این مدل های fps free خیلی توپه. راستی مدل پک های ۷ و ۸ رسمی هم آمده . اگه کسی تونست لینک دانلود پیدا کنه ...
مدل باران و آب هم داره .اگر خواستید بگید برای دانلود بزارم![]()
سلام
من مدل آب برای fps ساختم . نمیدونم چطوری آپلودش کنم .
راهنماییم میکنین ؟
من مدل پک های 1 تا 18 رو دارم.
بسی خوشبحالت
خوب منم دارم ! مسئله اینه که نمیتونم آپ کنم بدلیل سرعت کم![]()
سلام من میخوام برای پلیر در fpsدست بگذارم کسی هست که بلد باشه.
سلام بچه ها یه مشکل کوچیک با نرم افزار پیدا کردم
وقتی یه محیط طراحی می کنم و بعد میام از test levelیه پیش نمایش بگیرم نرم افزار هنگ میکنه و می بنده این 2تا
پیغام هم می ده....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من تازه میخوام کار با این نرم افزار رو شروع کنم .... اون سایتی که بالا معرفی کردید...کار نمیکنه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن میشه چندتا بازی که با این نرم افزار ساخته شدن رو معرفی کنید....
تنها راهش اینه که مدل پکایی که از دست استفاده میکنه بخری و ازشون استفاده کنی.سلام من میخوام برای پلیر در fpsدست بگذارم کسی هست که بلد باشه.
دوست عزیزسلام بچه ها یه مشکل کوچیک با نرم افزار پیدا کردم
وقتی یه محیط طراحی می کنم و بعد میام از test levelیه پیش نمایش بگیرم نرم افزار هنگ میکنه و می بنده این 2تا
پیغام هم می ده....![]()
اگه اشتباه نکنم داری نسخه ی ایکس 10 رو روی ویندوز ایکس پی تست میکنی![]()
خب این اصلا نبایدم کار کنه![]()
نسخه ی ایکس ده از دایرکت ایکس 10 استفاده میکنه و به خاطر همین با ویندوز ویستا سازگاره.
اگه تا حالا بازی نساختی و از بازی سازی چیز زیادی نمیدونی این برنامه بهت کمک میکنه تا با نحوه ی ساخت بازی خیلی محدود آشنا بشی و برای آشنایی خیلی خوبه ولی من پیشنهاد میدم تصمیم نگیر تا کار با این برنامه رو ادامه بدی چون فقط وقتت تلف میشه و در واقع اصلا به کیفیت مطلوبی نمیرسی.دوستان من تازه میخوام کار با این نرم افزار رو شروع کنم .... اون سایتی که بالا معرفی کردید...
من یه عمری با این برنامه کار میکردم![]()
حدود 2 سال پیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)