با شناختی که دارم میدونم کامنتتون در مورد بازی بارسا فنیه و منظور بدی ندارین. دو نکته رو من بگم.
اول این که این کاملا شانس نیست. وقتی انریکه یک نیم فصل چرخشی بازیکنا رو عوض میکنه بایدم تیم نتیجشو ببینه. شاید ندونین انریکه نزدیک به 30 بازی اول بارسلونا (دقیقا یادم نیست) حتی یک بار هم ترکیب مشابه به زمین نفرستاد.

حتی بازیکنای کلیدی و ستاره مثل نیمار و مسی رو در بازی ای که بارسا میتونست زودتر صدر جدولو از رئال بگیره بیرون گذاشت. بلان هم برای پاریس که در لیگ فرانسه با لیون و مارسی رقابت میکنه همچین کاری کرده؟ بعید میدونم.
دوم در مورد نمایش و پتانسیل تیم ها. تیم هایی مثل بارسا، بایرن، رئال و ... که به فینال و قهرمانی فکر میکنند مسلما تا مراحل بالا و وقتی لازم بشه صددرصد توانشونو نمیزارن. هم برای ذخیره انرژی و ریسک مصدومیت نکردن هم بخاطر انگیزه نداشتن بازیکنای بزرگشون که زیاد موفقیت کسب کردن. جنبه لو نرفتن تاکتیک هم شاید داشته باشه که من سر در نمیارم و در مورد مربی های جوان هم شاید صدق نکنه. مگه نابغه باشن.
تو همین بازی تعریف از تیم نباشه به نظر من بارسا 85

درصد توانشو گذاشت و خیلی جدی نگرفت. با بازی که من دیدم این بهم القا شد. بازی گروهی که جای خود.