از همه دوستان عذر می خواهم !
چون من امسال کلا یه امتحان اساسی داشتم وقت زیادی بعد از عید پیدا نکردم و تا 23 تیر هم خیلی کم میام !
تو تابستون جبران می کنم !
از همه دوستان عذر می خواهم !
چون من امسال کلا یه امتحان اساسی داشتم وقت زیادی بعد از عید پیدا نکردم و تا 23 تیر هم خیلی کم میام !
تو تابستون جبران می کنم !
ممنون ولی خیلی تو کف مپ ساختن موندیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
باشه ما این همه صبر کردیم تا 23 هم صبر میکنیم
خلاصه خیلی چاکریم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
میگم جای دیگه ای نیست اموزش این رو داشته باشه
چرا نباشه عزيزم فقط و فقط يه جفت همت ميخواد كه يه گوگل سرچ كني همين !!![]()
اگه تو اين سايت بگردي چيزاي خوبي پيدا ميكني![]()
البته تو انجمنش هم خيلي چيزا هست از ساختن دكمه و جعبه و جاي بمب و اهنگ تو مپ گرفته تا هر چي كه فكرشو بكني !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سايتهاي ديگه هم هست فعلا با همينا حال كن تا بقيه به وقتشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
البته پيشنهاد ميكنم صبر كنين تا ماله اقا محسن رو ببينين چون هم فارسي و هم تجربشو هم واستون ميگه و نكته ها و قلق ها اين نرم افزار و ساختن مپ![]()
Last edited by pooria; 12-06-2007 at 15:38.
ممنون اطلاعات خوبی بود ولی کامل نبود
با تشکر فراوان Mr'J
سلام بچه ها من یکی از بازیکنان مانتر هستم که فقط آنلاین بازی می کنم اسمم رو هم نگم بهتره کلا من تو کاره آموزش برنامه های کانتر وخود بازی و باگ ها اسکین و مپ و... هستم و امروز آموزش برنامه valve hammer editor را در وبلاگم شروع می کنم(البته به صورت کامل) به خاطر همین پیشنهاد می کنم به سایت من هم سری بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظرم!
تو کادر Add Wad تکسچر رو معرفی کن و اگه دقت کرده باشی کلمه این لینکه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . موفق باشید .
سلام به همگی.....
23 تیر هم که رسید ولی خبری از ادامه آموزش نشد!!!!
بابا تورو خدا ادامشو بذارين. مرديم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)