تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 65

نام تاپيک: مقایسه بین GTX 960 ها !!

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

قربان شما نمیتونید حرف زدن بر اساس مدارک رو فن بازی خطاب کنید.در واقع همینی که فقط بر اساس 3 گیگ بودن و 384 بیت بودن میگید کارت قوی تریه خودش فن بازیه. من نگفتم 280x ضعیف تره ولی نمیتونید انکار کنید که پاور قوی تر نیازی داره و کارت داغ تری هست .دیگه گذشت از اون زمانی که قدرت کارت رو با پهنای باند یا میزان حافظه اش بررسی کنید ... 85 درصرد فدرت یک کارت فقط و فقط بر میگرده به تکنولوژی خود GPU . در بنچ مارک ها مخصوصا بازی ها R9 290x با اینکه 3 گیگ هست و 384 bit عملکرد نسبتا مشابهی دارن و نظر من اینه که ارزش نداره به خاطر مقدار کمی پرفورمنس بیشتر هم پول بیشتر خرج بشه هم برای پاور پول بیشتر خرج بشه.
    کارت 280x قطعا کارت خوبی هست ولی نمیتونید بگید بهتر از 960 هست...
    در صورتی که میتونند خرجش رو بکنید خب همون 280x رو بگیرند

2. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

قربان شما نمیتونید حرف زدن بر اساس مدارک رو فن بازی خطاب کنید.در واقع همینی که فقط بر اساس 3 گیگ بودن و 384 بیت بودن میگید کارت قوی تریه خودش فن بازیه. من نگفتم 280x ضعیف تره ولی نمیتونید انکار کنید که پاور قوی تر نیازی داره و کارت داغ تری هست .دیگه گذشت از اون زمانی که قدرت کارت رو با پهنای باند یا میزان حافظه اش بررسی کنید ... 85 درصرد فدرت یک کارت فقط و فقط بر میگرده به تکنولوژی خود GPU . در بنچ مارک ها مخصوصا بازی ها R9 290x با اینکه 3 گیگ هست و 384 bit عملکرد نسبتا مشابهی دارن و نظر من اینه که ارزش نداره به خاطر مقدار کمی پرفورمنس بیشتر هم پول بیشتر خرج بشه هم برای پاور پول بیشتر خرج بشه.
    کارت 280x قطعا کارت خوبی هست ولی نمیتونید بگید بهتر از 960 هست...
    در صورتی که میتونند خرجش رو بکنید خب همون 280x رو بگیرند
    دوست عزیز من با محدودیت بودجه مواجه ام !!!
    چنتا پست قبل اشاره کردم ؛ نمیشه من یدونه R270x بذارم بعدها یدونه دیگه کراس کنم ؟
    این R270X بازی های الانو رو های اجرا نمیکنه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز من با محدودیت بودجه مواجه ام !!!
    چنتا پست قبل اشاره کردم ؛ نمیشه من یدونه R270x بذارم بعدها یدونه دیگه کراس کنم ؟
    این R270X بازی های الانو رو های اجرا نمیکنه ؟
    خب بنده هم دارم همینو میگم که ارزش نداره این همه پول اضافه خرج کنید باری 280x برای فقط کمتر از 15درصد پرفورمنس بیشتر. بعد میگن فن بازی میکنی.
    شما همون 960 رو بگیرید.ارزش خریدش خیلی بیشتر از 270x ببیشتره. پشیمون نخواهید شد.برای 270x باید بازم پارو قوی تر بگیرید اگر میخواید کراس فایر کنید. و در کلا ارزش نداره 2 تا میان رده رو کراسفایر کرد چون اون بازدهی مورد انتظار رو نداره. ضمن اینکه بعدا اگر خواستدی میتونید یه 960 دیگه بگیرید که خیلی نتیجه ی بهتری داره...

5. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خب بنده هم دارم همینو میگم که ارزش نداره این همه پول اضافه خرج کنید باری 280x برای فقط کمتر از 15درصد پرفورمنس بیشتر. بعد میگن فن بازی میکنی.
    شما همون 960 رو بگیرید.ارزش خریدش خیلی بیشتر از 270x ببیشتره. پشیمون نخواهید شد.برای 270x باید بازم پارو قوی تر بگیرید اگر میخواید کراس فایر کنید. و در کلا ارزش نداره 2 تا میان رده رو کراسفایر کرد چون اون بازدهی مورد انتظار رو نداره. ضمن اینکه بعدا اگر خواستدی میتونید یه 960 دیگه بگیرید که خیلی نتیجه ی بهتری داره...
    درسته ....
    پاور هم هزینه ی اضافی میزاره رو دستم
    اما برای sli کردن 960 باید مین رو هم تغییر بدم ، چون این مین Gigabyte GA-H97-D3H قابلیت کراس داره فقط ....

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست من شما با همون بنچمارک مشاوره بده موفق باشید

استارتر عزیز شما اول یک 960 نوشتی 950 هزارتومن منم یک پاور + کارت قوی تر پیشنهاد دادم یک تومن،الان مشکل کجاست ؟

بودجه شما چقدر هست اصلا ؟

8. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خب بنچ مارک دیدم که میگن 15 درصد فقط قوی تره دیگه نکنه فکر کردید رو هوا همین جوری میگم؟

به هر حال من مشاوره ای که میتونستم دادم ... انتخاب با خودتونه

10. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست من شما با همون بنچمارک مشاوره بده موفق باشید

استارتر عزیز شما اول یک 960 نوشتی 950 هزارتومن منم یک پاور + کارت قوی تر پیشنهاد دادم یک تومن،الان مشکل کجاست ؟

بودجه شما چقدر هست اصلا ؟
    برای گرافیک بودجه من حدود 900

چون کل هزینه ای که میخام انجام بدم 2500 این حدودهاس

من موندم
    یکی از دوستان میگن این 15 درصد ارزش پاور قوی نداره ، در واقع این درصد با پاور در .....
    شما می فرمایین که این طور نیست .

اگه من زوتاک 960 رو بگیرم که 880 تومنه با پاور (اس ال آی) 230 تومن میشه 1110
    حالا اگه ای ام دی بر دارم فقط 420 تومن پول پاور (کراس) میشه که تا اینجا حدود 200 تومن بیشتر شد ...

من اگه ای ام دی بردارم به نفعمه ، چون مینم کراس رو فقط ساپورت میکنه ، قیمت برندهای این R280X چقدره ؟
    Last edited by hossein.asghari; 19-06-2015 at 22:24.

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دیگه بستگی به خودتون و سطح گیمینگتون داره، میتونید پردازنده ارزون تر انتخاب کنید اگر واقعا گیمینگ هست هدفتون.

اگر تفننی میزنید یا تنظیمات بازی براتون مهم نیست در چه سطحی هست همون 960 کارتون رو راه میندازه.

13. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دیگه بستگی به خودتون و سطح گیمینگتون داره، میتونید پردازنده ارزون تر انتخاب کنید اگر واقعا گیمینگ هست هدفتون.

اگر تفننی میزنید یا تنظیمات بازی براتون مهم نیست در چه سطحی هست همون 960 کارتون رو راه میندازه.
    قصد من که گیمه رو بالاترین سطح تنظیمات .اما واسه من سواله مگه gtx 750 یا حتی gtx 660 ti این نیاز رو برآورده نمیکنن؟
    چون هر دو کارت رو دوستای من دارن و بازی هارو رو های اجرا میکنن.
    یا مثلن همون R9 270X . اون نیاز منو جواب نمیده ؟
    لطفن کمی توضیح بدین ....

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

قصد من که گیمه رو بالاترین سطح تنظیمات .اما واسه من سواله مگه gtx 750 یا حتی gtx 660 ti این نیاز رو برآورده نمیکنن؟
    چون هر دو کارت رو دوستای من دارن و بازی هارو رو های اجرا میکنن.
    یا مثلن همون R9 270X . اون نیاز منو جواب نمیده ؟
    لطفن کمی توضیح بدین ....
    خب اگر برآورده میکردن که ملت پول اضافه نداشتن گراف های گرون تر بخرن.
    اجرا کردن با تنظیمات مختلف فرق میکنه. مثلا GTA v رو با گرافیک اینتل هم میشه اجرا کرد با ۹۷۰ هم میشه اجرا کرد. یکی با حداقل تنظیمات گرافیکی و یکی با حداکثر.
    دوست من بهتون پیشنهاد میکنم یکم ریویوهای گرافیک ها مختلف رو بخونین تا دستتون بیاد که در هر بازی چند فریم میتونید بگیرید.

16. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •