من فکر میکنم دلیلی بر هزینه اضافه تر نیست چون همون طور که نوشتید بیشتر استفاده شما گیم هست کانورت و ویرایش فیلم با i5 هم به راحتی انجام میشه فقط مثلا به جای ۱۰ دقیقه ۱۲-۱۳ دقیقه طول میکشه
من فکر میکنم دلیلی بر هزینه اضافه تر نیست چون همون طور که نوشتید بیشتر استفاده شما گیم هست کانورت و ویرایش فیلم با i5 هم به راحتی انجام میشه فقط مثلا به جای ۱۰ دقیقه ۱۲-۱۳ دقیقه طول میکشه
با تشکر منظورم این بود که بین مدلهای i5 مثل 4440 و 4670 و 4690 و 4590 و 4460 و...کدوم رو پیشنهاد میکنید.من انتخاب خودم 4590 هستش.حالا به نظر شما لازمه که توی i5 مدل بالاتری بردارم؟
مشخصاً بین دو پردازنده i5 4690 و i7 4790 تفاوتی در اجرای گیم نیست در حالی که حدود 300 اختلاف قیمت دارند.
با توجه به نوع کاربریتون اگر میتونید از این ~300 استفاده بهتری ببرید خرید i5 توصیه میشه در غیر اینصورت خرید پردازنده i7 سیستم شمارو در انجام کارهای دیگه به غیر از گیم به شکل محسوسی سریعتر میکنه.
با تشکر بین مدلهای مختلف i5 که در پست قبلیم گفتم کدومو پیشنهاد می کنید؟
پیشنهاد من i5 4690 یا i5 4670 هستش. صرفهجویی بیش از حد در خرید CPU کار معقولانهای نیست.
همون طور که دوستان گفتن دلیل برتری i7 نسبت به i5 استفاده از hyper threading هست.ولی همین گزینه در برخی بازی ها نه تنها باعث افزایش پرفرمنس نمیشه بلکه مشکل ساز هم هست .بازی های فعلی از hp استفاده نمیکنند فقط چند بازی انگشت شمار.من خودم i5 2500 رو سیستم دارم و میتونم راحت به 3770 یا حتی 4770 ارتقاش بدم ولی با دیدن بنچ مارکا واقعاً دلیلی بر این کار نیست چون اختلاف فوق العاده کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس به نظر شما بین مدلهای مختلف i5 مثل 3470 و 4440 و 4690 و....زیاد تفاوتی برای کاری که من میخواهم نیست؟چون تقریبا 250 تومان اختلاف قیمت بین ارزونترین مدل و گرونترینش هست.یک سوال دیگه هم از دوستان دارم آیا سایت sakhtafzarmag.com از نظر گرفتن قیمت سایت معتبری هست؟
از نظر قدرتی در بازی تفاوت نا چیز هست.اونی که من گذاشتم داره i5 2500 رو با 4770 مقایسه میکنه.مسلمه که اختلاف با سی پی یو هایی مثل 4440 یا 3470 و ....کمترم میشه.بستگی به تصمیم خودتون داره.
الان اگه چک بکنین اختلاف بین i5 2500 و 4670 در حالت low حدود 10 درصد هست .ولی در حالت high نهایت 2 درصد. برای کسی که میخواد 290 بخره مطمیناً میخواد همه بازی ها رو نهایت بازی کنه.
خوب میگم که یه i5 4690 بردارید فرکانسش هم بالا تره از بقیه فکر کنم چون فرکانس های دقیق رو ندارم با گوشی جواب میدم و این که فکر کنم ۴۶۹۰ از مدل های هسول ریفرش هست بهترن
در کل قوی ترینش رو بردارید بهتره قابلیت اورکلاک هم داره یه چیز دیگه هم هست اونم اینه که شکا میتونید با مین بورد های ام اس ای و یه سی پی یو ضریب باز با پروفایل های مین بورد اورکلاک کنید خیلی راحت خودم ام اس ای دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)