در ضمن تو سایت خود لنوو همه مدلا هیبریدی هستند و باتریشون 54 وات ساعتی ولی دیجی کالا باتری که زده 74وات ساعتیه و هاردم معمولی زده. جریان چیه؟
در ضمن تو سایت خود لنوو همه مدلا هیبریدی هستند و باتریشون 54 وات ساعتی ولی دیجی کالا باتری که زده 74وات ساعتیه و هاردم معمولی زده. جریان چیه؟
توی notebookspec این مدل یعنی y5070 رو با باتری 54 وات ساعت گفته .
توی Hardware maintenance manual سایت لنوو خانواده y40/y50 با باتری از دو نوع 48 وات ساعت و 54 وات ساعت عنوان کرده .
در توضیحات وای فای این مدل نوشته شده intel centrino wireless N-2230 آیا این مدل از استاندارد b/g/n که در n56jr استفاده شده بهتره؟ یا ضعیف تر عمل میکنه؟
یه چیز دیگم اینکه دیجی کالا اون 1000 رو از پورت شبکه برنداشته. این مدل واقعا 1000 هم هست یا نه؟
باتریشم 4 سلولیه که به نظر ضعیفتر از n56jr که 6 سلولی هست! میاد.
آقا دیجی کالا هارد 2.5" western digital black 2 اورده...گزینه ی فوق العاده ای برای جایگزینی هارد این لپ تاپ به نظر میرسه...فقط گرونه..که شما وقتی برای مشخصات y50 داری 3500 میدی جبران میشه با هم...گرونی این به ارزونی اون در..ارزششو داره..فک کنم بهترین کار این باشه که این دوتا رو با هم بخری و جاشون رو عوض کنی و از هارد خودش به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنی...فک میکنم سازگاری هم داشته باشند...
Last edited by severusss; 18-08-2014 at 13:27.
؟
1 میلیون؟ نمیصرفه اصلا. یه چن مدت با همین میسازیم بعدش راحت یه SSD خوب میندازیم روش تا 300، 400تومن. بنظرم اینجوری به صرفه تر باشه. 1ترابایت خودشم که اکسترنال استفاده کنی بسه دیگه.
دوستان یه سوال
این لپ تاپ ge60 apache رو وقتی روش cpu-z رو نصب کردم نوع چیپست رو ننوشته بود که hm86 هست یا hm87 و به جاش نوشته بود id8c49
این یعنی چی؟الان چیپستش چیه؟
دوستان اگر چنتا سوال منو جواب بدن و برم این مدلو بخرم حتما یه نقد و بررسی خوب میذارم ازش.
وای فای و سرعت 1000 شبکه و میزان شارژدهی باتری؟
یه سوال دیگم اینکه، این مدل واسه کارای سبک از گرافیک اینتل 4600 استفاده میکنه یا همش از گرافیک انویدیا استفاده میکنه؟ و گرافیکش vram هست یا معمولی؟
عزیز من که اینو نمیدونم ولی فکر کنم بری تو تاپیک خودش سوال بپرسی بهتر باشه!![]()
طبق نقد سایت notebookcheck باتری تو حالت بیکاری 8 ساعت. استفاده از وای فای 4 ساعت و توی لود سنگین یک ساعت و نیم میمونه که به نسبت لپتاب های گیمینگ خیلی خوب هست.
برای کارای سبک از اینتل استفاده میکنه خوب دیگه.2 گیگ گرافیک اختصاصی داره ک شما تا 4 سال دیگه عمرا بازی ای پیدا نمیکنید که انقد حافظه براش کافی نباشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)