بله میشه با Dispatch proxy من امتحان کردم راحت پهنای باند دو تا رو میگیره
اون مطلبی که بالا اشاره شد ربطی استفاده از دو اینترنت مجزا نداره
بله میشه با Dispatch proxy من امتحان کردم راحت پهنای باند دو تا رو میگیره
اون مطلبی که بالا اشاره شد ربطی استفاده از دو اینترنت مجزا نداره
دارم فکر می کنم این حرکت روی صبا نت که دوستمون ham33d انجام دادن اگر واقعاً جواب داده باشه و سرعت دوبرابر داشته ممکن هست یا نه. ظاهراً شما دست اندرکاری و لذا بیاین بررسی کنیم.
1. کانکشن pppoe روی مودم هست و قاعدتاً مودم باید halfbridge هم داشته باشه و فعال باشه. خوب، حالا اینکه یه کانکشن pppoe دیگه روی پی سی ترمینیت کنیم، اول به این معنی هست که اکانتینگ این شرکت امکان تشخیص لاگین همزمان نداشته (خیلی دور از ذهن) و این که Mac filter هم نداشته (کاملاً ممکنه)
2. عملیات محدود کردن سرعت روی روترها و دیوایس های دیگه اعمال می شه و خوب می شه گفت اگه 2 تا کانکشن همزمان از RAS جواب اکی گرفتن و وصل شدن، مشکلی از لحاظ محدودیت سرعت پیش نمیاد و کاملاً ممکنه که در این صورت سرعت دو برابر بشه.
3. حالا سوال پیش میاد که حجم مصرفی هر دوتا کانکشن توسط این سیستم اکانتینگ خارق العاده ثبت می شه یا فقط حجم یکی از کانکشن ها. که خیلی بستگی داره به خیلی کانفیگ ها و خیلی چیزها که باعث میشه فقط گفت: معلوم نیست.
از دوست عزیز ham33d هم قدردانی می کنم. حرکت بسیار زیبا بوده و امیدوارم از پهنای باند دوبل لذت برده باشید.
سلام دوستان. من میخاستم اینترنت دو تا مودم 4g رو با هم ترکیب کنم.به نظرتون از چه دستگاهی استفاده کنم.
1-روتر میکروتک؟
2-load balancer دستگاهای؟
کدوم قوی تره فقط میخام نتیجه خوب باشه .
لطفا برای هرکدام مدل پیشنهادی خود را بنویسید.
و یه سوال دیگه ایا این روش برای افزایش سرعت اپلود هم موثر؟
سلام
بازی آنلاین انجام میدم
بعضی وقتا آی اس پی قطع میشه یا تایم اوت میده
میشه نت شیر شده گوشی رو صرفا در اون زمان بیاره و تایم اوت رو جبران کنه؟
یا زمان می بره فایده نداره؟
روتر میکروتیک قوی تره، البته همون روتر هم انواع و اقسام مختلفی داره،؛ هرچی روتری که میخری پردازنده قوی تری داشته باشه و رمش بیشتر باشه، عملیات بیشتری رو میتونه انجام بده، البته اون نتیجه خوبی که مورد نظر شماست با یک روتر نسبتا ضعیف هم قابل اجراست
==
تایم اوت جبران نمیشه کرد، شما میتونی فقط سریع اینترنت رو عوض کنی، یعنی میتونی گوشی رو با کابل به کامپیوتر بزنی و یک کانکشن جدید و آی پی بگیری، بعد به محض اینکه تایم اون گرفتی، آلت و تب کنی، کانکش گوشی رو Enable کنی و کانکشن مودم رو Disable
البته سویچ بین دوتا اینترنت، کلا واسه بازی اوکی نیست، چون توی خیلی از بازی ها در زمان تعویض اینترنت، کلا از بازی میفتی بیرون
البته یک راهکار داره و اون اینه که یک سرویس کاهش پینگ داخلی بخری و در زمان بازی وی پی ان وصل کنی، اینجوری اگه ده بار هم بین اینترنت ها سویچ کنی، از بازی های حساس به تعویض اینترنت، بیرون نمیفتی
در این سایت 4 راه انجام اینکار رو نوشته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از روتر لود بالانس TP Link R480 استفاده میکنم و روش استفاده از اون هم تو همین سایت بالا نوشته. بقیه روش ها برای من خوب کار نمیکرد
من دو تا اینترنت خانگی زیتل رو با هم جمع کردم و این هم تست سرعتم
![]()
Last edited by NIMA_e2; 24-07-2019 at 09:13.
معمولا هیچ دستگاهی سرعت دو کانکشن رو با هم جمع نمیکنه معنی لود بالانش هم دقیقا همینه مصرف رو مدیریت میکنه که بار روی یه کانکشن فقط نباشه که اونم بسته به سخت افزار دردسر خودشو داره. یه نرم افزار بود که ادعا میکرد تجمیع میکنه تقریبا میکرد الان اسمش یادم نیست اما کرک خوبی براش نبود و نیاز به یه سیستم داره به عنوان ورودی کانکشنها که باید دائم روشن باشه. و روتر Pepwave فکر کنم ادعا میکنه که تجمیع میکنه که گرون هستن و من نداشتم که تست کنم، رو میکروتک تجمیع نیمکرد شاید فقط برای تورنت، اون زمان که جالب نبود شابد الان ورژن OS روتر میروتک بهتر شده باشه. روتر لود بالانس تی پی اینک هم ارزون ترین راه حل برای لود بالانسه .
من چند سالی هست از روتر میکروتیک استفاده میکنم برای ترکیب دو خط اینترنت و به خوبی جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)