ممنون
دفترچه تقریبا کی میاد؟
تجربی
ریاضی
انسانی
هنر
سایر رشته ها
ممنون
دفترچه تقریبا کی میاد؟
نه اصلا عجیب نیست، همون سالی که ما کنکور دادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با رتبه عالی (اگه درست یادم باشه 200 آورده بودن) فیزیک شریف زدن در حالیکه می تونستن مهندسی خیلی از دانشگاهای خوب رو قبول بشن (همون شریف دوستام با 300 میم شیمی شو قبول شده بودن و ایشونم اگه می خواست قبول می شد)... اتفاقا خیلی هم عالیه که علایق تونو درست بشناسین، من فقط با مقایسه معدل تون که خیلی خوب بود و لحن پست شما احساس کردم یه مقدار خسته این!
سلام
پارسال دهم مرداد اومد
امسال فک کنم زودتر بیاد
رشته ی من علوم کامپیوتر هست و برای ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش هوش میخوام شرکت کنم
دوست عزیز اگه دنبال رشته ای بدون کار عملی و فنی هستین کامپیوتر میتونه بسیار مناسب هست
علوم کامپیوتر که سخت افزار و ... نداره بجز یکی دو تا درس و بعد اگه در شاخه های نرم افزاری یا ... ادامه بدین اصلا با کار عملی به اون شکل روبرو نمیشین
مهندسی کامپیوتر هم ریاضیات کمتر و سخت افزار بیشتر داره
------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من با صحبت های ایشون کاملا موافقم هستم علاقه و لذت و استعداد بسیاااااار مهم هست خیلی فرق میکنه شما از کاری که انجام میدین درسی که میخونین لذت ببرین ذوق بکنین یا صرفا چون بنظرتون رشته ی خوبی هست انحامش بدین متاسفانه هنگام انتخاب رشته افراد اطلاعات و دید درستی ندارند و این سراغاز مشکلات عدیده و مهمی میشه
سال 91 من کنکور دادم اون سال اقای علیرضا هم کنکور دادند یادش بخیر چه تاپیک پر شر و شور بود دور همی بود و کسب اطلاعات و به اشتراک گذاری تجربه
یادم هست مدت خیلی زیادی دلم رشته ی برق میخواست چرا؟چون شنیده بودم رشته با کلاس و خوب و پرپولی هست و ریاضی داره که من ریاضی دوست دارم! اما من هیچ وقت از کار غملی خوشم نیومده و با فیزیک خیلی میونه ی خوبی ندارم!و .... دارم فکر میکنم که اگه رتبه ام اجازه برق رفتن رو میداد الا یک فاجه برای من رخ داده بود اختمالا الا مشغول حساب کردن 8 ترمه یا نه ترمه شدن میبودم به عینه دارم وصعیت کسانی که به رشته علاقه ندارند یا .... رو میبینم
در دانشکده ی ریاضی دانشگاه وضع و سطح سه رشته علوم کامپیوتر و امار و ریاضی کاملا متفاوته
تعداد و رتبه ی هییت علمی و .... موضوع مهمی هست
کنکور ریاضی میدین یا تجربی؟
در چه مواردی نیاز به راهنمایی دارین؟
اگه سوال کنین خیلی راحت میشه پاسخ داد
ببخشید سوال مبتدیانه میپرسمدفترچه که بیاد برای انتخاب رشته 94 یهاس یا برای 95؟
بله کنکور ریاضی میدم
اول اینکه من ب هیچ منبعی اعتماد ندارم و نمیدونم از چ کتاب یا اموزشگاه یا dvd اموزشی استفاده کنم و اگه میشه منو راهنمایی کنید ک برای هر درس از چ منبعی استفاده کنم.
من میخواستم تمام dvd های کنکور اسان است رو بخرم و بعد یکم تحقیق فهمیدم ک ب درد نمیخورن.
اگه منو راهنمای کنید ک برای هر درس ( ریاضیات و فیزیک و شیمی و ادبیات و عربی و زبان و دینی ) از چ منبعی برای خوندن استفاده کنم ممنون میشم
تشکر برای وقتتون ک در اختیارم میذارید![]()
برای ۹۴ هست دوست گرامی
برای ۹۵ هم تغییر زیادی نمیکنه
سلام
همین اول بگم دور سمت دی وی دی و اینا نرین که کار بیهوده ایه
برای ریاضیات
تقریبا همه مثل حسابان و دفرانسیل و جبر و هندسه ها
بهترین منابع خیلی سبز و نشر الگو و فار هستن در دیفرانسیل هم گاج نقره ای خوبه
بین اینا نشر الگو درسنامه بهتر و سخت تر همه داره اگه سطحتون خیلی خوبه حتما نشر بگیرید
برای هندسه پایه بهتره فار بگیرین که حرف نداره
بازم باید از بین اینایی که گفتم تو کتاب فروشی نگاه کنید و به میل خودتون بگیرین
برای فیزیک
گاج نقره ای بهترین کتابه هم پایه هم پیش
اگه خیلی سطح بالاتر خواستین نشر الگو سمت کتابای دیگه هم نرین
شیمی
برای هر سه پایه مبتکران
خیلی سبز هم هم خوبه بهتره خودتون از بین ایه دو انتخاب کنید
برای ادبیات
کتاب های مبحثی نشر الگو یا جامع گاج
مبحثی های الگو خیلی بهتره، مثلا قرابت، املا، ارایه و ... رو جدا جدا کار کنید
برای زبان فارسی اگه مشکل داشتین نشر دریافت بگیرین
عربی
جامع خیلی سبز غزال موسوی خیلی خوبه
ایادفیلی هم هم خوبه
یه کتاب درک مطلب الگو هم داشته باشین بد نیست
دینی
یا گاج یا نشرالگو
جفتش مثل همدیگس و هر دو خوبن، فقط گاج دو جلده و الگو یک جلد
زبان
جامع مبتکران برای هر سطحی بهترینه
نظر شخص منه بازم خود دانی
با این معدل به نظرم هدف های بالاتری رو برای خودت قرار بده نمیگم مهندسی رو انتخاب کن میگم به دبیری ساده اکتفا نکن و حداقل فکر این باش که استاد فیزیک در یک دانشگاه معتبری مثل شریف و تهران بشی چون از معدلت معلومه درسخون هستی این رو میگم ممکنه 4 سال دیگه از اینکه دبیر ساده ای هستی اذیت بشی
البته دبیری هم خیلی خوبه ولی من میگم بیشتر خودت رو بکشی بالا چون فکر میکنم پتانسیلش رو داری!
درباره ی این هم که نمی خوای مهندسی انتخاب کنی و به رشته های علوم پایه اکتفا می کنی کاملا به خودت بستگی داره فقط این رو بدون
به هیچ وجه مهندس کار بلدی که از دانشگاه معتبر فارغ التحصیل باشه بیکار نیست! وضع بازار کار مهندسی از رشته های علوم پایه بهتره اما در مورد تربیت معلم باید بگم تضمین کارش بیشتره مگرنه اصلا پول زیادی نداره
این هم بگم محیط دانشکده ی فنی خیلی سرتره تا دانشکده ی علوم و تربیت معلم ، رشته های فنی اونقدر شاخه های مختلف داره که هر چقدر شما به فیزیک و ریاضی علاقه داشتید باز مهندسی راضیتون می کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)