تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 35 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 344

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها |

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تبریک برای خرید لوپز،بالاخره بعد از دیدا،یک دروازه بان درست حسابی به تیم اومد.
    با درخششی که لوپز داشت و وضعیت فعلی میلان فکر نمیکردم این انتقال صورت بگیره.حالا خیالمون برای دروازه راحت شد.آگاتزی رو هم همین اول رد کنن بهتره.آبیاتی برای ذخیره بسته
    فقط مسئولان باید به فکر آینده دروازه هم باشند و در یکی دو سال آینده گزینه خوبی جذب بشه یکی مثل همین پرین

حضور آرمرو هم میتونه مثبت باشه.البته با این وضعیت دو دفاع چپ خوب داریم اما دفاع راست درست حسابی نداریم مگر اینکه دی شیلیو بره راست که کارآیی سمت چپ رو نداره اما بازهم از آباته بهتره

پیپو در مصاحبه ای که داشته گفته که من یک سن سیروی کامل میخوام و از هواداران دعوت میکنم که مثل سال های قبل از تیم حمایت کنند و ورزشگاه رو پر کنند.

ضمنا امروز تولد پیپو اینزاگی هم هست

2. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیگو لوپز وارد میلان شد

دیگو لوپز لحظاتی پیش وارد فرودگاه میلان شد.

او و آرمرو فردا ساعت 11 صبح به وقت ایران در تست پزشکی میلان شرکت خواهد کرد.

لوپز به خبرنگاران گفت :
    " این یک گام بزرگ در زندگی ورزشی من است."

" من آمده ام تا هرچیزی که می توانم را در اختیار باشگاه بگذارم. "

کارلو آنجلوتی در مورد او اعلام کرد که او در میلان عملکرد خوبی خواهد داشت.

" کارلتو مرا به خوبی می شناسد و از حرف های او بسیار خوشحال هستم."

"گالیانی گفته است من بهترین دروازبان اروپا هستم؟ خوشحالم که اینجا هستم و امیدوارم که در عمل این حرف را ثابت کنم"

" من در بهترین تیم ایتالیا و جهان هستم و این یک گام مهم در زندگی من است."

" من دروازبان اول هستم ؟ نه می خواهم بجنگم تا جایگاهم را بدست آورم. بازی کردن همراه دروازبان های قدرتمند ایتالیا سخت است و امیدوارم بتوانم بازی های زیادی انجام دهم."

" من هنوز با اینزاگی صحبتی نکرده ام اما به زودی این اتفاق رخ می دهد "

" من بسیار خوشحال هستم چرا که ما تیم خوبی داریم."

" آنجلوتی و ویچی در مورد باشگاه با من بسیار صحبت کردند و من از آن ها بسیار تشکر می کنم چرا که آن ها دلیل حضور من در این تیم هستند."

" هدف من قهرمانی و رسیدن به لیگ قهرمانان اروپاست."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با خرید دیگو لوپز این فصل دیگه خیالمون از دروازه راحته

آرمرو هم که به تیم اضافه شد- فقط امیدوارم بتونیم عادل ترابت به خدمت بگیریم یک خبرایی هم از علاقه میلان برای به خدمت گرفتن ژمایلی هافبک ناپولی بود که باید دید به کجا میرسه

زیاد نمیشه روی اومدن چرچی حساب باز کرد

6. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لوپز یکی از بهترین دروازه بانان اروپاست و کیفیت خوب خودش رو به همه نشون داده و خوشبختانه در درون دروازه خیالمون راحته .
    خیلی وقته که یک دروازه بان آماده در درون دروازه نداشتیم . آبیاتی دو سال اول حضور آلگری خوب بود ولی با تمام احترام هیچ وقت اون گزینه ای نبوده که میلان نیاز داشته . بعد از دوران درخشش دیدا خیلی وقت بود که منتظر یک دروازه بان شش دانگ بودیم.

چه صبری داشتیم ما ... !

در مورد چرچی هنوز وضعیت مشخص نیست . گالیانی هم درست صحبت و مصاحبه نمیکنه تا تکلیفمون مشخص باشه . از اون طرف کایرو رئیس تورینو هم گفته چرچی ماندن یا رفتنش 50/50 است .
    تورینو برای انتقال چرچی 20 میلیون میخواد . از اون طرف هم اینزاگی به جذب این بازیکن خیلی علاقه داره و از طرف دیگه گالیانی طبق معمول تخفیف میخواد و کایرو هم گفته تخفیف بی تخفیف . 20 میلیون تمام .

تارابت هم با تیم QPR تمرین نمیکنه و هری ردنپ هم گفته این بازیکن خواستار جدایی از این تیم و ترک انگلستانه و تارابت هم گفته فقط حاضره به میلان بره .
    قیمتش هم 7 میلیون اعلام شده و گالیانی علاقه بیشتری به جذب اون داره ولی اینزاگی ترجیح میده بازیکنی چپ پا برای وینگر سمت راست داشته باشه .

البته یک نظرسنجی هم توی یکی از سایت ها برگزار شده بود بین هواداران میلان که از بین چرچی و تارابت کدام یک رو ترجیح میدن که تارابت رای بیشتری آورده بود .

به هر حال باید دید سرانجام این قضیه به کجا ختم میشه .

اینم تصویر دیگو لوپر با پیراهن میلان که البته فتوشاپه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by B3HZ@D; 12-08-2014 at 20:39.

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیروز یک ملاقاتی بین اینزاگی - گالیانی و برلوسکونی در ویلای اختصاصی برلو برگزار شد . دیدار هم طبق معمول در مورد سیاست های نقل و انتقالات و بررسی گزینه های میلان بوده .
    طبق اخبار گازتا اهداف میلان داگلاس کاستا از شاختار برای پست وینگر راست و جذب یک هابک با کیفیت برای خط میانی است .

توی خبرها نام گرنیر [Grenier] هافبک فرانسوی تیم لیون در میان گزینه های میلان برای خط میانی به چشم میخوره .
    گفته شده که خود این بازیکن هم خواستار خروج از فرانسه است و ایجنتش در مصاحبه ای که داشته گفته که بهتره از لیون جدا بشه و به دنبال تجربه ای جدید باشه .

گرنیر هافبک خوبیه و 23 سال سن داره و از بازیکنان مستعد فرانسه هم به حساب میاد . ولی فصل اخیر با مصدومیت دست و پنجه نرم میکرد و این مسئله میتونه یک کم نگران کننده باشه.

گالیانی هم توی مصاحبه ای که امروز با اسپورت مدیاست داشته گفته : بالوتلی 99.8% در میلان میمونه !!!
    نشد یک بار گالیانی مصاحبه کنه و مثل آدمیزاد در مورد سیاست ها و اخبار میلان صحبت کنه ... تکه کلام های گالیانی : شاید - اگر - خواهیم دید - تا فلانی جدا نشه بازیکنی جذب نمیشه - 99.9% و گزینه جدید هم که 99.8% ـه .

همون صدم درصد و هزارم درصد ها میتونه روی همه اون 99% باقی مونده خط بطلانی بکشه . تجربه بارها ثابت کرده وقتی گالیانی گفته 99.9% بازیکنی جدا میشه یا جذب نمیشه همیشه برعکسش اتفاق افتاده .
    پس اگه بعد از اطمینان دادن 99.8% گالیانی , با خروج بالوتلی مواجه شدین زیاد تعجب نکنید

10. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چه عجب در سیاست های نقل و انتقالاتی کیفیت هم به موارد،بازیکن آزاد،انتقال قرضی،مالیک مشترک،بندهای رهاسازی و ........ اضافه شد

برای وینگر بهترین گزینه ای که درموردش بحث میشد چرچی بود که تاثیرگذاری بهتری داره.

سوپر ماریو یه تیغه دولبه هست.اگه مثل فصل اولش در میلان باشه که یک تنه میلان رو متحول کرد عالیه اما اگه مثل فصل قبل باز هم دائما تو حاشیه باشه میشه همون سیب گندیده که قبل از انتقالش به میلان،برلو گفته بود.

شخصا بیشتر دوست دارم بمونه مگر اینکه با رفتنش یک مهاجم تراز اول اضافه بشه که بعیده پس همون بهتر که نره

نقل و انتقالات با شیب نلایمی داره خوب پیش میره و هفته های پایانی میلان همیشه فعالیتهاش بیشتر میشه.اما نکته مهم دیگه این هست که با ایت تغییرات،اینزاگی بتونه یک تیم متحد بسازه و به لحاظ روانی هم خیلی خوب بتونه بهشون انگیزه بده که تو زمین راه نروند.

12. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

میلان نباید مبذاشت این فصل کاکا بره. البتهحقوق خوبی بهش نمیتونستتن بدن و اونوم مشتری داشت رفت یه چند سالی هم اونجا با فشار کمتر و پول بیشتر بازی کنه.
    یکی مثل پاستوره به درد میلان میخوره. برای بازیکن تند و تیز و تکنیکی که بتونه کناره ها هم بازی کنه (نه صرفاً کناره ها) من رحیم استرلینگ لیورپول رو خیلی وقته میبینم و دنبالش میکنم. الان شاید بشه با 20-25 تا خریدش. بعداً هایپ میشه. هر چند لیورپول فعلاً دستش پر پول هست. تارابت رو هم بتونن بگیرن عالی میشه. و البته دفاع وسطی که دوست دارم تو میلان ببینمش رفیق هلیچه کاپیتان الجزایر هست که تو جام جهانی هم عالی بود. هر چی بود از اون بونرای بی خاصیت خیلی بهتره.

14. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرچی 27 سال سن داره و با شرایط فعلی مالی میلان من ترجیح میدم که این مبلغ 20 میلیونی روی بازیکنی جوان تر هزینه بشه که بتونیم استفاده بیشتری از اون ببریم . یکی مثل داگلاس کاستا - کمپل و بازیکن های جوان دیگه .
    با این حال چرچی الان هم در شرایط خیلی خوبی قرار داره و یکی ار بهترین های سری آ است و دو ساله که درخشش خیلی خوبی داشته و میتونه کمک حال میلان باشه .
    اما باید دید میلان چقدر میخواد هزینه کنه ؟!

کاکا افت کرده بود و بعد از این که فهمید جایی در تیم ملی برزیل نداره عملکردش با افت بیشتری هم مواجه شد . به سیستم فعلی میلان هم نمیخورد و نمیشد از اون استفاده کرد و حضورش بی معنی بود .
    استرلینگ فکر نکنم جوابگو باشه در سری آ . کلن بازیکنان بریتانیایی وقتی که به ایتالیا اومدن جوابگو نبودن . یکی مثل یان راش با اون همه عظمت به یووه اومد و ناموفق بود .

ولی بازیکنان خارجی شاغل در انگلیس حضور موفق تری در ایتالیا داشتن .
    مشکل برای جذب تارابت اینه که اینزاگی بازیکنی چپ پا میخواد . چون که بازیکن راست پا برای کناره ها به اندازه کافی داریم که به نظرم حق با اینزاگیه . ما بازیکنی برای اون سمت میخوایم که بتونه با حرکات متمایل به داخل محوطه بیاد و راحت تر شوت بزنه .

در حال حاضر که همچنان فقط خبر منتشر میشه و نیازهای میلان همچنان به قوت خودش پابرجاست .

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

فردا ساعت 23:15 بوقت ایران آخرین دیدار پیش فصل میلان مقابل والنسیا برگزار خواهد شد.
    پس از شکست های پیاپی در آمریکا،در سه بازی نه چنندان مهم به پیروی رسیدیم و حالا یک بازی مهم دیگه برای آمادگی این فصل سری آ خواهیم داشت.

تیم میلان فردا ساعت 9:30 صبح بوقت محلی به اسپانیا خواهد رفت و ساعت 21:00 بوقت محلی،این بازی برگزار خواهد شد و بلافاصله تیم به میلانو بازخواهد گشت.

اسامی 23 بازیکن دعوت شده برای بازی فردا:
    Goalkeepers: ABBIATI (32) – AGAZZI (1) – LOPEZ (23).

Defenders: ABATE (20) – ALBERTAZZI (14) – ALEX (33) – ARMERO (27) – BONERA (25) – MEXES (5) – ZACCARDO (81) – ZAPATA (17).

Midfielders: CRISTANTE (24) – ESSIEN (15) – HONDA (10) – MUNTARI (4) – POLI (16) – MASTALLI (36) – MODIC (42).

Forwards: EL SHAARAWY (92) – MENEZ (7) – MASTOUR (98) – PAZZINI (11) – PINATO (37).

احتمال بسیار زیاد لوپز در ترکیب ثابت خواهد بود و آرمرو هم ممکنه در ترکیب اولیه باشه.در خط هافبک کریستانته،پولی و مونتاری میتونن کنار هم قرار بگیرند و در خط حمله هم الشاراوی،منز و پاتزینی
    البته بازی دوستانه هست و احتمال تغییرات در زمین زیاده.

بازی اول میلن در سری آ هم در روز آخر آگست در مقابل لاتزیو برگزار میشه.

این هم گالیانی و لوپز در هنگام عقد قرارداد:

18. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در تکمیل حرف های محمد عزیز بگم که بالوتلی و نیانگ به دلیل بیماری به این بازی نرسیدن . دی یانگ هم دعوت نشده که فکر کنم به دلیل عدم آمادگی بوده .

البته این رو هم اضافه کنم که بعد از این دیدار جام سه جانبه Trofeo Tim که با حضور سه تیم میلان - یووه و اینتر برگزار میشد همچنان به قوت خودش باقیست با این تفاوت که امسال هم مثل سال پیش تیم ساسولو به جای تیم اینتر در این جام شرکت میکنه.

سه بازی 45 دقیقه ای که در نهایت تیم قهرمان رو مشخص میکنه

20. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •