خوب باید بگردی تا آدرسشو پیداکنی.
بعدشم تو آموزش گفتم چطور ثابتش کنی.
منظورتو دقیق تر بگو.
با سلام
بتمن یه سوال:
من دارم واسه Gta-VC ترینر درست میکنم
آدرس هاش رو از خود سایت Artmoney دانلود کردم اما برای مقدار جون یه پوینتر داره که هربار بازی رو باز و بسته کنی آدرس جدیدی پیدا میکنه...
وقتی میخوام توی Game trainer studio ادرس بهش بدم چون نمیدونم آیا میشه پوینتر رو هم داد یا نه مجبورم آدرس هایی رو که هربار شناسایی میکنه بهش بدم تا حالا 35 آدرس رو پیدا کردم اما بازم که بازی رو بازو بسته میکنم آدرس های جدیدی درست میکنه.....کلافه شدم...میشه به جای آدرس ها خود پوینتر رو بهش بدم تا هکش کنه؟؟؟؟؟
در ضمن در مورد این بازی هایی که Artmoney میتونه آدرس هاشون رو پیدا کنه ولی نمیتونه مقدارشون رو ثابت کنه یا تغییر بده حتی Game Trainer Studio هم نمیتونه یه توضیحی بده....
با تشکر......
ببین دوست من شما وقتی جستجوی Unknownدر T-Search یا Codedvalue در Artmoneyرا اجرا میکنید.کل حافظه بازی در دور اول خونده میشه و در دورهای بعد با کم شدن مقدار مورد نظر((مثلا خط جان)) تعداد آدرسها هم کم میشه.
این جستجو RAM سیستم را خیلی اشغال میکنه و طول میکشه تا تعداد آدرسها کم بشه.چون مقدار نامشخصی را جستجو میکنید.
در آخر ((شاید بعد از 10-20 بار جستجو)) چند تا یا یک آدرس باقی می مونه که باید با Autohack آدرس ثابتش رو پیدا کنید.
در جستجو با حالت Unknown هیچوقت انتظار نداشته باشید با دو-سه دور جستجو به نتیجه برسید.
اگه بتونید یه شکل از مشکل اینجا بذارید بهتر میتونم کمکتون کنم.
موفق باشید.
آدرسهای موجود در Tableهای Artmoney همه Dynamic هستند و با اجرای مجدد بازی تغییر میکنن.
همه اون آدرسها Dynamic هستن و افرادی که اونا رو پیدا کردن فکر کردن دیگه کار تمومه.![]()
برنامه Artmoney خیلی خوبه ولی Table هاش اصلا معتبر نیستن.
شما آموزشها رو از صفحه اول دانلود کنید.
در آموزش از برنامه T-Search برای جستجو استفاده شده.
بدیهی است شما می توانید از Artmoney نیز برای جستجوی آدرسهای پویا و اشاره گرها استفاده کنید.
موفق باشید.
Last edited by *Batman*; 27-01-2007 at 13:00.
سلام خدمت دوستان عزیز
من با استفاده از ArtMoney مقادیر مورد نظرم رو پیدا میکنم.
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که مثلا میخوام عدد اون آدرس رو تغییر بدم (با Game Trainer Studio) ولی جایی که باید عدد رو بذارم جایی که مقدار رو به صورت Hex میخواد.
آیا راهی هست که بشه عدد رو به Hex تبدیل کرد.
امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم ....
ممنون
بتمن جان شرمنده که بازم مزاحم شدم ببین وقتی آدرس ها رو سرچ می کنم هیچ چیز تو صفحه نمی آید بعدش می روم تو بازی و مقدار رو تغییر می دهم بعد که می آیم بیرون که برای روی زره بین دوم که برای سرچ از بین مقدار های جستجو شده قبلی هست کلیک میکنم ولی عدد می خواهد حالا تو بگو که چیکار کنم و کدوم گزینه رو برای سرچ انتخاب کنم که درست باشه؟؟؟؟؟؟؟
بتمن جان یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه با کارت گرافیکم چیکار کنم آخه میدونی چیه قبلاٌ راحت بازی ها رو اجرا می کرد ولی حالا وقتی تو همون بازی هایی که قبلاٌ راحت اجرا میشد میرم مونیتور سیاه میشه و مینویسه No signal و تا کامپیوتر رو ریسرت نکنم درست نمیشه میشه بگی مشکل از کجاست ؟ببین من برنامه تی سرچ رو بستم و فقط بازی رو رو کامپیوتر اجرا می کنم !
قربانت مسعود
سلام
تو صفحه اصلی GTS منوی Tools ابزاری برای تعویض Hex-Dec داره.
سلام
خوب درسته.بایدم اینطور بشه.
ولی شما نباید برای بار دوم به بعد مقدار وارد کنید.چون نمیدونید مقدارش چنده.بلکه باید بگید که اون مقدار کم شده یا زیاد یا اصلا تغییری نکرده.((طبق شکل زیر))
در مورد سیاه شدن صفحه هم اطلاع زیادی ندارم.
resolution بازی را کم کن .باید از مانیتورت باشه.
برای منم اینطوری میشد .
=========================================
الان دارم روی Doom3 کار می کنم.در تلاش اول که 5-6 ماه پیش بود موفق نشدم.دوباره شروع کردم.
اگه درست شد اینجا میذارمش.![]()
Last edited by *Batman*; 28-01-2007 at 12:46.
سلام... ميشه اموزش با تصوير باشه.
متشكرم.
دوباره سلام مي خواستم بگم من فقط اولشو نميفهمم هموچاكه مگه open? را اولين كار.
بتمن عزیز اول به خاطر آموزشت ممنون
دوم من یه مشکلی داشتم
من میخواستم برای پینبال ویندوز یه ترینر بسازم ،همه کارها رو تا آخر درست انجام دادم ولی آخرش که توی گیم ترینر استودیو کامپایلش میکنم وقتی میزنم لانچ میگه:
!no trainer executable could be found
توی فلدر اوت پوت هم هیچی نیس؟!
چیکار کنم؟
Last edited by adamhesaby; 21-02-2007 at 12:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)