اگه برای گیم مناسب نیست اطلاع دارین شرکت های دیگه مثل همیارنت یا نئو نت فراهوش های وب یا پیشگامان بهتر هستن ؟؟ اخه خودم adsl شاتل دارم نت تایپ 2 هم هست پینگ سرور المان هم حدود 120 هست ولی سرعت دانلودش پایین هست برای همین میخوام وایرلسی بگیرم
اگه برای گیم مناسب نیست اطلاع دارین شرکت های دیگه مثل همیارنت یا نئو نت فراهوش های وب یا پیشگامان بهتر هستن ؟؟ اخه خودم adsl شاتل دارم نت تایپ 2 هم هست پینگ سرور المان هم حدود 120 هست ولی سرعت دانلودش پایین هست برای همین میخوام وایرلسی بگیرم
Last edited by alireza26345; 07-09-2017 at 21:27.
پینگ آسیاتک برای سرور های داخل 15 هست و برای اروپا 100-110
برای دانلود لیوار و سان اینترنت خوبه تا 20mbps دانلود میدن
برای من فاصله از پاپ سایت موقع خرید میزنه 449.8639 این براساس متر هست ؟ چون مخابرات نزدیک به ما
با این وضعیت حدودی چقدر باید خرج کنم برای تجهیزات و مودم و ... کلا ؟
سلام داداش شما اهواز هستید؟
واینکه از سرعت راضی هستید
من قبلا صبانت داشتم که متاسفانه رفته رو پیشگامان و تعرفه ها و کیفیت اومده پایین
Sent from my iPhone using Tapatalk
وایرلس بهترین مزیتش سرعت اپلودشه ، کاش یه جور میشد Adsl هم اینطوری بود![]()
درود
بله اهواز هستم. تا چند وقت پیش از سرعت راضی بودم ولی مدتیه سرعت وبگردی کند شده و مثل قبل سریع پیج باز نمیکنه .که البته شاید این مورد سراسری باشه چون روی شاتل هم بعضی وقتها همچین اتفاقی میفته ولی در هر صورت دیگه کیفیت قبل رو نداره چرا که وایرلس اسیاتک قبلا توی اهواز یوزرهای زیادی نداشت ولی الان یوزرهاش خیلی زیاد شدن و دکل اختصاصی هم نداره ظاهرا .از پیشگامان و صبانت هم قبلا داشتم حق با شماست پیشگامان نه تنها کیفیتش مثل صبانت نیست بلکه تعرفه هاش گرون هم هستند. البته من وایرلسش رو داشتم نه ADSl
ولی من که انواع و اقسام اینترنت ها رو اعم از وایمکس و وایرلس و 4g و td داشتم تجربه بهم ثابت کرده در نهایت هیچ اینترنتی مثل adsl نیست چون هم از همه ارزوتر و به صرفه تره و هم همیشه انلاینه و استیبل تر هست.
چه سرویسی استفاده میکنی؟
خوبه بشرطی که فیبر نوری نباشه خط والا حسابت با کرم الکاتبینه [emoji23]
من الان یکماهی هست دارم با مخابرات سروکله میزنم بدرد وبگردی هم نمیخوره
فعلا tdlte ایرانسل خیلی عالیه ولی گرونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)