خودم میدونم منم برای خنده نوشتم ولی خیلی بیش از ۸ ٪ هست سودشون مثلا حالا که شبانه نیست من مصرفمم ۴ برابر شده
خودم میدونم منم برای خنده نوشتم ولی خیلی بیش از ۸ ٪ هست سودشون مثلا حالا که شبانه نیست من مصرفمم ۴ برابر شده
اقا اصلا نشونه ای از کمبود پهنای باند نبود یهو بعد از عید این بازیا در اومد
منم اون خط اول رو برا شوخی نوشته بودم دیگه... مثکه خوب شوخیم نگرفت نه؟![]()
خلاصه دستت درد نکنه متنت خیلی با حال بود!!! من که کلی خندیدم....
Last edited by netstat; 02-12-2014 at 19:57.
بابا شرکتا دنبال پول دراووردن --- از خداشون بود این سرویس شبانه حذف شه ... ملت تر تر برن حجم بخرن !!!
بستگی داره البته، عده قلیلی رو به زن گرفتن میارن ! اما عده کثیری، اینترنت که نیست، پول زن گرفتن هم که نیست دیگه باقیشو خودت تصور کن
بعد تازه زن گرفتی ، صبح تا شب باید از محلی که درش قرار داری فیلم 1080 توسط دوربین موبایلت تهیه کرده و توسط ابزارهای ارتباطی نظیر وایبر برای همسر گرام ارسال کنی. ببین چقدر حجم نیاز داری !!!!![]()
حالا گذشته از شوخی بچه ها یه حرف خوبی زدن...
در واقع میگن شرکت میخواد با حذف شبانه فروش روزانه اش رو افزایش بده و فکر در آمدزایی مستقیم از شبانه نیست! من توی محاسباتم این رو در نظر نگرفتم و فرض کردم فروش روزانه توی هر دو حالت یکسان باشه. در واقع ضریب a توی فرمول ها همین رو نشون میده که ما توی هر دو حالت 0.8 در نظر گرفتیمش. یعنی فرض کردیم که 80 درصد کل پهنای باند روزانه داره مصرف میشه و فروش روزانه ی شرکت اشباع شده.
اگر فرض کنیم که شرکتا الان پهنای باند روزانشون خالی مونده سوال میتونه این باشه که چرا اینها نمیان به جای تعطیل کردن شبانه قیمت گیگ رو کاهش بدن؟ آیا این یه جورایی نامردی در حق مشتری نیست؟
Last edited by netstat; 02-12-2014 at 23:35.
شرکتها با حذف شبانه در اصل میخوان کمک به سلامتی محیط زیست بکنن . با حذف شبانه " دور ریزهای " کاربران هم به صفر میرسه . از اونجایی که تا قبل از این کاربرها نصف+1 از حجمی رو که شبانه دانلود میکردن پاک میکردن شرکتها هم تصمیم گرفتن با حذف شبانه جلوی این حیف و میل رو بگیرن .
اقا هر جور شما حساب اجحاف در حق مشتری هست و اینا فقط به فکر سودزائی خودشون ان![]()
کلا وقتی شبانه رایگان هست، افت سرعت شدیدی مشاهده میشه و حتی نمیشه وبگردی کرد. بهتره مبلغ کمی براش در نظر بگیرن...
حالا چی میگیرن
آخه حضرت عالی به جز اینکه توی پارس آنلاین میدونی چه خبره، ظاهرا توی کامپیوتر ملت هم هستی و میدونی چه اتفاق هایی میافته.
ظاهرا بازم استثناء رخ داده و توی فرمول های شما لحاظ نشده. چون بنده سالهاست دارم (حدود 4-5سال) دانلود میکنم ولی 1-2% دور ریزی داشتم بقول شما (اخیرا هم 2ترابایت اکسترنال گرفتم و ششمین هارد اکسترنال بود البته به جز دوتا پک دیسک 240تایی) اونم بدلیل اشتباه و دانلود تکراری بوده. بهرحال مدیریت آرشیو بزرگ و چندهزار عنوان ساده نیست، البته ویدیو آموزشیه و فیلم و سریال و بازی نیست که دور ریختنی باشه گفتم بگم معلوماتتون بالا بره و لحاظ بشه از این به بعد چون میدونم چقدر طرفدار ما محققین هستین.کم کم دارم به این نتیجه میرسم شما نبودید اتم کشف نمیشد.
حالا حول نکن عمو جان، این همه رو از پارس دانلود نکردم10%ش از پارس بوده. اینو گفتم چون میدونم پارس چقدر بخیله.
ولی گذشته از این صحبت ها خیلی حال میکنم با پست هات، ادامه بده به این آمارهای قشنگت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)