تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 62

نام تاپيک: w900 به خوبي k800 را مي خورد

در آغاز فعالیت mamsadegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام من بين خريد p910 w900 k800 m600 انتخابم w900 بود و15 شهریور این گوشیب راخریدم وقبل از خرید این گوشی در به در دنبال مموری 2 گیگ بودم مموری را که خریدم فوری گوشی رو هم خریدم الان 470 مگابایت خود گوشی خالیه و300 مگابایت مموری هم خالیه مشکل من با این گوشی اینه که نمیدونم چی توش بریزم ازبس که حافظش زیاده
    ملاک من برای خرید اینگوشی این چند دلیل زیر است
    1 داشتن مموری فلش بالا باحجم 470 مگابایت وساپورت مموری 2 گیگ بون کوچکترین هنگ
    2 ال سی دی 240 * 320 فوق العاده باکیفیت
    3 صدای عالی وپخش بلند
    4 فیلم برداری 30 فریم در ثانیه که از n90 باکیفیت تره واین در حالیه که k800 فیلم برداریش باتوجه به دوربین 3.2 مگاپیکسلش اصلا به w900 نمیرسه
    اگرکسی تم یا برنامه خواست به من ایمیل بزن براش بفرستم من خودم تم براش با هر چهره و شخصیتی درست میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این بخاطره اینه که من زیاد تو سایت نمیام
    شماره من 09123506876 (صادق)

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

در مقایسه ایندو به نظر من اگه دوربین یا کلاس می خوای برو ک800 اما اگه صدا میخوای برو دبیلو 900 اگرم فیلم برداری می خوای فقط برو سراغ سامسونگ البته این را بگم که ک800 تا 3 یا 4 ماه دیگه هم کلاس دبیلو 900 میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببین من خودم k800 دارم که واقعا" عالی هست تقریبا" از همه جهات نصب به w900 خوبه اما با این تفاوت که فیلم برداری در w900 بهتره و باس صدا کمتر از w900 هست بنظر من بین 2 گوشی k800 و w900 باید مانوور داد اما نظر من کا 800 هست به دلایل زیر :
    وضوح تصویر ال سی دی نصبت به گوشی هایی که نام بردی بهتره
    کیفیت عکس برداریش عالی هست که اصلا" جای صحبت نداره مخصوصا cybershot بودن لنز گوشی ...
    از نظر سرعت کار بالاتر هست نصبت به w900 . برای تست میتونی در قسمت video clip بري و ببینی که سرعت لود و رندرینگ کدام بالاتر هست و همینطور سرعت لود فیلم یا فایل صوتی ...
    وضوح صداش نصبت به گوشی های بالا بهتره و ...
    و در کل گوشی خوش دست و با کلاسی هم هست . ( البته این نظر شخصی بنده هست ممکنه یکی از یه گوشی دیگه خوشش بیاد ...

اصلا" به اين سايت برين و از طریق اون مقايسه كنيد که نگین تعصبی صحبت کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by peyman_joojoo; 12-10-2006 at 11:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Oryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط peyman_joojoo
    ببین من خودم k800 دارم که واقعا" عالی هست تقریبا" از همه جهات نصب به w900 خوبه اما با این تفاوت که فیلم برداری در w900 بهتره و باس صدا کمتر از w900 هست بنظر من بین 2 گوشی k800 و w900 باید مانوور داد اما نظر من کا 800 هست به دلایل زیر :
    وضوح تصویر ال سی دی نصبت به گوشی هایی که نام بردی بهتره
    کیفیت عکس برداریش عالی هست که اصلا" جای صحبت نداره مخصوصا cybershot بودن لنز گوشی ...
    از نظر سرعت کار بالاتر هست نصبت به w900 . برای تست میتونی در قسمت video clip بري و ببینی که سرعت لود و رندرینگ کدام بالاتر هست و همینطور سرعت لود فیلم یا فایل صوتی ...
    وضوح صداش نصبت به گوشی های بالا بهتره و ...
    و در کل گوشی خوش دست و با کلاسی هم هست . ( البته این نظر شخصی بنده هست ممکنه یکی از یه گوشی دیگه خوشش بیاد ...

اصلا" به اين سايت برين و از طریق اون مقايسه كنيد که نگین تعصبی صحبت کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين رو خوب اومدي من هم كا 800 آي دارم خيلي هم راضي هستم راستي فرمت wma هم ساپورت میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilailaila's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    shirazzzzz

پيش فرض

wma چیه
    mp3/ mp4
    اینارو بگو

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

بله كاملا درسته كا 800 كيفيت عكس خيلي عالي داره ولي دبليو 900 از صداي خوب و فيلمبرداري خوبي برخورداره
    به نظر من كا 800 از نظر اقتصادي باصرفه تره

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

و قیمتی که من از ک800 کذاشتم 330تومن از روی یورو تبدیل شده بود

والا الان 435تومن هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

2 هفته پیش تو پاساژ علادین بین 458 الی 490 بود ...

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

11 حرف آخر

به نظر من درست كه كيفيت فيلم بر داري و 900 بهتره ولي نسبت به چيز هاي ديگه كه ك800 اصلا كم نمياره اندازه و 900 و گران بودن(با گذشت زمان زيادي كه به بازار وارد شده) ك800 بهتره .
    ما ميخايم هميشه گوشي همراهمون باشه ولي نمي خايم كه همش فيلم برداري كنيم پس عاقلانه ترين انتخاب ك800 هست .
    تازه خصوصيات ديگه ك800 را دوستان به خوبي شرح دادند كه واقا سره

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctor_apachi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض ممنون از همه

سلام. بازم از همه ممنونم. نظر همه درسته. بعضي وقتا ممكنه فقط ظاهر و قيافه يه گوشي آدم رو بگيره و باعث علاقه شخصي طرف بشه كه همين هم براي يه نظر و سليقه شخصي كافي و محترمه.و اگه مقايسه مثل اين تاپيك و نظرات شما باشه كه ديگه محشره و مو لاي درزش نميره.اما حرف آخر به نظر من سوني اريكسونه . تا قبل از اينكه بخرم به نظرم عجيب ميومد كه ميگفتند كار باهاش آسونتره و سرعت بالايي نسبت به بقيه گوشيها داره. اما الان مي فهمم كه چه لذتي داره سرعت يه گوشي بالا باشه و تنظيمات و كار كردن باهاش اينقدر آسون و كامل و سريع.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •