دورتموند و اتلتیکو جزو تیم های نوپای فوتبال اروپا هستن
رفتن رویس به اتلتیکو یک پسرفت محسوب میشه و با موندنش در دورتموند فرقی نداره هر چند به نظرم دورتموند از لحاظ پیشینه و افتخار بالاتر از اتلتیکو قرار می گیره چون سابقه یک قهرمانی اروپا داره
دورتموند و اتلتیکو جزو تیم های نوپای فوتبال اروپا هستن
رفتن رویس به اتلتیکو یک پسرفت محسوب میشه و با موندنش در دورتموند فرقی نداره هر چند به نظرم دورتموند از لحاظ پیشینه و افتخار بالاتر از اتلتیکو قرار می گیره چون سابقه یک قهرمانی اروپا داره
Last edited by farshidmm; 16-08-2014 at 17:14.
خب خدا رو شکر رویس امشب از مصدومیتش برگشت و 60 دقیقه بازی کرد. سوبوتیچ هم اولین بازی رسمیش رو بعد نه ماه انجام داد. فقط مونده این گوندوگان که معلوم نیست کی بر میگرده، کلی هم که هیکل گنده کرده و معلوم نیست چه زمانی دوباره فوتبال بازی کنه. امیدوارم این فصل دیگه این مصدومیتها دست از سر دورتموند بر دارن و بتونیم تیم کامل دورتموند رو ببینیم.
هفته اول
دقیقه اول
توی خونه خودی، گل خوردن نوبره والا
خدا وکیلی وقتی دقیقه یک گل اول رو نوش جون کردیم اهل خونه پاشدن از اتاق رفتن بیرون همون جا فهمیدم که ما این بازی رو حتما میبازیم
جدای از شوخی باخت خیلی بد و مزخرفی بود.
یه جا خوندم که 6تا بازیکن نداشتیم و این باعث باخت شده.
یکی نیست بگه خب کی قراره داستان این مصدومیت های کذایی تموم بشه؟
چرا تیمی مثل بایرن با وجود نداشتن چندتا مهره کلیدی میاد وولفسبورگ رو میبره؟
به نظرم نحوه و نوع مدیریت کلوپ باعث ایجاد این همه مصدومیت میشه!
میگن اون به طرز وحشتناکی تیم رو سنگین تمرین میده
خیلی گشتم ببینم این حقیقت داره موضوع یا نه اما نتیجه قطعی نگرفتم.
اما چیزی که مشخصه ما با این رویه نمیتونیم نتیجه بگیریم.
در مورد ترکیب هم رویس رو گذاشته پشت مهاجم(10)و میکی رو بره سمت چپ؟؟؟
فکر کنم تن کلوپ به پپ خورده!؟!
دهنمون سرویس شد تا این میکی بیاد و توی این پست کسب تجربه کنه و کم کم بزرگ بشه بعد کلوپ میاد و فرت جابه جاش میکنه!!
نکته بعدی هم گل زنی شیبر(2تا) برای هرتا بود
در آخر بایرن خدایی خیلی خرشانسهاون از وولفسبورگ که با خراقبالی بردنش این هم از شالکه داغون که هفته بعد بازی دارن باهاش!
Last edited by yuseph; 24-08-2014 at 20:10.
تفاوت تیم های بزرگ با بقیه تو همین چیزاستچرا تیمی مثل بایرن با وجود نداشتن چندتا مهره کلیدی میاد وولفسبورگ رو میبره؟
درسته شواینی و مارتینز و ریبری نبودن ولی یه جان لوکای 17 ساله بود که همه رو با بازیش متعجب کرد. تازه اگه لوا یکی از موقعیت هاشو حداقل گل می کرد می تونستیم نتیجه بهتری بگیریم.
تازه بداشتوبر رو هم داشتیم
حالا باختین چرا به ما گیر میدی؟!در آخر بایرن خدایی خیلی خرشانسهاون از وولفسبورگ که با خراقبالی بردنش این هم از شالکه داغون که هفته بعد بازی دارن باهاش!
گفتم سوپر کاپ مال شما بقیش مال ما ... گوش نکردی و زودی جو گیر شدی مثه فصل قبل![]()
نمیشه بهونه آورد ولی خب هفته اول و یک گل دقیقه 1 ( البته هنوز یک نشده بود انگار ! ) یک گل دقیقه نود ...
باز هم مشکل فصل پیش هست و دورتموند خیلی موقعیت راحت خراب میکنه !
@ masoud king اون طرف تیمی مثل بایرن با روبن همین طوری سانتر میکنه همه ول میکنن و نگاه میکنن و از رو توپ میپرن میره تو گل![]()
گفتنی ها رو در باره بازی که یوسف گفت ..
تنها نکته خوب بازی دیشب این صحنه بود :
( البته مطمئن نیستم مال بازی دیشب یانه ولی مال هر وقت باشه قشنگه)
خب ما با اون بازی زدیم شما رو جام رو بردیم.هر طرفداری با بردن اولین جام به بردن باقی جامها امید میبنده.گفتم سوپر کاپ مال شما بقیش مال ما ... گوش نکردی و زودی جو گیر شدی مثه فصل قبل![]()
اما شما با یه برد دارید اوازه(سه گانه ما داریم می آییم)سر میدین! قضاوت با دوستان که کی جو گیر شده
پ ن:خودت رو اذیت نکن اعصابت رو واسه یه سال آواتار نگه دار
خیلی قشنگ بود.( البته مطمئن نیستم مال بازی دیشب یانه ولی مال هر وقت باشه قشنگه)
شهاب تو فهمیدی چرا کلوپ از سیستم2-1-3-4 استفاده کرده؟
من که نفهمیدم چطور میشه یه شبه:
-میانگ بیاد کنار چیرو بازی کنه و هماهنگ و موفق عمل کنه
-رویس به عنوان10کلاسیک بازی کنه و بتونه اون فرارهای دیدنیش رو انجام بده!!
-میکی رو گذاشته کنار دوتا هافبک دفاعی و بتونه خلاقانه عمل کنه و .....(قرار بود این بشر چکار کنه رو فقط خدا میدونه و کلوپ و خود میکی)
+
بازی با لورکوزن جای تست سیستم و هماهنگ کردن تیم ه آخه؟
قبول دارم ترکیب عجیب و غریب بود واقعا ... ولی دفعه اول نیست کلوپ همچین ترکیب هایی میچینه !
من بازی رو کامل ندیدم و فقط خلاصش رو دیدم ولی چیزی که مشخص بود این بود که تیم حتما نیاز داره با دو تا هافبک دفاعی بازی کنه .. حالا این که این میکی و جوجیچ و کئل مرکز زمین بودن و رویس 10 کلاسیک بود احتمالا به خاطر مصدومیت ها بوده که شاهین و گوندوگان و کرش و بندر رو نداریم .. البته پست رویس خیلی عجیب بود که من خیلی کم یادم میاد اون پست بازی کرده باشه ! و این چند مدت هم میکی واقعا خوش درخشیده بود تو اون پست !
حضور همزمان اوبا و ایموهم در نوع خودش جالب بود که هر دو متمایل به کناره ها بودن و رویس بیشتر مرکز بود !
البته از این نگذریم که زوج خط دفاع ما هر دو ذخیره های ما گینتر و سوکراتیس بودن ... روی هر دو گل هم سوکراتیس جا مونده بوده .. گل دوم هم که شاهکار دورم بود !
به هر حال من که به شخصه به کلوپ و هر ترکیبی که بچینه ایمان دارم و بازی بعد هم با همین ترکیب شروع کنیم به نظرم چیزی هست که کلوپ میدونه و میبینه !
بقیه تیم ها هم خوشحال نباشن .. پارسال تا هفته دهم با اقتدار صدر جدول بودیم تهش بقیه به خاطر مصدومیت های ما قهرمان شدن ، امسال انگار میخواد برعکس باشه .. ده هفته اول مال تو مسعود ، بقیش مال ما![]()
![]()
دو تا پوستر و والپیپر قشنگ دیدم گفتم براتون بزارم، استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
خب بازی نفس گیری بود و خدا روشکر بردیم.اونهم توی روزی که بایرن نتونست شالکه رو ببره
لورکوزن داره یواش یواش شاخ میشه.
به ما میگه شانس دارین
+
اگه داور گرامی بازی رو خراب نمی کرد الان ما برده بودیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)