تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 63

نام تاپيک: FC Bayern München | باواریایی |فصل 2017-2016

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بواتنگ: مهار کردن مسی دشوارتر از رونالدو است

ژروم بواتنگ، مدافع بایرن مونیخ، لیونل مسی را خطرناک تر از رونالدو می داند.

ژروم بواتنگ در دوران حضور خود در فوتبال به عنوان مدافع بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان، تقریبا با تمام ستارگان فوتبال جهان روبرو شده است.

این مدافع در پاسخ به این سوال که قرار گرفتن برابر لیونل مسی سخت‌تر است یا کریستیانو رونالدو گفت:« روبروی هر دو بازی کرده ام و باید بگویم که توانایی های فوق العاده ای دارند. رونالدو اخیرا خطرناک تر از گذشته شده است؛ چرا که پست بازی او تغییر کرده و بیشتر به عنوان مهاجم مرکزی بازی می کند.

او حالا کمتر دریبل می زند و با یک ضربه سعی در تمام کردن کار حریفان دارد. قدرت و دید بازی خوانی او بالاست و در بهترین نقاط نیز جاگیری می کند که این مهار او را دشوارتر از گذشته کرده است.

در مقابل، مسی سرعت و تکنیک بالایی دارد و در یک لحظه می تواند کاری غیرقابل پیش بینی انجام دهد و به اعتقاد من همین باعث می شود تا مهار او کمی دشوارتر از رونالدو باشد.

البته من بازیکنانی مثل کریم بنزما، ادن هازارد و نیمار را هم در سطح بالا می‌دانم که مهارت بالایی دارند. برای مدافعان خیلی سخت است که بتوانند این بازیکنان را کنترل کنند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض پیراهن جدید بایرن مونیخ

پیراهن فصل آینده بایرن توسط آدیداس طراحی شده و طرح آن برگرفته از لباس دهه 70 این تیم است . زمانی که بکن بائر و گرد مولر در بایرن توپ می زدند .

4. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Happy Birthday Oliver Kahn

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ستاره بایرن و تمجید ویژه از کاپیتان رئال مادرید

توماس مولر، گلزن آلمانی بایرن در مورد مقتدرترین مدافع پیش رو و امکان نیمکت نشینی با حضور ستارگان جدید صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، با اضافه شدن خامس و تولیسو، ممکن است مولر در فصل جاری جایگاه ثابت خود را از دست بدهد اما او معتقد است رقابتی میان آنها وجود ندارد. مقتدرترین مدافع روبرو: "من یک بار یاپ استام را در مراسم خداحافظی فان بومل دیدم اما خوش شانس بودم که بازی دوستانه بود و استام نیز هم تیمی من بود. البته با توجه به 3 قهرمانی رئال مادرید در لیگ قهرمانان، من سرخیو راموس را یکی از بهترین ها می دانم. البته باید از هوملس، بواتنگ و خاوی مارتینز هم نام برم که من همیشه در جلسات تمرینی مقابل آنها کار دشواری داشته ام. "
    امکان غلبه بر کلوزه در جام های جهانی: "من تا به حال 10 گل زده ام و فکر کنم کلوزه می ترسد من از او جلو بزنم. باید ببینیم چه اتفاقاتی در روسیه رخ خواهد داد اما من تلاشم را خواهم کرد." امکان نیمکت نشینی با حضور تولیسو و خامس: "هر دو بازیکنان بسیار باکیفیتی هستند که می توانند در زمین نقش مهمی برای بایرن ایفا کنند و احتمالا به جای رقابت ما بیشتر کنار یکدیگر بازی خواهیم کرد."

7. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مدیر ورزشی جدید بایرن مونیخ معرفی شد (عکس)

حسن صالح حمیدزیچ، ستاره سابق بایرن به عنوان مدیر ورزشی جدید این باشگاه انتخاب شد.

به گزارش "ورزش سه"، ساعتی پیش باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که از این به بعد از حمیدزیچ در کادر مدیریتی خود استفاده خواهد کرد. این ستاره اهل بوسنی در سال 1998 و بعد از 3 فصل حضور در هامبورگ راهی بایرن شد و تا سال 2007 مجموعا 234 بار برای باواریایی ها به میدان رفته و 34 گل نیز برای آنها به ثمر رساند. حمیدزیچ 40 ساله در سال 2012 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و حالا از این به بعد در کادر مدیریتی بایرن حضور خواهد داشت.

Click here to view the original image of 938x938px.

- - - Updated - - -

تصمیم آنچلوتی برای حفظ رناتو سانچس

کارلو آنچلوتی، سرمربی بایرن مونیخ، تاکید کرد که رناتو سانچس، ستاره پرتغالی تیمش، در این تابستان از باواریایی ها جدا نخواهد شد.
    به گزارش "ورزش سه"، سانچس که فصل گذشته چندان در ترکیب اصلی بایرن قرار نگرفت، مایل بود که در این تابستان به باشگاه دیگری برود و باشگاه هایی مانند منچستریونایتد و میلان برای خرید او ابراز تمایل کرده بودند و حتی چلسی هم به تازگی برای خرید او وارد عمل شده بود اما آنچلوتی که از عملکرد این ملی پوش پرتغالی در دیدارهای پیش فصل راضی است، قصد دارد او را در تیمش نگه دارد.
    او به خبرنگاران گفت:" در مورد رناتو هیچ خبر جدیدی وجود ندارد. او فصل را با ما آغاز می کند و تا پایان بازار نقل و انتقالات در روز 31 آگوست با ما خواهد ماند. او در آخرین دیدار ما خوب بازی کرد."

9. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شاهکاریه آنجلوتی

Bayern 0 - 3 Liverpool
    Bayern 0 - 2 Internazionale
    Bayern 0 - 4 Milan

تقصیر مدیریت بایرنه که مربی اخراجی آوردن

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

شاهکاریه آنجلوتی

Bayern 0 - 3 Liverpool
    Bayern 0 - 2 Internazionale
    Bayern 0 - 4 Milan

تقصیر مدیریت بایرنه که مربی اخراجی آوردن
    از رو پیش فصل قضاوت کردن شاهکاری از طرف شماس قطعا ))
    (اونم مربی پرافتخاری چون آنجلوتی)
    (پیش فصل رئال که دوگانه برد چطور بود؟)
    همه بایرن فصل پیش رو دیدن که چقدر به سختی رئال تونست بره بالا
    این فصل رو هم خواهیم دید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

همه بایرن فصل پیش رو دیدن که چقدر به سختی رئال تونست بره بالا
    منظورتون داوریه؟ چون دبل شد و با اختلاف 3 گل حذف شد

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

وقتی یه بارسایی در مورد داوری حرف میزنه دلم میخواد با کله برم تو دیوار...

شاهکار psg رو ول میکنن میچسبن به بایرن :-D

14. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رومینیگه: تیمی که در زمین دیدیم بایرن مونیخ نبود!

کارل هاینز رومینیگه، مدیر بایرن مونیخ پس از شکست شب گذشته تیمش مقابل شاگردان اونای امری، مدعی شد که انتظار چنین عملکردی را از تیمش نداشته است.

شب گذشته دو تیم بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت پاریسی ها موفق شدند 3-0 حریف را در هم بکوبند و صدرنشین گروه شوند. کارلو آنچلوتی شدیدا در بایرن تحت فشار است و این شکست کار او را دشوارتر خواهد کرد.

رومینیگه در این رابطه گفت:" شکست خیلی تلخی بود. شکستی که باید راجع به آن صحبت کنیم، آنالیزش کنیم و از نظر من باید عواقب آن را بررسی کنیم. فکر می‌کنم تیمی که در زمین دیدیم بایرن مونیخ نبود. فکر می‌کنم همگی روی این موضوع توافق داریم. هیچ چیزی نیست که بخواهد اشتباه فرض شود. فکر می‌کنم خیلی مهم است که پس از این شکست اوضاع را برگردانیم. اینکه نشان دهیم بایرن مونیخ هستیم و یک تیم متحدیم، تیمی که فصل گذشته هم در اروپا و هم در آلمان خوب کار کرد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •