تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 36 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 356

نام تاپيک: اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من یه سوال دارم اگه من این بسته 35 تومنی رو بخرم و حجم مصرفیم تموم بشه سرعت من میاد رو کف قفل میشه آیا؟؟؟؟چون انگار میگن کف تضمین شده است یا اینکه میگه حجم مصرفیه شما تموم شد لطفا حجم بخر اگه رو کف قفل بشه میشه256 و سرعت خوبیه بازم ولی اگه بگه حجمت تموم شد خیلی بد میشه

داره خودمونی میشه salarp20500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017
    محل سكونت
    Saturn

پيش فرض

دوستان هدف این طرح فقط این است که در وهله اول پول بیشتری از مصرف کننده گرفته شود و در وهله دوم دسترسی به اینترنت جهانی رومحدود تر کنند.فراموش نکنید که در این طرح (طبق آنچه که حضرات قبلاً به صورت مختصر بیان کرده اند)چندین برابر ترافیک بین‌الملل (اینترنت)، به مشتری اینترانت (اینترنت ملی) داده میشودبرای اینکه تشویق به استفاده از اینترانت شود . تصمیم گیران عرصه اینترنت بعد از آنکه دیدند حتی با نیم بها شدن قیمت اینترانت، کسی به اینترنت داخلی علاقه ایی نشان نمی دهد،سعی دارند از این طریق (که به نوعی اجبار محسوب می‌شود) مصرف کننده را به سمت اینترانت سوق دهند.به همین دلیل در طرح جدید مبنای مصرف را اینترانت قرار داده اند (طبق آنچه که قبلاً اعلام کرده‌انددر طرح جدید، حجم ترافیک داخلی چندین برابر ترافیک بین‌الملل است)، در صورتی که در طرح های کنونی میزان و مبنای مصرف، اینترنت بین المللی هستش.دوستان تنها یک راه برای مصرف کننده باقی مانده و آن درخواست از ISP ها برای در نظر گرفتن سهم بیشتر اینترنت از اینترانت در قرار دادهای جدید است. من خودم به شخصه به ISP خودم زنگ زدم و اعلام کردم که اگر در قراردادهای جدید از سوی شرکت محدودیتی اعمال شود قراردادم را فسخ کرده و از اپراتورها، اینترنت حجمی خریداری میکنم.

3. 4 کاربر از salarp20500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من یه سوال دارم اگه من این بسته 35 تومنی رو بخرم و حجم مصرفیم تموم بشه سرعت من میاد رو کف قفل میشه آیا؟؟؟؟چون انگار میگن کف تضمین شده است یا اینکه میگه حجم مصرفیه شما تموم شد لطفا حجم بخر اگه رو کف قفل بشه میشه256 و سرعت خوبیه بازم ولی اگه بگه حجمت تموم شد خیلی بد میشه
    باید دوباره حجم بخری
    اسمش هم اینترنت نا محدود هست و در همه دنیا متدوال هست[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    واقعا آدم نمیدونه اینا مردم چی فرض کردن

5. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

اینترنت نامحدود با محدودیت ویژه
    اینا رو به سگ بگی سکته میزنه
    الان این کدوم بخشش نامحدود جز پول نامحدود پاش دادن !!

7. 4 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

شورش رو دراوردن دیگه مسخره ها.الان گوگل با 70 دلار سرعت 100 مگا بایت(یه گیگ) داره می ده با حجم نامحدود.با دلار 4 تومن هم بگیم میشه میشه 280 تومن اونوحت اینا می خوان 50 مگابیت (تقسیم به 8) رو بدن با 200 گیگ 300 تومن با هزار فیلتریگ .....رسمن به *ا رفتیم.اخه این چه وضعیه مگه ما سر گنج نشستیم که باید از اون امریکایی با اون درامد هاش بیشتر بدیم! بعد می گه 10 گیگ نامحدود.تازه فیبر الان به هیچکه نمی دن باید کل محله رو با خودت ببری مخابرات.اخه عوضی 10 گیگ میشه نامحدود؟!وقاحت هم حدی داره. بعد 1400 گیگ برا اون اپارات قراضه که و... اصن ما 1400 گیگ محتوای این سایتای داخلی مث اپارات داریم توی نت! رسما درش ببند بگو اسمش رو هم بذار اینترنت با کنسرسیوم مشترک کره شمالی ......

9. 6 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Gaming X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

واقعا لعنت به من که تو این کشور درپیت زاده شدم! خاک بر سر من.
    د آخه خدا بگم چیکارت نکنه! الان این چه کاری بود کردی!؟ چرا هی میخواید محدودیت ایجاد کنید؟!
    آخر کاری همه چیز رو زدی ناکار کردی! من با سایتهای داخلی چیکار کنم؟! برم وبلاگ آشپزی کوکب خانم؟!
    بابا بسته دیگه، راحت بگو میخوایم پول بیشتر بگیریم، این کارا چیه هی طرح جدید میارین اسمشم میذارین "تکنولوژی"!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

باید دوباره حجم بخری
    اسمش هم اینترنت نا محدود هست و در همه دنیا متدوال هست[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    واقعا آدم نمیدونه اینا مردم چی فرض کردن
    شما مطمئنید ؟
    اخه میگفتن بعد از تموم شدن حجم سرعت یک هشتم میشه ولی اینترنت قطع نمیشه
    و حجم خریدن مال زمانی هست که نخواهیم سرعت کم بشه

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما مطمئنید ؟
    اخه میگفتن بعد از تموم شدن حجم سرعت یک هشتم میشه ولی اینترنت قطع نمیشه
    و حجم خریدن مال زمانی هست که نخواهیم سرعت کم بشه
    عباسی درباره پایان حجم و نیاز به خریداری حجم بیشتر، توضیح داد: برای مصرف بیشتر از سقف تعیین شده، قیمت هر گیگ ترافیک مشخص شده که تقریباً مشابه قبل است و هر گیگ ترافیک بین‌الملل 3 هزار تومان و هر گیگ ترافیک داخلی با نصف قیمت آن فروخته می‌شود.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

در آغاز فعالیت Gaming X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

فکر کنم پست قبلی منو ادمین تایید نکنه ولی خلاصشو میگم که،

به طرح جدید حاج محمود و برادران با همکاری تکنولوژی دود و آتیش سرخپوستان خوش آمدید.
    در این طرح میتونید از سایتهای داخلی پر محتوا دو برابر (با برداخت پول بیشتر) لذت ببرید و از وبلاگ آشپزی کوکب خانم و سایت عکسهای عاشقانه تتلو (بهمراه اووف بیا تو ببین چه خبره، عکسهای خاکبرسری بقال محلمون رو گذاشتم) بیشتر از هر موقع دیدن کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان فکر کرده بگه خرید حجم داخلی تا 10 برابر حجم بین الملل هم امکان پدیره مردم ذوق مرگ میشن!
    خودشون کلاهشون رو قاضی کنن ببینن مردم چقدر اینترنت بین الملل مصرف می کنن و چقدر داخلی!
    الان تلگرام و اینستاگرام و بقیه شبکه های اجتماعی که خارجیه همین پی سی ورلد خارجیه سایت های دانلود موزیک و فیلم و سریال و نرم افزار هم همشون خارجین
    فقط یه مشت سایت داخلی که حجم زیادی هم مصرف نمی کنن داخلین که اکثرا به درد نخورن و بهترینشون همون اپاراته که در مقابل یوتیوب عددی نیست

15. 3 کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •