تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: مشاوره برای خرید یه لب تاپ همه کاره !!

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

1-اون هشت گیگ رم اضافه دقیقا به چه درد میخوره الان دوست عزیزم؟کدوم باری در حال حاضر به این مقدار رم نیاز داره؟دقیقا دویست هزار تومن الکی خرج میکنیم که این خودش یه دلیل ارزش نداشتن این ل تا
    2-مانیتور 17 اینچ ولی به رزولوشن دقت کردید؟این رزولوشن با این اندازه صفحه یعنی از بین رفتن شارپنس تصاویر و با گرافیک موجود بر روی این مدل عملا لذت این اندازه مونیتورش از بین میره
    3-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ الان واقعا شما گقتین که 4702 قویتر از ار 4700 هست؟؟؟؟شما در جریان قدرت پردازنده ها هستین؟بهتره کمی نت رو سرچ کنید.من شما را به اینجا ارجا میدم.امیدوارم اطلاعات خوبی بدست بیارین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما حاضرین به خاطر اون سه مورد قید gtx760 و پردازنده 4700 و مونیتور فول اچ دی و وزن سبک تر و سیصد تومن قیمت کمتر رو بزنید؟
    امیدوارم اینطور نباشه
    با تشکر
    سلام
    درسته که 4700hq قویتر از 4702 هست و اینم قبول دارم که 16gb رم فعلا به اونصورت حتی تو بازی ها هم لازم نیست.البته فعلا
    ولی اینم باید در نظر بگیریم که رزولیشن مانتیورش رو با توجه به قدرت کارت گرافیکی دستگاه انتخاب کردند چون کارت گرافیک gt 750m هم زیاد کارت قدرتمندی نیست الان شما اگه تو یوتیو-ب هم یه سرچی بکنید پر از فیلم های هست که ضعف کارت gt 750m تو رزولیشن FHD و مخصوصا با سطح جزییات ULTRA رو تو بازی مثل watch dogs و... رو نشون میدند .

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

1-اون هشت گیگ رم اضافه دقیقا به چه درد میخوره الان دوست عزیزم؟کدوم باری در حال حاضر به این مقدار رم نیاز داره؟دقیقا دویست هزار تومن الکی خرج میکنیم که این خودش یه دلیل ارزش نداشتن این ل تا
    2-مانیتور 17 اینچ ولی به رزولوشن دقت کردید؟این رزولوشن با این اندازه صفحه یعنی از بین رفتن شارپنس تصاویر و با گرافیک موجود بر روی این مدل عملا لذت این اندازه مونیتورش از بین میره
    3-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ الان واقعا شما گقتین که 4702 قویتر از ار 4700 هست؟؟؟؟شما در جریان قدرت پردازنده ها هستین؟بهتره کمی نت رو سرچ کنید.من شما را به اینجا ارجا میدم.امیدوارم اطلاعات خوبی بدست بیارین

شما حاضرین به خاطر اون سه مورد قید gtx760 و پردازنده 4700 و مونیتور فول اچ دی و وزن سبک تر و سیصد تومن قیمت کمتر رو بزنید؟
    امیدوارم اینطور نباشه
    با تشکر
    شما دارید غیر منطقی صحبت میکنید .من فقط گفتم تو این قیمت به هیچ وجه لپتاپی با این مشخصات نداریم و جزو گزینه های خرید قرار بدید نگفتم این لپتاپ بهتر از بقیست و این حرفها
    چرا دقت نمیکنید پردازنده 4702 'گفتم سری mq هست نه hq که تقریبا تفاوت کمی باهم دارند و سری mq قدرت بیشتری داره در عمل
    مسلما لپتاپی که رم بیشتر داشته باشه در هر شرایطی گزینه بهتری در رنج خودش محسوب میشه . مگه فقط رم مختص بازیه که بازی رو مثال زدید .
    باز هم میگم در این قیمت به هیچ وجه لپتاپ 17 اینچی با رزولیشن مناسب رو به بالا (از نزدیک ببینید متوجه میشید یا اینکه امتیاز مقایسش رو در دی جی کالا ببینید که نمره خوبی گرفته) و 16 گیگ رم و ویندوز اورجینال و آنتی ویروس اورجینال نداریم . وگرنه انتخاب خرید همیشه با خود مشتریه و بس فقط اینجا گزینه ها رو مطرح میکنیم

+

من خودم دارم از n56 jr لذت میبرم و مسلما همیشه میگم یکی از بهترینهای روز محسوب میشه اما اونقدر منطقی هستم که گزینه های دیگم معرفی کنم به دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوست عزیزم شما داری کاملا مغرضانه و تعصبی حرف میزنی.اولا در مورد پردازنده باید بهتون بگم hq و mq تفاوت قدرتی ندارن و برتری hq نسبت به mq در قابلیت اور کلاکشه که mq هرگز برتر از hq نیست
    دوما من موندم شما از چی داری حمایت میکنی دقیقا ؟شما الان داری میگی 4702 چه mq چه hq قوی تر از 4700 هستن؟دلیلی هم دارین واسه حرفتون؟چه سندی چه مدرکی؟لطفا دلیل بیارید
    لپ تاپ با رم بیشتر اخه چه استفاده ای داره؟اینو هم مشخص کنید.چون بحث قیمت هم هست.
    ضمن اینکه مانیتور این سایز با این رزولوش و از مهمتر گرافیکی که داره به نظر من چیز چندان جذابی نیست.
    ضمن اینکه ویندوز اورجینال و انتی ویروس اورجینال در ایران چندان معنایی نداره
    -------------------------
    تنها دلیل که کسی 3.5 میلیون پول رو به جای 3.2 میلیون پول میتونه بده برای این لپ تاپ فقط نمایشگر 17 اینچیه که در قبالش کلی چیز رو از دست میده.
    --------------------------
    قطعا انتخاب با خود مشتریه ولی لپ تاپ ها باید مقایسه بشن.
    -----
    ممنون از شما و معذرت اگه جسارتی کردم.

4. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیزم شما داری کاملا مغرضانه و تعصبی حرف میزنی.اولا در مورد پردازنده باید بهتون بگم hq و mq تفاوت قدرتی ندارن و برتری hq نسبت به mq در قابلیت اور کلاکشه که mq هرگز برتر از hq نیست
    دوما من موندم شما از چی داری حمایت میکنی دقیقا ؟شما الان داری میگی 4702 چه mq چه hq قوی تر از 4700 هستن؟دلیلی هم دارین واسه حرفتون؟چه سندی چه مدرکی؟لطفا دلیل بیارید
    لپ تاپ با رم بیشتر اخه چه استفاده ای داره؟اینو هم مشخص کنید.چون بحث قیمت هم هست.
    ضمن اینکه مانیتور این سایز با این رزولوش و از مهمتر گرافیکی که داره به نظر من چیز چندان جذابی نیست.
    ضمن اینکه ویندوز اورجینال و انتی ویروس اورجینال در ایران چندان معنایی نداره
    -------------------------
    تنها دلیل که کسی 3.5 میلیون پول رو به جای 3.2 میلیون پول میتونه بده برای این لپ تاپ فقط نمایشگر 17 اینچیه که در قبالش کلی چیز رو از دست میده.
    --------------------------
    قطعا انتخاب با خود مشتریه ولی لپ تاپ ها باید مقایسه بشن.
    -----
    ممنون از شما و معذرت اگه جسارتی کردم.
    ببینید دوست گرامید اینجا مدلها معرفی میشند و بس قرار نیست کسی به زور جنسی رو به کسی به اصطلاح بندازه .. والا بخدا این کمپانیها ارث بابای من نیستند
    تفاوت مدلهای پردازنده hq , mq - 0.2 فرکانس و 10وات در TDP هست در بنچ مارکها هم فقط 3 درصد و نهایتا 9 درصد تفاوت نشون داده میشه .. اما این رو من از یه متخصص پرسیده بودم که با یه سری پارامترها سری mq برتری عملی در بعضی از موارد داره اما در کل حق با شماست به طور ذاتی از نظر بنچ مارکتها 4700 قویتره اندکی.. من نه تعصب دارم نه چیزی
    در مورد 16 گیگ رم اولا اگر خود بازی رو در نظر بگیرید بازیهای آینده بهش احتیاج پیدا میکنند . ثانیا در اجرای نرم افزارهای سه بعدی و گرافیکی میزان بهره وری از رم خودش رو نشون میده در کنار پردازنده . تازه مگه ایرادیه آدم 16 گیگ رم داشته باشه نه 8 گیگ ؟؟؟ پس قبول کنیم بهرحال یه فاکتور برتر محسوب میشه
    صفحه نمایش 17 اینچی هم بهرحال برای بعضیها فاکتوره و شما در این قیمت گزینه دیگه ای پیدا نمیکنید (فکر کنم )
    ویندوز 8 اورجینال هم سلیقه ایه و خیلیها براشون مهمه که اگر ازش برداریم و نسخه بدون ویندوز رو بخریم 150 تومن قیمت باید پایین تر بیاد ..
    آنتی ویروس اورجینال به این معنیه که یک : پک از طرف شرکت سازنده + 1 سال اعتبار رایگان برای آپدیت نرم افزار (همون بحث activate )

بهرحال بی انصاف نباشیم این لپتاپ گزینه قابل تامل , زیبایی هستش ... بسته به سلیقه میتونه انتخاب خوبی باشه
    راستی بدنش تماما فلزینه (آلومینیوم برس خورده ) امتیاز صفحه نمایشش ندیدم پایین باشه

باز هم میگم فقط صرفا قصد معرفی این لپتاپ رو داشتم .. چون خاص بود از نظرم
    شب شما خوش باشه دوست من

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

من از هرکى پرسىدم مىگه سرى n اصلا ddr5 نداره..
    ىه منبع مىدى واسه اىنکه jr گرافىکش ddr5 هست ؟؟؟
    دوست عزیز سلام.n56 jr گرافیکش بهتر از jn هست چون gddr5 هستش.من خودم همین کانفیگو دارم توی نرم افزار gpu z نوشته واسم.گول اون 2گیگ اضافرو نخور که فقط واسه فروش و تبلیغاته.مثلا گرافیک gt 610 اگه 8 گیگابایت هم باشه باز به پای 2گیگ gt630 نمیرسه...

در آغاز فعالیت mohsen.ha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز سلام.n56 jr گرافیکش بهتر از jn هست چون gddr5 هستش.من خودم همین کانفیگو دارم توی نرم افزار gpu z نوشته واسم.گول اون 2گیگ اضافرو نخور که فقط واسه فروش و تبلیغاته.مثلا گرافیک gt 610 اگه 8 گیگابایت هم باشه باز به پای 2گیگ gt630 نمیرسه...
    من n550jk رو انتخاب کردم داداش...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    به نظر عزیزان از گزینه های زیر کدوم ارجحیت داره؟البته اگه در این محدوده قیمت مورد بهتری هم موجود هست خوشحال میشم راهنمایی بفرمائید.
    کاربردم در حد وب گردی و مطالعه و به ندرت هم بازی .میدونم که کانفیگ این مدلهایی که عرض کردم خیلی بالاتر از کارهایی هست که انجام میدم ولی چون یه لپ تاپ رو واسه 5-6 سال نگه میدارم ترجیحا کانفیگی داشته باشه که تا مدت ها پاسخگو باشه.
    1-Acer Aspire V5-573G-74508G
    2-ASUS X550LD – A
    3-Lenovo IdeaPad Z510 – B
    4-Lenovo Essential G510 – J
    لپ تاپی که در حال حاضر ازش استفاده می کنم سونی وایو FW45Gj هست با مانیتور 16.4 و رزلوشن 1600*900 .ایا کیفیت تصویر لپ تاپ هایی که در بالا ذکر شد از سونی که دارم پائین تر هستن؟البته زمانهایی که خونه باشم لپ تاپ رو به مانیتور 20 اینچی متصل میکنم ولی در حالت کلی کیفیت تصویر واسم اهمیت داره.
    از توجه و راهنمایی دوستان سپاسگزارم
    پیروز و پاینده باشید
    Last edited by ali_ab; 05-09-2014 at 15:08.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    به نظر عزیزان از گزینه های زیر کدوم ارجحیت داره؟البته اگه در این محدوده قیمت مورد بهتری هم موجود هست خوشحال میشم راهنمایی بفرمائید.
    کاربردم در حد وب گردی و مطالعه و به ندرت هم بازی .میدونم که کانفیگ این مدلهایی که عرض کردم خیلی بالاتر از کارهایی هست که انجام میدم ولی چون یه لپ تاپ رو واسه 5-6 سال نگه میدارم ترجیحا کانفیگی داشته باشه که تا مدت ها پاسخگو باشه.
    1-Acer Aspire V5-573G-74508G
    2-ASUS X550LD – A
    3-Lenovo IdeaPad Z510 – B
    4-Lenovo Essential G510 – J
    لپ تاپی که در حال حاضر ازش استفاده می کنم سونی وایو FW45Gj هست با مانیتور 16.4 و رزلوشن 1600*900 .ایا کیفیت تصویر لپ تاپ هایی که در بالا ذکر شد از سونی که دارم پائین تر هستن؟البته زمانهایی که خونه باشم لپ تاپ رو به مانیتور 20 اینچی متصل میکنم ولی در حالت کلی کیفیت تصویر واسم اهمیت داره.
    از توجه و راهنمایی دوستان سپاسگزارم
    پیروز و پاینده باشید
    لطفا تاپیک جدا بزن

11. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •