هه هه داداش نسل ما نسل سوختس . امید به زندگی جونای ما 10%
غصه نخور مقصر تو نیستی مشکل جای دیگست![]()
هه هه داداش نسل ما نسل سوختس . امید به زندگی جونای ما 10%
غصه نخور مقصر تو نیستی مشکل جای دیگست![]()
سلام دوست عزیزم
امت بهتره دوباره پست ایشون رو مطالعه کنید ایشون نگفتن برای من ارزشه گفتن در جامعه این شده ارزش
وانگهی حتی اگر هم در جامعه ارزش باشه الزاما درست نیست یه زمانی برده داری ارزش بوده داشتن بچه پسر ارزش بوده ولی الان همه میگیم اینا ارزش نیست اصلا درست نیست
ما باید تلاش کنیم ارزش های درست رو در جامعه ترویج بدیم و به هم نوعانمون کمک کنیم راه درست و اخلاقی رو پیش بگیرند تا جامعه پویا و سالم و رو به رشد داشته باشیم نه اینکه هر کس کاری که به نظرش درسته رو انجام بده اینجوری میشه مثل رانندگی هامون که به قوانین احترام نمیذاریم و هر طور دوست داریم توی خیابون رانندگی میکنیم و حقی برای دیگران قایل نمیشیم
من موافق نظر ایشون نیستم!
اصلا مقایسه درستی نیست که قوانین رو با ارزشها یکسان بدونید
پایبندی به قوانین قطعا لازمه وگرنه اصطلاحا شهر هرت میشه یا قانون جنگل و...
من منظورم اینه با این لحن و روال بحث کردن نمیشه ارزش سازی کرد یا راه درست رو نشون داد!
هرکسی اگر استدلال های خودش رو توضیح و بیان کنه قضاوت خوانده برعهده خودشه
ندیدم در این چندسال با این طور صحبتها حتی یک نفر ازنظرش بربیاد یا کوتاه بیاد...بهرحال
من به اون شخص خاص کار ندارم چی گفته
فقط از دید خودم این مسله که مطرح شده قانون خاص و تعیین شده نداشته و نداره و نخواهد داشت
بحثی شخصی هست صرفا
اگر لحن من بد بوده عذر می خوام نمی خواستم نظرمو تحمیل کنم فقط اینکه بعضیا نظراتشونو همین جوری میگن تا یه چیزی گفته باشن آدمو کفری میکنه مثل این دوستمون که آمار میدن پست 41 نمی دونم از کجا این آمارو آوردن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)