منم که اینجا دعوا نداریم فقط داریم نظراتمون را تشریح می کنیم
خوب موضوع اینه که پی به مشکلاتشون پی ببرن و کم کم به این صورت کیفیت کار بالا میره بازی را نندگی در تهران نسبت به بازی های دیگه هیچ تفاوتی نداشت قرار نیست با یک شکست دو شکست آدم کنار بکشه
اگر اشکالات به صورت مکرر برشون تاکید بشه بالاخره مجبور میشن توجه کنن
در مورد باگ ها که در بالا گفتم
در مورد اینکه شرکت خصوصی بود می تونم بگم بسیار جای خوشحالی داره چون خودش در ضمینه اقتصادی کمک می کنه که این نشون میده نیروی انتضامی این را قبول کرده اگر خواستید بعدا بیشتر توضیح میدم
در مورد متور گرافیکی اگر به قول شما X تومن بدن و برن موتور گرافیکی بسازن که اثر بخش نیست همون X تومن را میدن و موتور گرافیکی دووم را می خرن
در ضمن من فکر نمی کنم اگر Ea قانونی در خواست همکاری بشه قبول نکنه با پذیرش منافع دو طرف اگر یادتون باشه ما حق کپی رایت بازی های جام جهانی را هم خریداری کردیم که من به شخصه از این حرکت خیلی خوشم اومد
در مورد فزوش بازی ها هم باید بگم شاید از نظر قیمت برای ایرانیان داخل کشور مناسب نباشه ولی به مرور زمان و قبول اشکالات رفع آنها مردم بیشتر ترقیب می شن در ضمن میشه این کار را به شکل دیگری هم انجام داد میشه در خارج کشور با همون قیمت داخل ایران یا بیشتر به فروش گذاشت در این صورت اگر کسی قرار باشه بره بازی 60 دلاری را بخره بره یک بازی 15 دلاری را بخره براش بیشتر می ارزه البته این را در کنار بهبود کیفیت بگذارید و اینجوری به صورت قابل قبولی برگشت سرمایه هست و دو بازار را بسته به شرایطش حفظ می کنه
شرمنده من الان دیگه وقت ندارم بقیش را بعدا می نویسم