تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: راهنمائي: ان 91 بگيرم يا نه (((( كـــــــــمـــــــــكــــ ))))

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض الكي ايراد گرفتن!!

با سلام به شما واقعآ از همتون ممنونم كه منو خيلي راهنمايي كرديد چون من قصد خريدن ان 91 رو دارم ولي با خوندن مطلب هاي شما يه كمي نظرم عوض شد فقط چند تا نظر داشتم كه مي خواستم بگم.
    شايد ان 91 زياد در مقايسه با كا800 سوني اريكسون نتونه سبقت بگيره ولي يه مزيت نوكيا سيستم symbian هستش كه سوني اريكسون اينو نداره من الان خودم اس700 دارم بخدا پدرم در مياد تا بتونم يه برنامه درست حسابي پيدا كنم ولي براي نوكيا خيلي راحت ميشه برنامه پيدا كرد.
    2:تو گوشيهاي نوكيا sms از حافظه استفاده ميكنه ولي سوني اريكسون اين مزايا رو نداره و الان اس700 كه دارم بيشتر از 350 تا sms نميشه save كرد كه براي ماهايي كه sms زياد ميزنيم اين خودش يه حسنه.
    3:در حال حاظر ان91.ان80.ان93.از لحاظ قيافه با هيچ گوشيي فكر نميكنم بتونه رقابت كنه و يه سروگردن از همه گوشي ها بالاتره.
    4:من هميشه يه اعتقادي دارم كه ميگم فكر نكنم يه گوشي بايد همه سيستمها رو مثل دوربين براي عكاسي دوربين براي فيلم برداري. mp3.رو داشته باشه حالا شما ميگيد ان91 طول ميكشه تا برنامه هاش باز بشه حالا مگه ما تو ناسا كار ميكنيم كه حتي يك صدم ثانيه براي ما اهميت داشته باشه؟ بعدشم بايد هرچيزيرو با هم سطح خودش مقايسه كنيم ان 91 مال سه ماهه دوم 2005 هستش ولي كا 800 مال فوريه 2006 هستش معلومه كه سوني اريكسون معايب گوشيهارو پس از گذشت زمان حل ميكنه همون طوري كه نوكيا تو ان80 مشكلات ان91 رو حل كرده.
    من الان فقط يه مقايسه كوچيك ان 80 رو با كا800 ميكنم خيلي ساده شايد همه چيز مشخص بشه:

N80
    شكل ظاهري: كشويي
    نوع سيستم: symbian
    وضوح: 416×352 پيكسل
    تعداد رنگ: 262144
    ابعاد صفحه: 41×35 ميليمتر
    كيفيت عكس: 3 مگاپيكسل
    ابعاد عكس: 1536×2048 پيكسل
    ابعاد فيلم: 288×352 پيكسل
    لرزش گير: بله
    حافظه داخلي: 40 مگابايت
    كارت حافظه همراه: 128 مگابايت
    پخش موسيقي: wma.eAAc+.m4a.AAc.mp3
    راديو: بله
    سرعت انتقال: 384 كيلوبايت در ثانيه
    حالت مكالمه: حداكثر 3 ساعت
    حالت انتظار: حداكثر 192 ساعت
    K800
    شكل ظاهري: ساده
    نوع سيستم: java
    وضوح: 320×240 پيكسل
    تعداد رنگ: 262144
    ابعاد صفحه: 40×30 ميليمتر
    كيفيت عكس: 3.2 مگا پيكسل
    ابعاد عكس: 1536×2048 پيكسل
    ابعاد فيلم: 144×176 پيكسل
    لرزش گير: بله
    حافظه داخلي: 64 مگابايت
    كارت حافظه همراه: ندارد
    پخش موسيقي: AAc.mp3
    راديو: بله
    سرعت انتقال: 384 كيلوبايت در ثانيه
    حالت مكالمه: حداكثر 7 ساعت
    حالت انتظار: حداكثر 350 ساعت

طبق مقايسه بالا خيلي راحت معلوم شد كه سوني اريكسون هيچ وقت نمي تونه با رقيب خودش برابري كنه و من در اين مقايسه فقط به نكات مهم پرداختم و من اگه بخوام ان 91 رو هم با گوشي هاي هم سطح خودش مقايسه كنم بهتون قول ميدم اگه حتي نتونه بالا بزنه ولي هيچ وقت كم نمياره.
    Last edited by sarmast65_ata; 18-10-2006 at 21:47.

داره خودمونی میشه D^D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب تا اينجا نظر بيشتر دوستان در باره ان 91 يا بهتر بگم محصولات نوكيا و سوني رو شنيديم. حالا من نمي خوام بگم كدوم گوشي از همه سر تره چون دوستان همه سواد دارن و مي تونن مطالب رو با دقت بخونن.
    ولي اينو مي تونم بگم كه درسته سوني گوشيهاي خوبي ارايه داده ولي تنوع محصول و نو اوري توليد گوشيهاي جديد رو مثل نوكيا نداره. اميدوارم اين دوست خوبمون به اطلاعاتي كه مي خواست رسيده باشه.
    يا حق . . .

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

از نوکیا هم متنفر نیستم بلکه عاشق حتی همین ن91 هستم بواسطه کیفیت عالی ژخش موزیکش ولی ‍‍‍‍‍‍...

و در ضمن حالا در مورد ضاهر یک مساله فوق العاده شخصی هست خب من از قیافه ن91 خوشم نمیاد و به فرض از ک800 که ضاهر ساده داره خوشم میاد!!!و همچنین باز هم به طراحی باشه شکلات ال جی طراحی بهتری از تمامی مدل های نوکیا از اول تا اخر داره!!!!!!!

خب و یک مطلب دیگه میمونه و ان هم اینکه دوست عزیزمون گفته که سونی نمیتونه با نوکیا رقابت کنه !!!اولا رقیب ک800 گوشی عالی ن73 هست که ان هم متاسفانه مشکا دار در اومد .من هم نمیگم 2تا بچه های موبایلستان .نت
    میگن که هم تا حدودی مصنوعی عکس میگیره و هم دوربینش هنگ میکنه .خب من چی بگم وقتی چنین چیزی میشنوم اونم از کسی که عاشق گوشی نوکیا هست!!!ن80 رو ظرف مدت 5روز عوض کرد بواسطه کیفیت کم دوربینش

خب اینها رو من نمیگم .ولی متاسفانه شما فقط و فقط به نوشته ها اکتفا میکنید بله تو نوشته نوکیا خیلی برتر هست و لی در عمل چی .مینویسه که ن90 لنز کارل زایس داره .ولی در عمل باهاش عکس بگیرید و مثلا با یه و800 مقایسه کنید هیچ فرقی نمیبینید .و حتی در شب و800 بهتر عکس میگیره تازه نوع لنزش هم زایس نیست

به فرض کیفیت هدفون و.....اصلا با نوشته معلوم نمیشن .

من خودم هیچ وقت از خودم حرف نمیزنم همه چیز رو باید باهاشون کار کنم تا به یه نتیجه ای برسم والا در نوشته
    گوشی های ال جی از تمایمی گوشی های دنیا بهتر هستند

بیخیال بحث تموم شد

دوست عزیزم اگه بتونی یه تاژیک باز کنی برنامه های سیمبیان 9.1رو توش بزاری ممنونت میشم
    Last edited by metal_militia; 19-10-2006 at 14:42.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    از نوکیا هم متنفر نیستم

دوست عزیزم اگه بتونی یه تاژیک باز کنی برنامه های سیمبیان 9.1رو توش بزاری ممنونت میشم

اما حتی توی نظر سنجی هم گفتی که حالت از نوکیا بهم میخوره ها
    بیخیال...

اگه بدونم طرفدار زیاد داره شاید یه تاپیک بزنم و تمام برنامه های symbian 9.1 رو بزارم توش. اما میترسم از دردسراش
    میترسم بدجوری وقتم رو بگیره

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

درسته اینجا جای کلک نیست. پس لطفا خود شما هم رعایت کنین. آخه شماها که متنفرین از نوکیا چه دلیل داره که بخوایین بقیه رو هم از خرید این گوشیهای فوق العاده منع کنین؟

یکی میگه N91 k نگیر K800 بگیر
    آخه خدایی این K800 چیش سرتره؟
    حتی از نظر قیافه (که معمولا شماها مینازین به خشگلی سونی) هم که از N91 زشتره!
    بد نیست یه سری به gsmarena بزنید تا ببینید که همه میگن N91 خوشگلتره.
    بقیه موارد هم که دیگه ...
    بیخیال بابا. آخه چرا اینقدر سنگ سونی رو به سینه میزنین؟
    حتی برای اینکه شخص رو از نوکیا فراری بدین بهش d600 رو پیشنهاد میکنی؟!!!!!!!!!!!! اصلا روتون میشه؟
    شما كه خودت بدتري
    داري طرفتاري نوكيا رو ميكني و ميكوبي روي سوني اريكسون
    همه ميدونن كه ك800 از همه ي گوشيهاي سوني ديزاين بهتري داره
    از ن91 هم واقعا " ....
    دوربينش از ن91 خيلي بهتره 100 برابر بهتره
    قيافش
    ال سي ديش
    و ....
    تو خودت روت ميشه ن91 رو بجاي ك800 پيشنهاد ميدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •