سلام
shahrdartoope آقا دستت درد نکنه زحمت کشيدی اميد وارم که به کارت بياد 1 آموزش فتو شاپ هم در قسمت آموزش و مقالات گذشتم به صورت فارسی و پی دی اف اون هم چيزه جالبی هست اونم دانلود کنين متشکر باز
سلام
shahrdartoope آقا دستت درد نکنه زحمت کشيدی اميد وارم که به کارت بياد 1 آموزش فتو شاپ هم در قسمت آموزش و مقالات گذشتم به صورت فارسی و پی دی اف اون هم چيزه جالبی هست اونم دانلود کنين متشکر باز
سلام
يه برنامه سي ++ مي خواستم
مي توني بنويسي
اگه مي توني برام ميل بز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه:برنامه بنویسید که یک رشته عددی را به عدد تبدیل کند؟
سلام است عزیز همینجا شما بگین لطفا.
که چی باشه من باشه اگه بتونم براتون مینویسم .که همه بتونن استفاده کنن .
متشکر.
:?: دوست عزيز سلام :?:
برنامه نويسي و آموزش مقدماتي آن را كه شروع كرده ايد بسيار عالي است . ولي من از شما تقاضا دارم كه به من بگوييد چگونه مي توانم نوشته هاي خودم را ( كتابهايم ) به فايل ( پي دي اف ) تبديل كنم تا بتوانم بطور رايگان در اينترنت قرار دهم تا هموطنانم از آنها استفاده نمايند . اين براي من در حال حاضر از هر برنامه ديگري پر اهميت تر است زيرا من تا كنون !6 كتاب نوشته و منتشر كرده ام ولي چون در فرانسه هستم و محيط انتشار محدود است و خواننده ايراني كم ، لذا ميخواهم آنها را به تعداد بيشتري از خوانندگان تقديم كنم ولي طريقه قرار دادن آنها را در انترنت نمي دانم , براي آنكه فهرست كتابهاي من را ملاحظه كنيد به وبلاك
مراجعه فرماييد .
با سپاس فراوان : مهندس منوچهر كارگر
سلام مهندس خسته نباشید در موردی که فرمودی باید بگم که :
شما هم میتوانید که فایل پی دی اف بسزید هم میتوانید کتاب الکترونیکی درست کنین یا همون ebook
استفاده کنین حالا :1- اگه میخواهید پی دی اف بسازید متن رو احتمالا در ورد Word دارید خوب یک برنامه معرفی میکنم بهتون که نصب میکنین .بد یک پرینتر مجازی درست میکنه به نام cutepdf خوب شما وقتی در ورد از منو file روی print برید یک صفحه میاد شما روی cutepdf میگذارید و یک نام براش درست میکنید در آن مسیر و فایل پی دی اف شما ساخته میشه .که کلشو براتون اپلد میکنم بد که فایل setup رو نصب کردین یک فایل convert هم داره که اونم در مسیر برنامه نصب کنین.این تا اینجا از پی دی اف .
ولی اگه میخواهید ebook درست کنین با برنامه create ebook یه جستجو کنین در google پیدا میکنین
که اونجا متن را وارد میکنین و مانند یک سایت exe میتوانید بر روی مطلب لینک بگذارید که مثلا متن فلان که کیلیک بشه بره سر همون مبحث.
من واسه شما اون برنامه رو کامل اپلد میکنم که حدود 4 مگا بایت میشه.
متشکر.
با سلام مهندس ما هر 2 فایل رو اپلد کردم هم ebook هم pdf شما وارد این سایت بشو و روی این 2 تا راست کیلیک کنی و save as target رو بزن.
متاسفانه تا كنون پاسخي ديافت نداشته امواينكه نوشته ايد ×× نامه با درخواست من مطابقت دارد صحيح نيست چون هيچكدام با درخواست من مطابقت ندارد و لطفا پاسخ مرا بدهيد با سپاس : مهندس منوچهر كارگرنوشته شده توسط carlos
سلام آقای کارگر مگه شما اینو نگفت بودین این پاسخ شما هست دیگه این متن شما هست من هم دقیقا به همین پاسخ دادمنوشته شده توسط kargar
ببخشيد ولي اين يعني چي؟
ؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤ
سلام
من تازه تو این سایت عضو شدم .
دنبال یاد گرفتن زبان c و c++ هستم .
البته یه چیزایی از ویژوال میدونم خواستم راهنماییم کنین .
در ضمن از آموزش c که گذاشته بودین ممنونم خیلی استفاده کردم .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)