تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: Liverpool FC | قرمز ها |

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اون از دیشب اینم از جرارد !
    ناراحتم بد !
    خوبه جوردن هندرسون رو داریم !
    خدا کنه جرارد اخر فصل پشیمون بشه
    ناراحت کننده است ولی فکر می کنم تصمیم درستی برای خودش و باشگاه هست. دیگه وقتش رسیده لیورپول وارد مرحله جدیدی بشه. همونطور که دل پیرو از یووه رفت وقتشه جرارد هم از لیورپول بره.

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرفداری- لوئیس سوارز با ادای احترام به استیون جرارد، اذعان می کند که باعث افتخار اوست که پیش از خروج از آنفیلد در کنار یک " اسطوره " بازی کرده است.
    به گزارش گل، کاپیتان 34 سال در روز جمعه تایید کرد که قراردادش را با لیورپول تمدید نخواهد کرد و بنابراین پس از 25 سال حضور در باشگاهی که از کودکی در آن فوتبال بازی کرده، باید به تیم دیگری برود. تصور می شود که تعداد زیادی از باشگاه های لیگ برتری خواهان وی هستند.
    سوارز که به مدت سه سال و نیم در کنار استیوی جی و در تیم لیورپول بازی کرد، خوشحال است که وقت خود را در کنار این بازیکن گذرانده است و می گوید جرارد یکی از بهترین ها است.
    لوئیس سوارز در توئیترش چنین نوشت: " با تو، من بهترین لحظات زندگی حرفه ام را در ورزشگاه گذراندم. افتخار می کنم که می گویند من با افسانه ای مانند شما هم بازی بوده ام.
    دوست من، من همه چیز و همه کارهایی را که در طول این سال ها برای لیورپول انجام داده اید تحسین می کنم. من برای تو آرزوی بهترین ها را دارم، بهترین."
    جرارد در طول سال های حضورش موفق شد 10 جام را با تیم لیورپول به خانه ببرد. از جمله دو بار جام حذفی و یک مرتبه لیگ قهرمانان اروپا.

3. 3 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

الان دقیقا رونالدو و مسی جز اخرین ستاره های حاضر در دنیای فوتبال هستن و از نظر جز اخرین ها هستن چون واقعا فرض کنیم بعد از سه یا چهار سال که اینا هم بازنشست شدن اصلا بازیکنی وجود خواهد داشت که در سطح چنین اسطوره هایی قرار بگیره؟ در سطح افرادی مثل جرارد، مثل ابراهیمویچ، مثل ژاوی ها و کاسیاس ها و رونالدو ها.

هر موقع بازی های لیورپول رو نگاه میکردم و هر بار که توپی سرگردان به پشت محوطه جریمه میوفتاد همه نگاه ها دقیقا به شخص جرارد بود که از راه برسه و از فاصله با یک شوت دقیق و محکم توپ رو به چهار چوب دروازه بکوبه یعنی دیگه در این مواقع شخص خودم صدرصد اون توپ رو گل میدونستم.

من و نسل ما از حضور این ستاره ها لذت بردیم و فکر نمیکنم نسل های بعد حتا یک هزارم همچین بازیکنانی رو در طول دوران فوتبالیشون ببینن.

5. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

الان دقیقا رونالدو و مسی جز اخرین ستاره های حاضر در دنیای فوتبال هستن و از نظر جز اخرین ها هستن چون واقعا فرض کنیم بعد از سه یا چهار سال که اینا هم بازنشست شدن اصلا بازیکنی وجود خواهد داشت که در سطح چنین اسطوره هایی قرار بگیره؟ در سطح افرادی مثل جرارد، مثل ابراهیمویچ، مثل ژاوی ها و کاسیاس ها و رونالدو ها.

هر موقع بازی های لیورپول رو نگاه میکردم و هر بار که توپی سرگردان به پشت محوطه جریمه میوفتاد همه نگاه ها دقیقا به شخص جرارد بود که از راه برسه و از فاصله با یک شوت دقیق و محکم توپ رو به چهار چوب دروازه بکوبه یعنی دیگه در این مواقع شخص خودم صدرصد اون توپ رو گل میدونستم.

من و نسل ما از حضور این ستاره ها لذت بردیم و فکر نمیکنم نسل های بعد حتا یک هزارم همچین بازیکنانی رو در طول دوران فوتبالیشون ببینن.
    سلام، دوست گرامی فوتبال هم مثل خیلی چیزهای دیگه روند رو به تکامل خودش رو داره مطمعتا ستاره هایی پا به عرصه ظهور میگذارند از لحاظ سطح فنی بالاتر از مسی و رونالدو و بعد کسانی هم پیدا میشوند از اونها بالاتر و همینجور این روند ادامه پیدا میکنه.
    موردی که شما ذکر کردید بیشتر مربوط هست به ارتباط عاطفی که شما مخصوصا در دوره نوجوانی و جوانی با بازیکنان و تیمهای محبوبتون برقرار میکنید.
    من تقریبا یه نسل از شما بزرگتر هستم پس من رو چی میگید که دیگه به نظرم هیچوقت امثال اریک کانتونا ها و الن شیررها تکرار نمیشن، گرچه روی کاغذ و آمار و ارقام رونالدو و مسی بالاتر باشند ولی برای من جای اونها رو نمیگیرند.
    مثل داستان این نوستالژیک ها میمونه واسه بعضیا خاطرات دهه 60 واسه بعضیا دهه 50 و همینجور، الان من هر چقدر بگم لذتی که با آتاری میبردم با یه پی سی اولترا های اند امروزی نمیبرم شما ممکنه باورتون نشه ولی خب روند پیشرفت هست دیگه همینجوری ادامه میکنه مخصوصا تو این سالها که دیگه رو شیب تند هم هست.

7. 7 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

لالانا به دلیل مصدومیت به احتمال زیاد ماه آینده رو بیرون خواهد بود.

اسکای اسپورت

9. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رسمی: استیون جرارد به لس آنجلس گلکسی پیوست
    طرفداری - کاپیتان لیورپول تایید کرد که در پایان فصل به لس آنجلس گلکسی می پیوندد.
    استیون جرارد در مصاحبه با نشریه لس آنجلس تایمز تایید کرد که تابستان راهی تیم فوتبال این شهر خواهد شد. وی در این باره به خبرنگار این روزنامه گفته است که زمان تغییر فرار رسیده بود و خانواده اش نیاز به یک ماجراجویی جدید دارند.
    انتظار می رود باشگاه لس آنجلس گلکسی امروز به طور رسمی، این انتقال را اعلام کند. قرارداد استیوی با تیم ایالت کالیفرنیا، 18 ماهه خواهد بود و به گفته ESPN، سالانه 6 میلیون دلار ارزش خواهد داشت. این قرارداد از ماه جولای، حالت رسمی به خود خواهد گرفت.
    پ.ن: لحظاتی قبل بروس آرنا، سرمربی لس آنجلس گلکسی تایید کرد که جرارد به این تیم پیوسته است.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

12. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

این ترول رو استرلینگ از تکل تری تو اینستاگرامش گذاشته D :

14. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب بازی لیورپول با تاتنهام رو داشتم می دیدم موقعی که بالوتلی گل زد کلی تعجب کردم
    بعد این همه وقت تازه اولین گلش رو زد
    توی بازی هایی هم که بازی می کرد به شدت بد بازی می کرد
    ولی گل حساسی رو زد و الان فک کنم لیورپول برای چهارمی می تونه امیدوار باشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دیشب بازی لیورپول با تاتنهام رو داشتم می دیدم موقعی که بالوتلی گل زد کلی تعجب کردم
    بعد این همه وقت تازه اولین گلش رو زد
    توی بازی هایی هم که بازی می کرد به شدت بد بازی می کرد
    ولی گل حساسی رو زد و الان فک کنم لیورپول برای چهارمی می تونه امیدوار باشه
    فعلا به نظر من لیورپول، یونایتد، آرسنال، ساوتمپتون و تاتنهام شانس مساوی دارن برای گرفتن دو سهمیه دوم لیگ قهرمانان. تفاوت امتیازها بسیار ناچیز است. از طرف دیگه آرسنال، لیورپول و تاتنهام بازیهای اروپایی دارن که احتمالا فشارشون تاثیرگذار خواهد بود (از یک طرف ترجیح میدم لیورپول حذف بشه در لیگ اروپا همین حالا که بتونه بهتر رقابت کنه، ولی قهرمانی در لیگ اروپا یک سهمیه لیگ قهرمانان رو میاره که در صورتی که تیم نتونه چهارم بشه خیلی می تونه با ارزش باشه). حتی به نظر من اگه من سیتی هم به خودش نجنبه می تونه سهمیه اش در خطر باشه چون این 5 تیم فعلا دارن خیلی خوب امتیاز می گیرن.

17. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •