تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: استفاده از دو اینترنت در یک سیستم

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان بالاخره میشه با برنامه Dispatch دوتا نت مخابرات رو یکی کرد ؟
    دو نت روی دو خط تلفن رو یکی کرد ...
    بله میشه با Dispatch proxy من امتحان کردم راحت پهنای باند دو تا رو میگیره
    اون مطلبی که بالا اشاره شد ربطی استفاده از دو اینترنت مجزا نداره

2. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت the.dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیر. کلاً اون روشی که مد نظر شما بود جواب نمیده. برای این کار باید 2 تا gateway داشته باشید. شما یک gateway دارید وقتی که به طریق سیمی و بی سیم به یک شبکه/سرویس وصل میشید، نمیتونید سرع رو با این کار بالا ببرید.
    دارم فکر می کنم این حرکت روی صبا نت که دوستمون ham33d انجام دادن اگر واقعاً جواب داده باشه و سرعت دوبرابر داشته ممکن هست یا نه. ظاهراً شما دست اندرکاری و لذا بیاین بررسی کنیم.
    1. کانکشن pppoe روی مودم هست و قاعدتاً مودم باید halfbridge هم داشته باشه و فعال باشه. خوب، حالا اینکه یه کانکشن pppoe دیگه روی پی سی ترمینیت کنیم، اول به این معنی هست که اکانتینگ این شرکت امکان تشخیص لاگین همزمان نداشته (خیلی دور از ذهن) و این که Mac filter هم نداشته (کاملاً ممکنه)
    2. عملیات محدود کردن سرعت روی روترها و دیوایس های دیگه اعمال می شه و خوب می شه گفت اگه 2 تا کانکشن همزمان از RAS جواب اکی گرفتن و وصل شدن، مشکلی از لحاظ محدودیت سرعت پیش نمیاد و کاملاً ممکنه که در این صورت سرعت دو برابر بشه.
    3. حالا سوال پیش میاد که حجم مصرفی هر دوتا کانکشن توسط این سیستم اکانتینگ خارق العاده ثبت می شه یا فقط حجم یکی از کانکشن ها. که خیلی بستگی داره به خیلی کانفیگ ها و خیلی چیزها که باعث میشه فقط گفت: معلوم نیست.

از دوست عزیز ham33d هم قدردانی می کنم. حرکت بسیار زیبا بوده و امیدوارم از پهنای باند دوبل لذت برده باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام دوستان. من میخاستم اینترنت دو تا مودم 4g رو با هم ترکیب کنم.به نظرتون از چه دستگاهی استفاده کنم.
    1-روتر میکروتک؟
    2-load balancer دستگاهای؟
    کدوم قوی تره فقط میخام نتیجه خوب باشه .
    لطفا برای هرکدام مدل پیشنهادی خود را بنویسید.
    و یه سوال دیگه ایا این روش برای افزایش سرعت اپلود هم موثر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    بازی آنلاین انجام میدم
    بعضی وقتا آی اس پی قطع میشه یا تایم اوت میده
    میشه نت شیر شده گوشی رو صرفا در اون زمان بیاره و تایم اوت رو جبران کنه؟
    یا زمان می بره فایده نداره؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

روتر میکروتیک قوی تره، البته همون روتر هم انواع و اقسام مختلفی داره،؛ هرچی روتری که میخری پردازنده قوی تری داشته باشه و رمش بیشتر باشه، عملیات بیشتری رو میتونه انجام بده، البته اون نتیجه خوبی که مورد نظر شماست با یک روتر نسبتا ضعیف هم قابل اجراست

==
    تایم اوت جبران نمیشه کرد، شما میتونی فقط سریع اینترنت رو عوض کنی، یعنی میتونی گوشی رو با کابل به کامپیوتر بزنی و یک کانکشن جدید و آی پی بگیری، بعد به محض اینکه تایم اون گرفتی، آلت و تب کنی، کانکش گوشی رو Enable کنی و کانکشن مودم رو Disable
    البته سویچ بین دوتا اینترنت، کلا واسه بازی اوکی نیست، چون توی خیلی از بازی ها در زمان تعویض اینترنت، کلا از بازی میفتی بیرون
    البته یک راهکار داره و اون اینه که یک سرویس کاهش پینگ داخلی بخری و در زمان بازی وی پی ان وصل کنی، اینجوری اگه ده بار هم بین اینترنت ها سویچ کنی، از بازی های حساس به تعویض اینترنت، بیرون نمیفتی

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در این سایت 4 راه انجام اینکار رو نوشته .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از روتر لود بالانس TP Link R480 استفاده میکنم و روش استفاده از اون هم تو همین سایت بالا نوشته. بقیه روش ها برای من خوب کار نمیکرد

من دو تا اینترنت خانگی زیتل رو با هم جمع کردم و این هم تست سرعتم

Last edited by NIMA_e2; 24-07-2019 at 09:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

معمولا هیچ دستگاهی سرعت دو کانکشن رو با هم جمع نمیکنه معنی لود بالانش هم دقیقا همینه مصرف رو مدیریت میکنه که بار روی یه کانکشن فقط نباشه که اونم بسته به سخت افزار دردسر خودشو داره. یه نرم افزار بود که ادعا میکرد تجمیع میکنه تقریبا میکرد الان اسمش یادم نیست اما کرک خوبی براش نبود و نیاز به یه سیستم داره به عنوان ورودی کانکشنها که باید دائم روشن باشه. و روتر Pepwave فکر کنم ادعا میکنه که تجمیع میکنه که گرون هستن و من نداشتم که تست کنم، رو میکروتک تجمیع نیمکرد شاید فقط برای تورنت، اون زمان که جالب نبود شابد الان ورژن OS روتر میروتک بهتر شده باشه. روتر لود بالانس تی پی اینک هم ارزون ترین راه حل برای لود بالانسه .

9. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من چند سالی هست از روتر میکروتیک استفاده میکنم برای ترکیب دو خط اینترنت و به خوبی جواب میده

11. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •