یه بازی هم با من داری ( gregar ) امروز بیا بازی کنیم تموم بشه مرحله گروهی بفهمیم تکلیفمون چیه با شکر
یه بازی هم با من داری ( gregar ) امروز بیا بازی کنیم تموم بشه مرحله گروهی بفهمیم تکلیفمون چیه با شکر
یه بازیم با shs2008 داری -
امشب بیا کار من و آمریو راه بنداز![]()
ما که اب از سرمون گذشته و واسه Fun فقط بازی میکنم و دیگه بعد از فیفا 14 شاید سمت فیفا نرم و این اخرین فیفاییه که احتمالا میزنم .
عجیبه از دیشب هم کلا میزنه انلاین اریجین قطعه .
Last edited by Gregar; 27-06-2014 at 12:28.
من شمارو ادد کردم --
چرا ؟ فیفا تنها بازیه که میشه کرد![]()
با قیر شکن تست کت ببین وصل میشه
Gregar
درود بر شرفت
7 تا 8 اومدی ؟
11تا 12 اومدی ؟
کاپ ناسلامتی
دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به مشکلاتی که براش پیش اومده از مسابقات کناره گیری کرد.
به نظر اگر به این شکل جلو بریم به نتیجه ای نرسیم.
اگر جایگزینی برای ایشون پیدا کردم که قرار میدم در غیر این صورت در اون گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتیازاتش رو پخش میکنیم.
من از همون روز اول گفتم یه برنامه ـی مشخصی بریزید که هر کاربر تو یه روز بازی کنه نه هر وقت دلش خواست!
مثلا بازی اول من بعد 3،4 روز معطلی انجام شد،پس اگه منم حریف بعدیم رو 3،4 روز معطل کردم برای یه بازی نباید گله ای داشته باشید.
متاسفانه برنامه ریزی هم خیلی زیادی طول کشید
زمان برگزاری مسابقات خیلی ناجور هست
خرداد ماه!
نزدیک کنکور!
بزارین کنکور تموم بشه همه میریزن اینجا!
کنکور منکور امتحان ولش کنید با
من تو اوج امتحانای ترم دانشگاه هر روز 2-3 ساعت فیفا رو میزدمدیگه اینجا که فوقش یکی دو بازی میخوای بکنی تو روز جمعا بیست دقیقه فوقش شه
البته مگر شما جز اون دسته ها دکترای مملکت باشی که از صبح تا شب به جز درس کاری خوندن کاری نمیکنن![]()
=======
امتحانای منم امروز تموم شد دیگه این امتحانا نمیذاشت فیفا بازی کنیمحالا با خیال راحت بازیمون میکنیم
Last edited by Greedy; 29-06-2014 at 17:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)