دوست عزیز منم منظورم هـک و امنیت بود .ولی یه ضد هـک اول باید هـکر باشه . تا بتونه جلوی نفوذو بگیره .
در ضمن هـکر در اصلا به کسایی میگن که نیت شون کشف حفره های امنیتیس نه خرابکاری .
ممنون راهنمایی کنین .
دوست عزیز منم منظورم هـک و امنیت بود .ولی یه ضد هـک اول باید هـکر باشه . تا بتونه جلوی نفوذو بگیره .
در ضمن هـکر در اصلا به کسایی میگن که نیت شون کشف حفره های امنیتیس نه خرابکاری .
ممنون راهنمایی کنین .
هکر یعنی سامورایی ! هر کسی که خرابکاری کنه و بزنه سیستم رو نابود کنه هکره ! کلاه صورتی و سبز و بنفش و سیاه و سفید و ... هم نداریم.
کسی هم که سیستم های امنیتی یه شرکت رو درست می کنه و از -- شدنشون جلوگیری می کنه هکر کلاه سفید نیست. مدیر امنیتی شبکه بهش می گن.
بحث کلاه سازی برای هکر ها و هکر های خوب و بد، کاره یک سری هکر قدیمی و داستان پردازه مثله کالکتور و ... . کتاب های ایشون رو بخونید متوجه میشید داستان پردازی به معنای واقعی یعنی چی. البته منکر علم بالای ایشون نیستم.
موفق باشید/
ممنون حالا میشه بگین پس چه برنامه نویسی بیشتر بکارم میاد
نظرم رو قبلا هم گفتم، در -- صاحب نظر نیستم و افراد وارد نظر بدند بهتره اما تا اونجایی که اطلاعات ناقص دارم پرل و پایتون !
حالا میخوای حفره امنیتی چیرو کشف کنی ؟
نرم افزار ها ، وبسایت ها ، دیتابیس ها ، شبکه ها ، بازی ها ، سیستم عامل ها و ......
پیش زمینه چی داری ؟
بهترین راهنمایی در زمینه -- رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . راهنمایی بیشتر ازین منظورت چیه ؟
تأكيد ميكنم دوباره وارد زبانهايي نشو كه اصلا به نام زبان برنامه نويسي شناخته نميشن!!html و جاوا شروع كن ضرر نميكني!
Sent from my iPhone using Tapatalk
فک میکنم زبان های اسکریپ نویسی بکارم بیاد . اسکریپت نویسی هم مربوط یه این تایپکه ؟ اگه راهنمایی کنین ممنون. فرقشون . قدرتشون و ....
ضمنا گفتم که امنیت شبکه و وب سایت
این سوکت نویسی میتونه کمکم کنه >
بهتره يك تاپيك بزنيد تا جداگانه مشكلتون حل بشه اينجوري صاحب تاپيك به نتيجه نميرسه و بحث هم قاطي ميشه
سلام دوستان
من html , css , jquery رو بلدم..چند وقتی هم هست که وقتمو برای تمپلت زدن گذاشتم
میخواستم بدونم آیا طراحی وب و بعدش رنامه نویسی وب میتونه تخصصی باشه که باهاش امرار معاش کرد؟ یعنی میشه ازش پول خوب دراورد؟
و سوال دیگم اینکه میخواستم مباحث شبکه رو هم ادامه بدم....میتونم تو هر دو زمینه شبکه و طراحی وب موفق بشم؟
کار گرفتن در این زمینه قدری سخته و نیاز به اشنا داره یا اینکه شناخته بشی....
یا چه میدونم با شخص یا شرکت بخصوصی بتونی همکاری بکنی...
شبکه، یه فیلد تخصصی هستش و اون قسمتی از شبکه که درامد خوب و عالی داره، کار تخصصیه اما شبکهی ساده در حد شبکه زدن برای یه گیم نت و کافی نت و اینا خوب، چرا که نه!!))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)