فن کشتی کج زده گفته خطا نبوده؟ لینکشو بی زحمت بده بخونم برچه اساسی همچین چیزی گفته!
رئال مادرید
لیورپول
فن کشتی کج زده گفته خطا نبوده؟ لینکشو بی زحمت بده بخونم برچه اساسی همچین چیزی گفته!
تبريك به رئالي ها
اخلاقي و لياقتي هم بخوايم حساب كنيم با مجموع بازي ها توپ طلا رو بايد بدن به صلاح ! بشخصه راموس كثيفترين كار ممكن رو انجام داد و بهترين بازيكن ليورپول رو ناكار كرد با حركتش
در هر صورت نميدونم براي من اينطوره يا بقيه هم اين حس رو دارن ديگه فوتبال و ليگ قهرمانان و ... اون فاز قديم رو نداره ! اميدوارم جام جهاني حداقل بتونه حس خوبي رو ايجاد كنه برامون
کثیف ترین قهرمانی تاریخ چمپیونز لیگ رو به هوادارای مادرید تبریک میگم .
البته بعد بازی با یووه من به همه دوستای رئالیم پیام دادم و پیشاپیش تبریک گفتم . چون انگار داشتم همون سناریوهای چند سال گذشته رو میدیدم که نقش اولش داور بود .
هتریک قهرمانی رئال امسال : داور ، اولرایش و کاریوس![]()
بصورت Live تماشا میکردم، البته خطا هم اگه بگیم بود، صرفا خطا بود، حتی کارت زرد هم نداشت. کارت زرد هم اگه سختگیرترین داور مسابقات میداد، در نهایت راموس بازی رو با یه کارت زرد تمام میکرد (راموس کلا کارت نگرفت).
محمد صلاح روزه نگرفت تا خوب بازی کنه ولی خدا زد پس کلش و مصدوم شد![]()
منم اضافه کنم به حرفاتون یه نمته رو
مانه به زاحتی میتونست اخراج بشه که داور به راحتی از چند خطاش گذشت.
من هنوز دارم به حرف جاودانی میخندم
خدایی دارین از داوری حرف میزنین؟
تا این گل هست داوری اخه؟
![]()
کاری به بازی ندارم ولی تو مخی گزارشگران ایرانی دیگه از حد گذشته
باند لیورپولی صدا وسیما وااقعا تهوه آور شده ( عادل و مزدک و ....... )
اون از بازی منچستر که همین آقای مزدک با چرند گویی ها اعصاب بیننده رو خرد کردن
اینم از این بازی !
تو صحنه مصدومیت صلاح به حدی سوخته بود که قشنگ بوش اینور تلویزیون هم می اومد
بعد تو صحنه مصدومیت کارواخال لال شد و گفت تعادل رو از دست داد در حالی که اگه ببینید بازیکن لیورپول آخرش پشت پای کارواخال رو زد
بعدشم فرمودن صلاح کجا و کاروخال کجا
آقای میرزایی صلاح کل عملکردش همین یه امسال بود
بعد کارواخالی که قشنگ تو همه 4 تا قهرمانی رئال نقش مستقیم داشته کجا ؟؟؟؟
همین کارواخال از بهترین دفاع راست های دنیا و شاید بهترینش باشه
ولی خب چشم کور و متعصب شما اجازه نمیده ببینی
همین کارواخال چند فصل با درخشش تو پست خودش و ضد حمله باعث موفقیت های پی در پی رئال شده !
بعد جنابعالی لیورپولی هستی صلاح کجا ؟؟؟؟؟؟
کاروخال افتاده بود زمین داشت گریه میکرد مزدک داشت چرت و پرت میگفت !!!
اون صحنه هم بزرگنمایی همین آقا بود ( شاهکار گزارشگران ایرانی که صحنه ها رو هرجور دلشون میخواد تفسیر میکنن )
بعد قفل کردن دست صلاح قشنگ تا آرنج دستش رو خم کرد تو دست راموس ( چرا نکشید بیرون ؟؟ )
چرا و پرت گفتن هم حد و اندازه داره![]()
ولی یادتون باشه حرکت راموس رو صلاح ناجوانمردانه بود ولی حرکت رابرتسون رو کارواخال هیچی نبود چون صلاح بازیکن بزرگ تریه نسبت به کارواخال #منطق_مزدک
![]()
ماشالا دوستان بارسایی زدن تاپیک لیورپول رو ترکوندن
وقتی شما ها دارین فحشش میدین ایشون داره برای دوربین ها بوس میفرسته
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)