاق و اينگونه مسائل (رجيستر) حل بشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amir si
    ببخشيد حالا كه حرف شركتهاي گارانتي شد من سوالمو اينجا مي پرسم . من مي خوام يك و810 بخرم .
    به نظر شما فقط به imei دقت كنم و دور گارانتي و خط بكشم يعني گارانتي هاي موجود ارزشي نداره ؟؟؟
    با هر گارانتي خريدي IMEI گوشي رو چك كن و اگه وضعت خوبه يه گارانتي سيتادل بگير خيال خودت رو راحت كن در غير اينصورت حواست جمع باشه و سريالها رو هم چك كن

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بالاخره من متوجه نشدم همه اعداد داخل گوشي بايدحتما حتما مثل روي جعبه باشه يا اگر 1يا2عدداول يا آخر باهم فرق داشت مهم نيست و گوشي قانوني رجيستر شده؟

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از نظر كاركرد هم هيچ تفاوتي بين رجيستر قانوني و غير قانوني نيست چه از لحاظ كار كرد و چه از لحاظ آنتن دهي و موقعي از كار مي افته كه بخواي اونو آپديت كني كه تو اين صورت بايد يه بار ديگه رجيستر بشه

آقا مهدي منظور از آپديت كردن يعني ارتقا دادن گوشيه؟ اگه سيستم گوشي بهم بريزه و بخواهيم از نو برنامه هاشو نصب كنيم اون وقت چي؟ اين رجيستري دستي مشكل ساز ميشه و ديگه بايد گوشي رو دور انداخت؟

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sarah333
    سلام بالاخره من متوجه نشدم همه اعداد داخل گوشي بايدحتما حتما مثل روي جعبه باشه يا اگر 1يا2عدداول يا آخر باهم فرق داشت مهم نيست و گوشي قانوني رجيستر شده؟
    راست میگه بالاخره چی کار کنیم عینا باید مثل هم باشه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sarah333
    والا سارا جان چند تا از بچه ها هم تو پستهاي قبل ميگن كه مال ما هم اينطوريه يعني 1-2 رقم اول و يا آخر اضافه داره كه منو به شك انداخت ولي يه موضوع هم هست اونم اينكه منطقي نيست كه شماره سريال توي گوشي كمتر و يا بيشتر از روي جعبه باشه چون دليل منطقي نميشه براش آورد مصلما بايد عينا يكي باشه
    اين سري برم علاالدين اين مسئله رو ميپرسم (با اين حال كه بيشترشون چيزي نميدونن)

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط wood56
    آقا مهدي منظور از آپديت كردن يعني ارتقا دادن گوشيه؟ اگه سيستم گوشي بهم بريزه و بخواهيم از نو برنامه هاشو نصب كنيم اون وقت چي؟ اين رجيستري دستي مشكل ساز ميشه و ديگه بايد گوشي رو دور انداخت؟
    همونطوري كه گفتم از لحاظ كاركرد هيچ فرقي نميكنن
    بله يعني ارتقا نرم افزاري و يا آپديت فريم وير
    براي نصب برنامه مشكلي بوجود نمياره مگه اينكه تو اينترنت فريم ويرش آپديت بشه , نه با نصب كردن برنامه

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض همه با هم بخنديم!!!

سلام مهدي جان.يه دفعه به سرم زد گفتم ببينم گوشي خودم ريجستر قانوني شده يا نه وقتي تو گوشي زدم يه شماره هست كه با پشت گوشي و جعبه يه 09 زياد داره پس تا اينجا معلوم شد كه ريجستر قانوني نيست!حالا جالب اينجاست كه زيرفاكتور خريد نوشته :
    كار نكردن گوشي بعلت مشكلات شبكه مخابراتي ( ريجستر ) به فروشگاه مربوط نمي باشد.
    شما فقط به جمله مشكلات شبكه مخابراتي بيشتر توجه كنيد تو رو خدا!!
    يه مورد ديگه هستش كه توي كاغذ گارانتي شماره IMEI به صورت دستي وارد شده كه اگه واقعآ قانوني باشه نبايد به صورت دستي باشه و تايپ شده و يا بصورت يك بر چسب باشه.
    خدا رو شكر كه فروشگاه خودشو از اين بي قانوني خلاص كرد!!
    يه موضوع ديگه رو هم بگم بهتون كه همه با هم بخنديم!! من گوشيم s700i هست چند وقت پيش LCD تركيد منم گفتم ببرم گارانتي كه شركت گارانتي هم ايرانيان است در صورتي كه مي دونستم شايد اصلآ گارانتي اين موضوع رو قبول نكنه ولي وقتي با هزار در دسر آدرس شركت رو پيدا كردم با تعجب ديدم در شركت قفله و شركت تعطيله حالا وقتي هم ميري گوشي بخري از هر كسي ميپرسي گارانتي گوشي چيه با كمال افتخار ميگن ايرانيان!!
    اينه ديگه واقعيت گوشي خريدن تو ايران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •