تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: افزایش قدرت برای بازی

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اون R9ی که شما میگید 830 احتمالا برند asus نبوده(یا مدل 4 گیگش)؟!
    چون Sapphire R9 270X dual-X قیمتش دور و بر 730~740 تومنه...
    عزیزه من 4gb r9 270x
    مودل asus قیمتش 940تومنه وزیر این قیمت یانیست من حتی توبازار1تومن هم قیمت گرفتم اگه باشه جز عجایبه سافایر 4گیگش این قیمت هست ولی asus نیست

2. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

چرا دو تا ماژول 4 گیگ نگرفتی بهتر بود که؟
    کارتی که گرفتی عالیه ولی اگه سافایر 270 رو می خریدی بهتر بود حدود 720 هس قیمتش.

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

R9 270x مدل ایسوس 850 بود ! سافیر رو کسی نداشت و یکی هم که داشت مدل 4 گیگ بود که 830 می داد .
    R9 290X ایسوس هم 890 بود . 324 بیتی بود فکر کنم . یکی 900 می داد و می گفت ارزونتر یافتی بیار بهم پس بده . زیر فاکتور هم قید می کنم !

کلا قیمت باحال می دادند . سی پی یو رو من یک جا 415 هم قیمت گرفته بودم و 425 . ولی حال نداشتم برگردم 5 تومان گرونتر خریدم . مادربرد رو هم 430 هم قیمت داده بودند و 390 هم قیمت داشتم و 395 خریدم .
    اگر دیر نشده بود و خسته نبودم در مجموع 15 تومان ارزونتر جمع کرده بودم .
    رم هم یک مارک دیگه (یادم نیست ولی معروف بود) تلفنی طبقه هفتم 265 قیمت داد ولی طبقه اول 298 بود (cl10 بود البته) . ضمنا رمی که گرفتم cl9 بود و فروشنده می گفت cl10 یا cl11 سرعتش پایین تره . البته من همون cl9 می خواستم -با توجه به مادربردم-حالا خالی بسته یا نه ?

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

چرا دو تا ماژول 4 گیگ نگرفتی بهتر بود که؟
    کارتی که گرفتی عالیه ولی اگه سافایر 270 رو می خریدی بهتر بود حدود 720 هس قیمتش.
    قدیم ها سر این قضیه که دو تا رم بهتره یا یکی دعوا زیاد بود . البته من کلا به این قضیه زیاد فکر نکردم .
    کارت گرافیک هم قیمتش تغییر کرده و اگر قیمت اینترنتی دارید زیاد روش حساب نکنید . قیمت cpu هم کاذب بالاست . خودشون می گفتند الکی رفته بالا .

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

R9 270x مدل ایسوس 850 بود ! سافیر رو کسی نداشت و یکی هم که داشت مدل 4 گیگ بود که 830 می داد .
    R9 290X ایسوس هم 890 بود . 324 بیتی بود فکر کنم . یکی 900 می داد و می گفت ارزونتر یافتی بیار بهم پس بده . زیر فاکتور هم قید می کنم !

کلا قیمت باحال می دادند . سی پی یو رو من یک جا 415 هم قیمت گرفته بودم و 425 . ولی حال نداشتم برگردم 5 تومان گرونتر خریدم . مادربرد رو هم 430 هم قیمت داده بودند و 390 هم قیمت داشتم و 395 خریدم .
    اگر دیر نشده بود و خسته نبودم در مجموع 15 تومان ارزونتر جمع کرده بودم .
    رم هم یک مارک دیگه (یادم نیست ولی معروف بود) تلفنی طبقه هفتم 265 قیمت داد ولی طبقه اول 298 بود (cl10 بود البته) . ضمنا رمی که گرفتم cl9 بود و فروشنده می گفت cl10 یا cl11 سرعتش پایین تره . البته من همون cl9 می خواستم -با توجه به مادربردم-حالا خالی بسته یا نه ?
    کلا باید ارزون ترینشومیخریدی اره هرچی تایمینگش پایین ترباشه بهتره
    اون R9 290X زیر 1و600 نداریم اگه هم باشه مایینینگ شدس که همین دیروز توبخش قیمته روز کارت گرافیک توضیح دادم
    اصل حجم رم توبازی مهمه اصلا کاری به سرعت ودوکاناله بودنش نداشته باش
    ومبارکه فنش برات بچرخه برواساسینس جدیدروبزن

7. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •