تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از یه بازی ایرانی چه توقعی دارید؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داستان و سناریو قوی

8 27.59%
  • گرافیک جلوه های ویژه گرافیکی

8 27.59%
  • صوت

5 17.24%
  • گیم پلی

7 24.14%
  • همه موارد!

14 48.28%
  • هیچکدام!مگه ایرانی ها هم بازی می سازند؟؟؟؟

9 31.03%
Multiple Choice Poll.
صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 81

نام تاپيک: از یه بازی ایرانی چه توقعی دارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

منم که اینجا دعوا نداریم فقط داریم نظراتمون را تشریح می کنیم
    خوب موضوع اینه که پی به مشکلاتشون پی ببرن و کم کم به این صورت کیفیت کار بالا میره بازی را نندگی در تهران نسبت به بازی های دیگه هیچ تفاوتی نداشت قرار نیست با یک شکست دو شکست آدم کنار بکشه
    اگر اشکالات به صورت مکرر برشون تاکید بشه بالاخره مجبور میشن توجه کنن
    در مورد باگ ها که در بالا گفتم
    در مورد اینکه شرکت خصوصی بود می تونم بگم بسیار جای خوشحالی داره چون خودش در ضمینه اقتصادی کمک می کنه که این نشون میده نیروی انتضامی این را قبول کرده اگر خواستید بعدا بیشتر توضیح میدم
    در مورد متور گرافیکی اگر به قول شما X تومن بدن و برن موتور گرافیکی بسازن که اثر بخش نیست همون X تومن را میدن و موتور گرافیکی دووم را می خرن

در ضمن من فکر نمی کنم اگر Ea قانونی در خواست همکاری بشه قبول نکنه با پذیرش منافع دو طرف اگر یادتون باشه ما حق کپی رایت بازی های جام جهانی را هم خریداری کردیم که من به شخصه از این حرکت خیلی خوشم اومد
    در مورد فزوش بازی ها هم باید بگم شاید از نظر قیمت برای ایرانیان داخل کشور مناسب نباشه ولی به مرور زمان و قبول اشکالات رفع آنها مردم بیشتر ترقیب می شن در ضمن میشه این کار را به شکل دیگری هم انجام داد میشه در خارج کشور با همون قیمت داخل ایران یا بیشتر به فروش گذاشت در این صورت اگر کسی قرار باشه بره بازی 60 دلاری را بخره بره یک بازی 15 دلاری را بخره براش بیشتر می ارزه البته این را در کنار بهبود کیفیت بگذارید و اینجوری به صورت قابل قبولی برگشت سرمایه هست و دو بازار را بسته به شرایطش حفظ می کنه

شرمنده من الان دیگه وقت ندارم بقیش را بعدا می نویسم

داره خودمونی میشه Game maker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بغل PS2 م

پيش فرض

به نظر من هم بايد از موتور گرافيكي هاي حاضر استفاده كنند نه اينكه خودشان موتور گرافيكي بسازند.با اين كار وقتي مردم ببينند به همچين بازي با كيفيتي ساخته شده حتما پول زيادي بابتش مي دن و اصلا نمي دانند يا اگر هم بدانند برايشان مهم نيست كه موتور پايه گرافيكي آن خارجي است بعد در طي زمان طولاني مدت مثلا 6 سال هم از اين جور بازي ها مي سازن با موتور گرافيكي خارجي هم كم كم موتور گرافيكي ايراني را در طي 7-6 سال مي سازن كه مطمئنا بهتر از آب در مي آيد

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از ایرانیا نوقع دارم بیخیال بازی سازی بشن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ZigZag
    از ایرانیا نوقع دارم بیخیال بازی سازی بشن!
    حرفتون را لطفا با دلیل ذکر کنید اینجوری که نمیشه

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اينجا جاي كل كل كردن نيست مشكلات زياد هستش براي بازي سازي بازي كه ساخته بشه و صادر شه همه موارد رو ميخواد و چند فاكتور ديگه...اميدوارم كشور ما با تجربيات حاضر وامكانات خوب فراهم شده امروز بتونه بازي مناسبي درست كنه...انشا الله.

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط my friend
    خب حالا یه دفعه یا دو دفعه ، نهایتش دیگه 3 دفعه میرن بخواطر حمایت از تولید داخل اینجور بازی ها رو میخرن
    نمیشه که تا ابد هر چی بازی ایرونی اومد بیرون برن و بخرنش
    مثلا نهایتش 15 تومن بخواطر 3 تا بازی میدن
    ولی وقتی قدرت ساخت و کیفیت بازی خوب نشد و هر روز یه بازی با کیفیت پایین اومد بیرون ، ملت نمیرن اون بازی بیخود رو بخواطر تولید داخلی بودنش بخرن
    شاید این شرکت ها بخوان ماهی 2 تا بازی بدن بیرون ، در سال میشه 24 تا
    حد اقل قیمت هر کدوم هم به طور مثال اگه 15 تومن باشه قیمتش میشه 360 هزار تومن
    کی میاد هر سال این پولو بده فقط بخواطر اینکه از تولید داخل حمایت کرده باشه؟

موفق باشید
    سلام علی جون!
    اگر به شرکت فرصت بدن و شرکت بتونه یه بازی دیگه بعد از بازی اول بسازه مطمئن باش که کیفیتش میره بالاتر می دونی چرا؟چون یکی از مشکلات اساسی بازی سازها کمبود تجربه است که خب این کار با تجربه کردن رفع می شه بعد از اون هم مردم دیگه به خاطر حمایت از تولید داخلی بازیرا نمی خرن به خاطر کیفیتش می خرن

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط مومن خدا
    دوستان اينجا جاي كل كل كردن نيست مشكلات زياد هستش براي بازي سازي بازي كه ساخته بشه و صادر شه همه موارد رو ميخواد و چند فاكتور ديگه...اميدوارم كشور ما با تجربيات حاضر وامكانات خوب فراهم شده امروز بتونه بازي مناسبي درست كنه...انشا الله.
    آقایون می شه دست از سر دعوا و کل کل بردارید؟هر 5 تا پست دارید می گید دعوا!کی دعوا دراه اگه منظورتون منو وعلی هستیم همینطور که علی گفت ما قبل از اینکه عضو پی سی بشیم رفیق بودیم،فقط عقایدمون با هم تفاوت داره!من نظر game maker را قبول دارم که گفت با موتور آماده بازی بسازن چون اینجوری هم به صرفه تره هم کیفیت کار بالا می ره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

حالا کی میخواد بسازه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط my friend
    حالا کی میخواد بسازه؟
    کسی قرار نیستبازی بسازه،من هذفم این بود که ببینم یه بازی کننده ایرانی از یه بازی ایرانی چه توقعی داره تا بلکه مرجعی باشه برای کسانیکه می خوان بازی بسازن تا نتیجه نشه رانندگی در شهر تهران!

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اگه قول بدين بچه هاي خوبي باشيد...خودم براتون بازي grand theft auto:in tehran رومي سازم

بي شوخي منم باسناريووداستان قوي، وهمينطورپشتيباني وحمايت بروبچ بازي سازشديداموافقم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •