عزیز دل اخه مبین نت برا این مودم فریمور داره
بعدشم اگه دستگاه خودکار ردش میکنه اینا بستش اپدیت پکشون!!!!
عزیز دل اخه مبین نت برا این مودم فریمور داره
بعدشم اگه دستگاه خودکار ردش میکنه اینا بستش اپدیت پکشون!!!!
تست کردم متاسفانه نشد . روی مودم ها پیام نقلو انتقال همتا نمیاد فقط اگه تو سامانه ثبت نشده باشه پیام میاد.
شرکت های اپراتور مثل مبین نت بر اساس imei که تو سیستم خودشون ثبت شده باشه آپدیت میفرستن.
اگه کسی imeiدستگاه رو عوض کنه تو مبین نت نمیشه ولی تو مودم های ایرانسل و وینکس و بهارنت شما قادر هستید imeiدستگاه رو عوض کنید و انها قادر به ارسال آپدیت نیستند!!!! فقط مبین نت هایی که با ورژن192 انلاک کردند اگه imeiدستگاهشونو عوض کنن خیالشون راحته که اپدیت نمیشه!!!
ولی سیم مبین نت یادتون نره یک نفوذ دیگه داره تا اپدیت بگیره مودم فقط و فقط مودم های منتاژ مبین نت میگیرن!!!!
Last edited by Hossein jabbar; 02-01-2020 at 12:07.
برا من راحت پیامک میاد مثلا سیم کارت برادرم رو انداختم رو مودم برای اولین بار و پیامک اومد و زیرش هم imei رو نوشته بود . البته هر چند imei به درد نمیخوره خب مودم داره کار میکنه و غیر قابل دستکاری هم هست و خود به خود هم imei از بین نمیره تا دستکاری نشه و تمامی این مودم ها قانونی وارد شدن و انلاک شدن و همشون ریجیستر هستن مطمئن باشید خودم 50 تا فروختم و همشو تست زدم .
گوشی ساده ندارم که تست کنم، معمولا اون پیام رجیستر که میاد یعنی همه چیز درسته.
خط آسیاتک هم دارم، ولی چون اینترنتم آسیاتک نیست پیغام رجیستر رو نمیده.
نه کاری به رجیستری نداشتم . در کل گفتم شاید روش یا نرم افزار خاصی باشه برای مشاهده این اطلاعات.
باسلام
جهت اطلاع از قیمت و نحوه تهیه ، شماره تماس میخواستم
تشکر![]()
سلام موجود نمیباشد
چرا نسلش منقرض شد ؟ دیگه تو ایران گیر نمیاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)