تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 62

نام تاپيک: کمپین اعتراض به لغو غیر قانونی قرارداد اینترنت نامحدود از طرف شرکت مخابرات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال؟؟
    اینجا کسی از اینترنت حجمی مخابرات استفاده میکنه؟؟
    مثلا up to 16M

آیا امکان مشاهده وضعیت حجم اینترنت وجود داره؟؟
    یا یدفعه سرماه میگن فلان گیگ مصرف کردی؟؟

ممنون میشم دوستانی که از اینترنت حجمی مخابرات استفاده میکنن یه مختصر توضیح بدن.

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظرم بهترین راه اینه که همه دوستان از مخابرات در سامانه 195 شکایت کنن. اگر حجم نارضایتی افزایش پیدا کنه، قطعا یه فکری براش می‌کنن.
    من به 2020 که تماس می‌گیرم اصلا حرفی از مصر منصفانه نمی‌زنن فقط میگن مشکلاتی به وجود اومده دارن درست می‌کنن
    الان رفتم تعرفه اینترنت حجمی مخابرات رو نگاه کردم: 512 با حجم 8 گیگ میشه 22 هزار تومان. بعد شما میگید فشار نیارن که ما تغییر بدیم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من، امروز تمام وقت اداری بنده درگیر این موضوع بودم.

اگر قراردادتون برای قبل از سال 1395 باشه، هیچ صحبتی از حجم یا اجازه تغییر در قرار داد وجود نداره.

فقط ذکر شده که در هرزمان با تصیمیم اداره مرکزی مخابرات، میتونن با اطلاع قبلی به مشترک، سرویس را سر سال (سال تمدید قرارداد شما) تمدید نکنن.
    البته این موضوع به شرطیه که دیگه قصد ارائه اون سرویس را به هیچکس نداشته باشن.

نه اینکه بدون اطلاع قبلی بخوان نوع سرویس ذکر شده در قرارداد را تغییر بدن.
    دوست عزیز اولا خیلی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیح دادید

من سرویسم از 5/4/94 ثبت شده و چند روز دیگه قرارداد یک سالم سر میاد
    الان پس برای ادامه فرایند باید منتظر این باشم که بگن خیلی بدی دیگه بهت سرویس نمیدیم

----------------------------------------

کسی جوابی از 195 نگرفته هنوز؟
    تو سایتش فقط میگه شکایت ارجاع شد مخابرات

خب طول بدن و درست بشه ما ازکجا بهمیم رفته تو قبض بعدی درست شده یا واقعا مشکل رو رفع کردن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان یه سوال؟؟
    اینجا کسی از اینترنت حجمی مخابرات استفاده میکنه؟؟
    مثلا up to 16M

آیا امکان مشاهده وضعیت حجم اینترنت وجود داره؟؟
    یا یدفعه سرماه میگن فلان گیگ مصرف کردی؟؟

ممنون میشم دوستانی که از اینترنت حجمی مخابرات استفاده میکنن یه مختصر توضیح بدن.
    سلام این اسکرین شات فکر کنم دید خوبی بهتون بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه قسمت به نام ریز مصرف هم داره که مثلا قراره مقدار مصرفت مشتری رو در هر ساعت به طور دقیقا اعلام کنه. که من خودم زیاد ازش سر در نمیارم چون زیاد عدد هاش درست نیست.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض کمپین اعتراض به لغو غیر قانونی قرارداد اینترنت نامحدود از طرف شرکت مخابرات

دوست عزیز، اینترنت همراه فقط بدرد وبگردی و بازی میخوره!
    من از همشون استفاده کردم (ایرانسل، همراه اول، رایتل)
    فقط رایتل با دانلود حجم بالا کارنداره که اونم نمیصرفه.

وقتی صحبت از دانلود میشه، شما به 60 تا 100 گیگ درماه فکر کن.
    وگرنه مصرف 20- 30 گیگ اصلا جای بحث نداره و حق با شماست.

اما برای برای مثلا ماهی 100 گیگ دانلود هیچ نوع اینترنتی مثل سرویسهای نامحدود بصرفه نبود
    که متاسفانه اینم اینجوری کردن!!!

من که از دیروز تا الان تمام سرویسهای شرکتهایی که در منطقه ما جواب میدن را بررسی کردم.

باتوجه به محدوده ما که هر شرکتی نیست، و مصرف ماهیانه من، حداقل باید 4 برابر این سرویس 512 پرداخت کنم.
    دوست عزیز من هم برای دانلود گفتم
    بعدم شما انگار نخوندی پیام من رو
    گفتم تو ۳ ساعت بستگی به سرعتت با ۲ هزار تومن تا سقف ۶۰ گیگ تو یه شب دانلود میکنی اونقت شما میگی ماهیانه ۱۰۰ گیگ؟!
    خوب نهایت شما تو ۳شب این مقدار رو مثلا رو ایرانسل دانلود میکنی
    یا همرا اول یه بسته هفته ایی ۱۰ تومن شبانه نامحدود ۲ تا ۷ این مقدار رو دانلود میکنی
    احتمالا اصلاع از شبانه این سرویسها ندارین
    در هر صورت اینترمت با سرعت ۵۱۲ اصلا اینترنت نیست
    ولی باز هر کسی خودش میدونه
    بازم به کسایی که سر خودشون با مخابرات به درد میارم توصیه میکنم به بقیه اپشن ها فکر کنند
    Last edited by m_amin; 11-06-2017 at 11:26.

6. 2 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان نگران اینترنت ۵۱۲ نباشید ،من هم از همین سرویس داشتم که به دلیل کندی جمعش کردم و اولش چون طرز فکرم نامحدود بود رفتم شاتل ولی دیدم باز ۲ مگابیتم چیزی نیست ، وقتی شرکت ها دارن نت خوب میدن دیگه چرا برم سرعت پایین ، خط من تا ۱۲ میکشته و سرعت دانلودم الان ۱۳۰۰ کیلوبایت هست ، در طول روز به راحتی تصاویر باز میشه ،نت داخل هم که نصف حساب میشه دیگه بهتر ،تلویزیون آنلاین واس ورزش و... ، در کنار این هم اگر دانلود سنگین باشه با ی بسته نت مشکل حله ،مثلا ی شب آفیس میخواستم که با ی بسته شبانه مشکل حل شد. به نظر من اینجور نگاه نکن که مخابرات برات ماهی ۲۲ تومن میفته ، شما حالا هزینت بشه به فرض ماهی ۴۰ تومن ،۱۸ تومن بیشتر میدی خب طبیعیه چند ساله همه چی گرون شده از جمله نت ولی به جاش لذت میبری ،نت مخابرات دقیقا مث فرق پیکان بدون کولر و ۲۰۶ کولر دار تو تابستونه .

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

8. 2 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی جوابی از 195 نگرفته هنوز؟
    تو سایتش فقط میگه شکایت ارجاع شد مخابرات

خب طول بدن و درست بشه ما ازکجا بهمیم رفته تو قبض بعدی درست شده یا واقعا مشکل رو رفع کردن؟
    امروز از مخابرات با من تماس گرفتن و خیلی محترمانه و مسخره جواب دادن!!

جالبه، فقط از اینکه بدون اطلاع قبلی اینکارو کردن معذرت خواهی کردن.

آخر حرفشون این بود که تجهیزات و مخارج اینترنت زیاد شده و قراداد های گذشته کارشناسی شده نبوده و این مشکلات بوجود اومده.

نتیجه اینکه اگر میخواهید باید تشریف بیارید و طرح جایگزین خریداری کنید
    یا اگر هم نمیخواهید، مخابرات دیگه امکان ارائه سرویس نامحدود نداره و قرارداد را میتونه فسخ کنه.

اینم نهایت رسیدگی به مشکلات مشتریهاشونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

من فقط برای این موضوع توی سایت ثبت نام کردم... رفتم 195 شکایتم رو دادم... ولی امیدی به تغییر نیست... مخابرات چند وقت بود داشت جون میداد و دست و پا میزد تا اینترنت نامحدود رو قطع کنه...

الان بهترین جایگزین ها برای مخابرات چیا هستن؟ میدونم که قیمتشون خیلی بالاتر از 512 نامحدود مخابرات میشه ولی به هر حال بد نیست گزینه هایی که داریم رو هم بررسی کنیم...ش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. تو تاپیک مخابرات که پست میذارم، میره برای تایید و بعد دو سه روز میبینم که تایید نشده و پاک شده. این جا میگم:

همین ده دقیقه پیش دوباره با 2020 تماس گرفتم. این بار اپراتور 162 جواب داد که بسیار بی شعور و بی شخصیت و طلبکار بود. آب پاکی رو رو دستامون ریخت و گفت تا آخر ماه درست نمیشه. باید مصرف تونو کنترل میکردید. از این به بعد داستان همینه. گفتم من از خود سایت مخابرات نگاه کردم و مصرف خردادماهم تا این لحظه به 25 گیگ حتی نزدیک هم نشده. گفت شما تو ده روز اول خرداد 11 گیگ مصرف داشتید و این خیلی زیاده. گفتم به 25 گیگ که نرسیده بود. هر وقت به 25 گیگ رسید بگید به خاطر مصرف بالا بوده. بعدشم برای تمام نامحدودا این مشکل پیش اومده. یعنی همه شون مصرف غیرمنصفانه دارن؟؟؟؟؟؟ باز حرفای خودشو تکرار کرد

من از دیشب دارم دنبال آی اس پی جایگزین میگردم که حتما عوض کنم. زور مخابرات تو این کشور از ما خیلی بیشتره. اینم حق خوری این شرکت. ما که از همه طرف حقمون خورده میشه اینم روش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. تو تاپیک مخابرات که پست میذارم، میره برای تایید و بعد دو سه روز میبینم که تایید نشده و پاک شده. این جا میگم:

همین ده دقیقه پیش دوباره با 2020 تماس گرفتم. این بار اپراتور 162 جواب داد که بسیار بی شعور و بی شخصیت و طلبکار بود. آب پاکی رو رو دستامون ریخت و گفت تا آخر ماه درست نمیشه. باید مصرف تونو کنترل میکردید. از این به بعد داستان همینه. گفتم من از خود سایت مخابرات نگاه کردم و مصرف خردادماهم تا این لحظه به 25 گیگ حتی نزدیک هم نشده. گفت شما تو ده روز اول خرداد 11 گیگ مصرف داشتید و این خیلی زیاده. گفتم به 25 گیگ که نرسیده بود. هر وقت به 25 گیگ رسید بگید به خاطر مصرف بالا بوده. بعدشم برای تمام نامحدودا این مشکل پیش اومده. یعنی همه شون مصرف غیرمنصفانه دارن؟؟؟؟؟؟ باز حرفای خودشو تکرار کرد

من از دیشب دارم دنبال آی اس پی جایگزین میگردم که حتما عوض کنم. زور مخابرات تو این کشور از ما خیلی بیشتره. اینم حق خوری این شرکت. ما که از همه طرف حقمون خورده میشه اینم روش.
    همین که تو این کشور شب رو روز می کنیم و با بدبختی روز و شب می کنیم خودش بزرگ ترین حقیه که داره ازمون ضایع میشه اینا که دیگه چیزی نیست

13. این کاربر از hosseinboss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •