سیستمه قدرتی و خوبیه .. دمای قطعاتتم با یه برنامه میگرفتگین که ماکیموزشو بزنه .
چون شما تا بازیو ببنید سریع دماشون میاد پایین.
سیستمه قدرتی و خوبیه .. دمای قطعاتتم با یه برنامه میگرفتگین که ماکیموزشو بزنه .
چون شما تا بازیو ببنید سریع دماشون میاد پایین.
Last edited by roya.rashidi; 17-07-2014 at 06:12.
ممنون
چه برنامه ای ماکزیموم رو نگه میداره؟
HWiINFO
کامل ترین برنامس . حتی سرعت فن و میتونید فنتونو کنترل کنید .
ضمنا gta4 واسه این سیستم سبکه . با بازی watch dog یا بازی قوی تست کنید .
بابا چی میگه همون اچ دبلو مانیتور نگه میداره بازش کن و برو تو بازی یه ۲۰-۳۰ دقیقه که بازی کردی دماها رو زده مینیموم ماکزیموم و همون موقع رو چرا سختش میکنید
لطفا دقت کن . برنامش cpuz هست که تازه میخان hw نصب کنن.
دوستان سلام
من Watch Dogs رو برای حدود نیم ساعت بازی کردم و با نرم افزار HWmonitor دما ها رو اندازه گرفتم. به نظرتون دما چه طوریه؟ بالاست؟ خوبه؟ ممنون
![]()
کارت گرافیک رو از چه برندی گرفتی؟ گیگا یا ایسوز یا ... ؟
سی پی یو بالاست یه مقدار همه میگن تا ۶۵ خوبه من تا ۷۰ هم میگم طوری نیست اما این حدود ۸۰ هست بالا هست
مین بورد دماش خوبه و کارت هم تا ۱۰۰ درجه مشکلی پیش نمیاد خوبه برای این مدل ها مال خودم ۷۵ تو تست ها میرسه در عرض یک ربع ساعت مدل ۵۶۰ هم هست
هارد هم که همیشه همین حدود هست دماش مشکلی نداره
حالا ایر کولر یا واتر کولر با توجه به صلیقه و بودجه میتونید انتخاب کنید از کولر های معمول هست و استفاده میشه تو سیستم ها
یه چیز دیگه کیس فضای دورش چجوریه دقیق بگو پشتش و دورش و ... بسته نباشه نزدیک بخاری و ... هم نباشه خوبه
راستی قطعات رو هم درست گذاشته خوبه سیستم شاخیه دلم خواست کارت گرافیکت رو [emoji7]
Last edited by 1376MAXIMUM; 27-07-2014 at 01:00.
دمای سی پی یو های اینتل تا 80 کاملا خوبه . خود اینتل هم تا 100وخورده ایی تحمل پذیریشونو تایید کرده 120 اینام که سیستم رو ریست میکنن. درباره گرافیکت هم نیمدونم ولی سی پی یو خوبه .
لپ تاب منم با این بازی دمای سی پی یو تا 94 اینا میره
کارت گرافیک Nvidia هستش
کیس از سه طرف بستست دورش تقریبا 20 سانت فاصلست پس باید جاش رو تغییر بدم
داداش من سیستم قبلیم اصلا کارت گرافیک نداشت سوخته بود صفحه رو بالا پایین میکردی انگار کارگردان کات میداد اسلاید عوض میشد دوباره ضبط میشد، خلاصه شرایطی داشتیم ما .. اینکه یکم عقده ای شدم![]()
من جاش رو تغییر میدم واطلاع میدم
ممنون
نه اون رو برای این گفتم که رو تحویه اثر نذاره حدود ۲۵-۳۰ سانت خوبه خودم به اندازه یک موزاییک ۲۰ سانتی فاصله داره از ۵ وجهی که کیست داره و میبینیش باید همش باز باشه مثلا روش کتاب و نمیدونم سی دی و ... نباشه و میز های کامپیوتر هم معمولا همه دور کیس رو می پوشونن البته ایکس ۷ فکر نکنم تو میر جاش بشه برای تست بهتر که فضا کافیه یا نه شما قبل از این که سیستم رو روشن کنی که فعالیت بکنه و گرما داشته باشه یه تست بکن ببین دماش چجوریه و بعد از بازی کردن هم یه تست بکن ببین چجوریه نباید گرم بشه اطراف کیس نزدیک بخاری و ... هم نباشه چون گرمای بخاری و ... باعث گرمای کیس هم میشه
البته بازم خیلی ممکنه تفاوت نداشته باشه کولر هزینه بره میخواهم یه مقدار بدون کولر سی پی یو ببینیم میشه حلش کرد یا نه
گارت گرافیک رو هم دیدم تو جی پی یو زد تو صفهات قبل evga هست برند خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)