ناراحت کننده است ولی فکر می کنم تصمیم درستی برای خودش و باشگاه هست. دیگه وقتش رسیده لیورپول وارد مرحله جدیدی بشه. همونطور که دل پیرو از یووه رفت وقتشه جرارد هم از لیورپول بره.
ناراحت کننده است ولی فکر می کنم تصمیم درستی برای خودش و باشگاه هست. دیگه وقتش رسیده لیورپول وارد مرحله جدیدی بشه. همونطور که دل پیرو از یووه رفت وقتشه جرارد هم از لیورپول بره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفداری- لوئیس سوارز با ادای احترام به استیون جرارد، اذعان می کند که باعث افتخار اوست که پیش از خروج از آنفیلد در کنار یک " اسطوره " بازی کرده است.
به گزارش گل، کاپیتان 34 سال در روز جمعه تایید کرد که قراردادش را با لیورپول تمدید نخواهد کرد و بنابراین پس از 25 سال حضور در باشگاهی که از کودکی در آن فوتبال بازی کرده، باید به تیم دیگری برود. تصور می شود که تعداد زیادی از باشگاه های لیگ برتری خواهان وی هستند.
سوارز که به مدت سه سال و نیم در کنار استیوی جی و در تیم لیورپول بازی کرد، خوشحال است که وقت خود را در کنار این بازیکن گذرانده است و می گوید جرارد یکی از بهترین ها است.
لوئیس سوارز در توئیترش چنین نوشت: " با تو، من بهترین لحظات زندگی حرفه ام را در ورزشگاه گذراندم. افتخار می کنم که می گویند من با افسانه ای مانند شما هم بازی بوده ام.
دوست من، من همه چیز و همه کارهایی را که در طول این سال ها برای لیورپول انجام داده اید تحسین می کنم. من برای تو آرزوی بهترین ها را دارم، بهترین."
جرارد در طول سال های حضورش موفق شد 10 جام را با تیم لیورپول به خانه ببرد. از جمله دو بار جام حذفی و یک مرتبه لیگ قهرمانان اروپا.
الان دقیقا رونالدو و مسی جز اخرین ستاره های حاضر در دنیای فوتبال هستن و از نظر جز اخرین ها هستن چون واقعا فرض کنیم بعد از سه یا چهار سال که اینا هم بازنشست شدن اصلا بازیکنی وجود خواهد داشت که در سطح چنین اسطوره هایی قرار بگیره؟ در سطح افرادی مثل جرارد، مثل ابراهیمویچ، مثل ژاوی ها و کاسیاس ها و رونالدو ها.
هر موقع بازی های لیورپول رو نگاه میکردم و هر بار که توپی سرگردان به پشت محوطه جریمه میوفتاد همه نگاه ها دقیقا به شخص جرارد بود که از راه برسه و از فاصله با یک شوت دقیق و محکم توپ رو به چهار چوب دروازه بکوبه یعنی دیگه در این مواقع شخص خودم صدرصد اون توپ رو گل میدونستم.
من و نسل ما از حضور این ستاره ها لذت بردیم و فکر نمیکنم نسل های بعد حتا یک هزارم همچین بازیکنانی رو در طول دوران فوتبالیشون ببینن.
سلام، دوست گرامی فوتبال هم مثل خیلی چیزهای دیگه روند رو به تکامل خودش رو داره مطمعتا ستاره هایی پا به عرصه ظهور میگذارند از لحاظ سطح فنی بالاتر از مسی و رونالدو و بعد کسانی هم پیدا میشوند از اونها بالاتر و همینجور این روند ادامه پیدا میکنه.
موردی که شما ذکر کردید بیشتر مربوط هست به ارتباط عاطفی که شما مخصوصا در دوره نوجوانی و جوانی با بازیکنان و تیمهای محبوبتون برقرار میکنید.
من تقریبا یه نسل از شما بزرگتر هستم پس من رو چی میگید که دیگه به نظرم هیچوقت امثال اریک کانتونا ها و الن شیررها تکرار نمیشن، گرچه روی کاغذ و آمار و ارقام رونالدو و مسی بالاتر باشند ولی برای من جای اونها رو نمیگیرند.
مثل داستان این نوستالژیک ها میمونه واسه بعضیا خاطرات دهه 60 واسه بعضیا دهه 50 و همینجور، الان من هر چقدر بگم لذتی که با آتاری میبردم با یه پی سی اولترا های اند امروزی نمیبرم شما ممکنه باورتون نشه ولی خب روند پیشرفت هست دیگه همینجوری ادامه میکنه مخصوصا تو این سالها که دیگه رو شیب تند هم هست.
لالانا به دلیل مصدومیت به احتمال زیاد ماه آینده رو بیرون خواهد بود.
اسکای اسپورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسمی: استیون جرارد به لس آنجلس گلکسی پیوست
طرفداری - کاپیتان لیورپول تایید کرد که در پایان فصل به لس آنجلس گلکسی می پیوندد.
استیون جرارد در مصاحبه با نشریه لس آنجلس تایمز تایید کرد که تابستان راهی تیم فوتبال این شهر خواهد شد. وی در این باره به خبرنگار این روزنامه گفته است که زمان تغییر فرار رسیده بود و خانواده اش نیاز به یک ماجراجویی جدید دارند.
انتظار می رود باشگاه لس آنجلس گلکسی امروز به طور رسمی، این انتقال را اعلام کند. قرارداد استیوی با تیم ایالت کالیفرنیا، 18 ماهه خواهد بود و به گفته ESPN، سالانه 6 میلیون دلار ارزش خواهد داشت. این قرارداد از ماه جولای، حالت رسمی به خود خواهد گرفت.
پ.ن: لحظاتی قبل بروس آرنا، سرمربی لس آنجلس گلکسی تایید کرد که جرارد به این تیم پیوسته است.
این ترول رو استرلینگ از تکل تری تو اینستاگرامش گذاشته D :
![]()
دیشب بازی لیورپول با تاتنهام رو داشتم می دیدم موقعی که بالوتلی گل زد کلی تعجب کردم![]()
بعد این همه وقت تازه اولین گلش رو زد
توی بازی هایی هم که بازی می کرد به شدت بد بازی می کرد
ولی گل حساسی رو زد و الان فک کنم لیورپول برای چهارمی می تونه امیدوار باشه
فعلا به نظر من لیورپول، یونایتد، آرسنال، ساوتمپتون و تاتنهام شانس مساوی دارن برای گرفتن دو سهمیه دوم لیگ قهرمانان. تفاوت امتیازها بسیار ناچیز است. از طرف دیگه آرسنال، لیورپول و تاتنهام بازیهای اروپایی دارن که احتمالا فشارشون تاثیرگذار خواهد بود (از یک طرف ترجیح میدم لیورپول حذف بشه در لیگ اروپا همین حالا که بتونه بهتر رقابت کنه، ولی قهرمانی در لیگ اروپا یک سهمیه لیگ قهرمانان رو میاره که در صورتی که تیم نتونه چهارم بشه خیلی می تونه با ارزش باشه). حتی به نظر من اگه من سیتی هم به خودش نجنبه می تونه سهمیه اش در خطر باشه چون این 5 تیم فعلا دارن خیلی خوب امتیاز می گیرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)