تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تاثیر ماهواره بر خانواده و روابط اجتماعی ایرانیان؟

راي دهنده
53. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تاثیر مثبت با استحکام بخشی به روابط اجتماعی و خانواده

9 16.98%
  • تاثیر منفی با تضعیف روابط اجتماعی و خانواده

20 37.74%
  • هیچ تاثیری نداشته است

24 45.28%
صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 80

نام تاپيک: تاثیر ماهواره بر خانواده و روابط اجتماعی ایرانیان؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خب مشخصه بچه ها تاثیر پذیرن و همه چی به راحتی روشون تاثیر میزاره ولی چقدر از این تاثیر ها تا بزرگسالی باهاشون میمونه پایدار میشه؟ بنظر شما این بچه ها در بزرگسالی راه میفتن تو خیابون و گردن مردم رو میشکونن؟
    بنظر شما تکه کلام های ماهواره ای تاثیره بدتری روی بچه ها داره یا مراسم های مداحی که از تلوزیون وطن پخش میشه؟
    شما رفتار بچه ها در ایام عزاداری رو دیدین؟ من خودم در این ایام خیلی دیدم بچه هایی که گروه گروه حرکت میکنن با سینه هایی سرخ و کتف های سیاه و کبود شده! اینها تاثیرات مثبتی هستن؟

استارتر محترم نوشتن تاثیر ماهواره بر رفتار اجتماعی ، میشه بپرسم منظورتون از رفتار اجتماعی چیه؟ رفتار اجتماعی در یک محیط ایزوله منظورتونه؟
    برنامه های ماهواره ای خیلی برای روابط اجتماعی بین المللی خوبه و مفیده با دیدن فرهنگ ها و جامعه های مختلف خیلی بهتر میتونیم با هم نوعان خودمون رابطه برقرار کنیم تا اینکه در یک محیط بسته رشد کنیم، شبکه های تلوزیون خودمون تاثیر بسیار بدتری رو مردم خودمون میزاره اینو میشه از سریال های بی محتوا طنز (که کارشون شده مسخره کردن دیگران) و درام عشقولانه (که دوستان توضیح دادن) فهمید - گناه جوونی که میخواد فوتبال های تیم مورد علاقشو دنبال کنه چیه؟
    البته خارج از موضوع است اما مسلماً این نوع عزاداری مورد قبول نیست من خودم بارها سر کلاس به بچه ها توضیح میدم.تو کتاب فکر کنم مکارم الاخلاق هم در مورد نحوه عزاداری مناسب توضیحاتی داده شده.یا تو کتاب حماسه حسینی اشاره شده
    البته کمتر اون نوع عزاداری که تو کف خیابون هست را تلویزیون نشون میده اما به نظر من این عزاداری نیست بیشتر یک نمایش هست
    اما خودم به شخصه که از کودکی به حدش در این نوع مراسم بودم نه گردن کسی رو تو خیابون شکوندم و نه از نظر اجتماعی احساس ضعف می کنم.
    اینطور که من از صحبت شما درک کردم تماشای مراسم مذهبی در تلویزیون باعث ناهنجاری های اجتماعی میشه.خیلی جالبه!!!احتمالاً مثلاً اون شخصی که تو کشور دیگه دست به اسلحه میبره و عده ای را می کشه(آره تو ایران هم هست)مراسم مذهبی و عزاداری تماشا کرده!!

2. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    بیشتر روی کودکان و نوجوانان تاثیر میذاره باید والدین با بچه هاشون صحبت کنند و منطقی راهنماییشون کنند تا خودشون انتخاب کنند زوری نمیشه
    اگر بزرگسالی از این برنامه ها تاثیر بگیره نشونه ناپختگی و بی عقلی خودشه والبته فرهنگ پایینی هم داره
    اما آدم خوبه ببینه مردم در کشورهای دیگه چطور زندگی میکنند با فرهنگهای دیگه آشنا بشه حالا شاید اونا از نظر ما کارشون اشتباه باشه ولی میفهمی تو دنیا چه خبره مردم به چه چیزایی فکر میکنند سلیقه شون چیه اصلا آب و هواشون چه طوریه
    بستگی به بیننده داره همیشه گفتن کرم از خوده درخته

4. 2 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

ریشه مشکلات خانوادگی و طلاق و خیانت و....چیزهای دیگری هستند .بیشترش هم تقصیر طرفین و سطح سواد و شعور آنها، مسائل و مشکلات زناشویی و همینطور دخالتهای بیجای خانواده های آنها ... ( که عواملش بحث بسیار گسترده ایه ) نه چند تا سریال آبکی خارجی ...
    تو کشورهای غربی هم کودکان حق دیدن برنامه های بزرگسالان را ندارند همینطور دسترسی به سایتها توسط والدین آنها کنترل و محدود میشه کودکان حق ورود به بعضی جاها را ندارند خلاصه همه چیز حساب کتاب داره و بی در و پیکر نیست.( درک و شعور و تاثیر پذیری یک کودک با یک تینیجر یا نوجوان با یک جوان بالغ و بزرگسال بسیار متفاوته محتوایی که را که هم باید ببینه یا نبینه متفاوته )
    Last edited by MJHamed; 06-03-2015 at 19:41.

6. 5 کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همه اینها بهانه هایی بچه گانه و احمقانه هستند که سطح شعور مردم را پایین نگه دارند ولی خودشان میدانند که دیگه حناشون برای مردم رنگی نداره بسیاری از مردم کار خودشون را میکنند و به اراجیف هم توجهی نمیکنند این وسط صدا و سیمای با بودجه چند صد میلیاردی می مونه و با برنامه های به شدت دستکاری و کات شده ،برنامه ها و سریالهای تکراری و سطح پایین و خاله زنکی و بی محتواش، برنامه های شستشوی م.... و هزار مزخرفات دیگه ... بسیاری از کانالهای خارجی ایرانی هم همینطور سریالهای چیپ کره ای و ترکی و کلمبیایی ولی باز هم کسی حق نداره مردم را از دیدن آنها محروم کنه .
    وقتی مردم به این مزخرفات گوش نمیکنند و خودشون هم اینو خوب میدانند مجبور به دستآویز شدن به بهانه های اینچنینی،داستانسرایی ، پارازیت اندازی و اعمال محدودیتهای بیشتر می زنند.
    فردا هم به خودشون اجازه میدهند تو کوچکترین مسائل زندگی خصوصی من و شما هم دخالت کنند که قبلا" هم کم از این کارها نکرده اند.
    ریشه مشکلات خانوادگی و طلاق و خیانت و....چیزهای دیگری هستند که دوستمون بهش اشاره کردند مخصوصا" مشکلات زناشویی
    Last edited by MXRX; 06-03-2015 at 20:34.

8. 2 کاربر از MXRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

البته خارج از موضوع است اما مسلماً این نوع عزاداری مورد قبول نیست من خودم بارها سر کلاس به بچه ها توضیح میدم.تو کتاب فکر کنم مکارم الاخلاق هم در مورد نحوه عزاداری مناسب توضیحاتی داده شده.یا تو کتاب حماسه حسینی اشاره شده
    البته کمتر اون نوع عزاداری که تو کف خیابون هست را تلویزیون نشون میده اما به نظر من این عزاداری نیست بیشتر یک نمایش هست
    اما خودم به شخصه که از کودکی به حدش در این نوع مراسم بودم نه گردن کسی رو تو خیابون شکوندم و نه از نظر اجتماعی احساس ضعف می کنم.
    اینطور که من از صحبت شما درک کردم تماشای مراسم مذهبی در تلویزیون باعث ناهنجاری های اجتماعی میشه.خیلی جالبه!!!احتمالاً مثلاً اون شخصی که تو کشور دیگه دست به اسلحه میبره و عده ای را می کشه(آره تو ایران هم هست)مراسم مذهبی و عزاداری تماشا کرده!!
    شما متوجه منظور من نشدى
    من گفتم اگه بچه اى کشتى کج (نه مراسم) نگاه کنه در بزرگسالى راه ميفته گردن ميشکونه تو خيابون ؟
    منظور من اين نيست که مراسم مذهبى باعث جرم و جنايت ميشه منظورم اينه اگه قرار جلوى چيزى گرفته بشه اول بايد از خودمون شروع کنيم کمتر کسى ميتونه اثر روانى که تلوزيون خودمون رو بچه ميزاره رو انکار کنه، ماهواره تاثير ميذاره رو بعضى از قشر ها ولى دليلش چيه؟ دليلش مسائل فرهنگي و طرز فکره حالا کي اين طرز فکر و فرهنگ رو به وجود آورده؟ همون هايي که الان ميخوان به جاى حل مشکلات پايه اى ، صورت مسئله رو پاک کنن!

10. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اصلا نمیشه گفت تاثیر منفی داره چون هر چیزی پخش کنن حتی "بد" موضوع رو از حالت تابو در میاره و در نتیجه خیلی بهتر میشه دربارش قضاوت و نتیجه گیری درست کرد .هر چیزی در نهایت باعث بازتر شدن فکر, کاهش تعصب روی مسئله و نتیجه گیری درست تر میشه

ولی کلا اینو همینجوری میگم ربطی به موضوع نداره قبلا فکر میکردم ترکیه کشور آزاد و لوکسیه ولی الان ذهنیتم کاملا عوض شده این ترکیه ای ها واقعن ته بی فرهنگین حتی از 100 سال پیش ایران عقبترن ! زندگیشون فقط دخالت تو زندگی همدیگه و خاله بازیهای بچهگانس

12. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SpiralOut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خانواده ای که ارزشهاش رو با دیدن ماهواره از دست میدهد ارزش ها را فقط به این دلیل داشته که چیزی به جز آن ارزش ها را نمی دانسته است و تا ارزش های متفاوتی دید به هم می ریزد. اشکال کار آموزش و فرهنگ ما است و نه ماهواره و آگاهی از ارزش های سایر کشورها.

14. 9 کاربر از SpiralOut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ریشه مشکلات خانوادگی و طلاق و خیانت و....چیزهای دیگری هستند .بیشترش هم تقصیر طرفین و سطح سواد و شعور آنها، مسائل و مشکلات زناشویی و همینطور دخالتهای بیجای خانواده های آنها ... ( که عواملش بحث بسیار گسترده ایه ) نه چند تا سریال آبکی خارجی ...
    تو کشورهای غربی هم کودکان حق دیدن برنامه های بزرگسالان را ندارند همینطور دسترسی به سایتها توسط والدین آنها کنترل و محدود میشه کودکان حق ورود به بعضی جاها را ندارند خلاصه همه چیز حساب کتاب داره و بی در و پیکر نیست.( درک و شعور و تاثیر پذیری یک کودک با یک تینیجر یا نوجوان با یک جوان بالغ و بزرگسال بسیار متفاوته محتوایی که را که هم باید ببینه یا نبینه متفاوته )
    آمار طلاق همینطور که در ایران در حال بالا رفتنه، در غرب هم بسیار بالاست.
    این مشکلات زناشویی و سطح سواد و ... از 40 سال قبل تا اول خلقت انسان نبوده و تازه بعد از آمدن رسانه ها پر رنگ شده؟

جای تعجب داره که چرا ما چشمامون رو به روی حقیقت مبیندیم.
    شبکه های ماهواره ای با نشون دادن خیانت به میزان زیاد، روابط آزاد و خیلی صحنه های دیگه حتی برای بالای 18 ساله هاش، این رفتارارو عادی نشون میدن.
    هر مخاطبی وقتی ببینه میتونه با کسی باشه بدون اینکه مسئولیتی بپذیره به مرور ترجیح میده که سمت بی تعهدی بره.
    چون انسان ذاتا تنبل و منفعت جو هست.

16. 2 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این مشکلات زناشویی و سطح سواد و ... از 40 سال قبل تا اول خلقت انسان نبوده و تازه بعد از آمدن رسانه ها پر رنگ شده؟

شبکه های ماهواره ای با نشون دادن خیانت به میزان زیاد، روابط آزاد و خیلی صحنه های دیگه حتی برای بالای 18 ساله هاش، این رفتارارو عادی نشون میدن.
    هر مخاطبی وقتی ببینه میتونه با کسی باشه بدون اینکه مسئولیتی بپذیره به مرور ترجیح میده که سمت بی تعهدی بره.
    میشه بگین چه دلیلی داره که مردم و مخاطبان بنشینن و برنامه های صدا و سیما رو دنبال کنن ؟ کلن چه دلیلی داره که ما بیایم و برای بقیه تعیین تکلیف کنیم که چی باید ببینن و چی نباید ببینن و کلن محتوا اونی باید باشه که ما میخوایم ؟

شما این مورد رو برای من توضیح بدین که ویژگی های برنامه های صدا و سیما چی بوده و هست که باید توسط مخاطب دنبال و پیگیری بشه .

کوچ سیل عظیم مخاطبان از رسانه ملی و رفتن به سمت برنامه های ماهواره ای کاملن گویاست که این چرندیات و مزخرفاتی که رسانه ملی به عنوان برنامه به زور به خورد مخاطب داده میشه به هیچ وجه راضی کننده نبوده و نیست .

به جای این که بیایم فرهنگسازی کنیم میایم و با زور میخوایم جلوی دنیای تکنولوژی و اطلاعات رو بیگیریم . حالا از هر راهی که شده فرقی نمیکنه ... جمع کردن دیش ها , جریمه های مالی و یا فتواهای مسخره دادن توسط مراجع پیرو گناه و حرام بودن این وسایل !!!

این که طرف با دیدن این سریال های تحریک میشه و یا منحرف یا کنترل زندگیش رو از دست میده همگی برمیگرده به سیستم آموزشی فوق العاده ضعیف اون جامعه و محدودیت های بیش از حد و یا آزادی های خاصی که باعث میشه طرف مقابل اختیار زندگیش رو از دست بده .

از یک طرف دم از آمار بالای طلاق و ارتباط اون با ماهواره میزنیم ولی از طرف دیگه توی همین جامعه به اصطلاح اخلاق مدار که ادعاش گوش فلک رو کَر کرده میایم و انواع و اقسام صیغه ها ساعتی - روزی و هفتگی رو راه میندازیم .

به مرد اجازه میدیم که 4 زن همزمان داشته باشه و هر تعداد که میتونه صیغه کنه و از همه نظر روی همسرش کنترل کامل داشته باشه و بیشتر موارد با اجازه مرد انجام میشه . بعد انتظار داریم که این به اصطلاح مردها با دیدن این سریال ها توی فکر همبستر دیگری نباشن .

توی جامعه به راحتی هر چه تمام تر بساط و شرایط خیانت رو مهیا کردیم ولی از اون طرف جار میزنیم که غرب با برنامه های هماهنگ شده قصد داره فرهنگ امت اسلامی رو خدشه دار کنه و جوانان رو منحرف کنه .

بهتره اول ببینیم توی جامعه و قانون کشوری تا چه حد مسئولیت پذیری رو یاد مردم دادیم و خود مسئولان تا چد حد مسئولیت پذیر بودن بعد اگه کیفیت کار مناسب بود اون موقع میتونیم با برنامه های به اصطلاح تخریبی آمریکای جهان خوار و این دست دشمنان مقابله کنیم .

فعلن چیزی که خوب جا افتاده اینه که ایرانی های فعلی ذاتن خوب هستن و هر چی بدی هست از غرب و برنامه های اونه !

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

پس برای تداوم عشق و محبت به همسر و جلوگیری از خیانت بریم غار نشین بشیم

اوایل خلقت هیچ تکنولوژی نبوده دیگه خیالمون راحته زن و شوهر با هیچ چیز از راه به در نمیشن

البته سایر غارنشینان پوشش نامناسب دارن یه فکری برای اینم باید بشه

20. این کاربر از titan.ity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •