درخواست از هواداران برای حفظ احترام رونالدو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فکر نمی کنم تا این حد ادب داشته باشن بتونن خودشون رو حفظ کنن. : دی
درخواست از هواداران برای حفظ احترام رونالدو
من که فکر نمی کنم تا این حد ادب داشته باشن بتونن خودشون رو حفظ کنن. : دی
Ronaldo controls his destiny; Messi controls football
پله در آستانه ال کلاسیکو: فکر میکنم رونالدو بسیار شبیه رونالدوی برزیلی است. استایل او مثل رونالدو نازاریو هست. اگر یک تیم رویایی داشتم و مجبور به انتخاب بودم، مسی را انتخاب میکردم. اما هر دو بازیکن فوق العاده هستند.
بارسلونا ۲-۱ رئالمادرید
لوییز انریکه: سوارز نشان داد ارزش پولش را دارد
کارلو آنچلوتی: رئال مادرید دیگر ایده ای نداشت
La Liga 2014-15
League Table
Top Goalscorers
Top Assists
Zamora Trophy
Attendances
سه هوادار رئال مادرید به ماشین گرت بیل و خسه رودریگز بعد از شکست ال کلاسیکو حمله کردن!
یکی از به اصطلاح حمله کننده ها.
فینال کوپا و صدر لالیگا در رقابت با هزینه ای که رئال میکنه و موانعی که مقامات اسپانیا بخصوص زمان نتیجه گرفتن بارسا پیش میارن واقعا جای افتخار داره. شاید یه رقابت عادی این همه هیجان انگیز نبود
بیانیه بارسلونا در مورد اتهام و درخواست مجازات
و علاقه به فینال کوپا دل ری در سانتیاگو برنابئوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا به حال جملۀ "خربزه خوردی باید پای لرزشم بشینی" رو شنیدین؟ انتقال نیمار از اولش مشخص بود بو داره چون رقم انتقال بازیکن ها یه منطقی داره و قیمت تقریبی ستاره ها مشخصه. دوستان به جای اینکه اصل قضیه رو ببینن که رئیس سابق بارسلونا خودش بعد این قضایا استئفا داد که دلیلی ضمنی بر درست بودن اون خبر ها بود و بعدش هم که خودشون جریمۀ نقدی دادن که باز دلیل دیگری هست بر اینکه خودشون هم قبول کردن میان و از این جمله ها مینویسن.
عزیز جان طرفداری ی چیزه، توهم توطئه یه چیز دیگه. اونجا اروپاست جای دیگه نیست که خلاف مالی کنی با یه چاکرم نوکرم حل شه. اسپانیا وضع اقتصادش خرابه پس چندین و چند ده ملیون فرار مالیاتی بیجواب نمیمونه.
شما که به طور ضمنی داری میگی پرز یا باشگاه رئال در این قضیه دست دارن فکر نمیکنی اینا اگه همچین نفوذی داشتن قضیه استادیوم و ساخت دور و اطرافشو تا حالا حل کرده بودن؟! و یا اینکه اگر اینظور فکر کنیم که دولت اسپانیا به هر دلیلی بخواد مردم کاتالان رو راضی نگهداره تا از جداییشون جلوگیری کنه قظعاً کم خرج ترینش اذیت نکردن تیم فوتبال محبوبشون خواهد بود.
به جای اینکه هی فکر های توهمآمیز داشته باشین، یکم فکر کنین چرا تو اون باشگاه داره هی همچین اتفاقاتی میفته. تخلف در خرید بازیکن ستاره شناخته شده و بین المللی و فرار مایاتی، تخلف در جابجایی بازیکن های جوان و جریمۀ فیفا، فرار مالیاتی چند بازیکن از جمله مسی و .... سئوال مهم تر اینه که چرا این اتفاق ها داره همش اونجا میفته. به هر حال برای اثبات یه قضیه باید پرونده های مالی بررسی بشن و خوب اگر خلاف هایی کرده باشن یکی یکی در میان که باز میرسیم به جملۀ معروف "هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه".
در مورد خرج های گذاف و ... هم امسال بارسا اگه بیشتر از ردال خرج نکرده باشه کمتر هم نکرده. یه رقمی مشابه150 ملیون یورو یادم میاد. حالا به هر دلیلی یه سوارزش به چشم میاد و هر چی فکر میکنی نمیدونی این پول چرا برای یه سری بازیکن دیگه خرج شده مشکل مدیریت اون یاشگاست.
در آلمان هم همین اتفاق برای مدیر بایرن افتاد و به زندان رفت اما ندیدم کسی بگه کار دورتموند بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)