سلام
کسی که لیسانس دانشگاه ازاد داره میتونه کنکور بده و داروسازی و .... بخونه؟؟؟
سلام
کسی که لیسانس دانشگاه ازاد داره میتونه کنکور بده و داروسازی و .... بخونه؟؟؟
سلام
برای جمع بندی دقت کنین که با توجه به یه برنامه دقیق و حساب شده به موقع درس هارو با منبع مناسب دوره کنین حالا یا به برنامه آزمون ازمایشی یا برنامه خودتون فقط باید به تصمیمتون احترام بزارید و تا آخر پیش برین
در مورد منابع بگم اگه خودتون خلاصه برداری میکنین خیلی خوبه از همه چی بهتره ( با روحیاتتون هم سازگار ترِ). مهم اینه که وسواس به خرج ندیدن و به جزوه خودتون اعتماد کنین که اکثرا ندارن و یکم وسواس به خرج میدن
اگه تونستین وسواس رو حل کنید که هیچ اگه نتونستین از منابع جمع بندی قابع اعتماد استفاده کنین مثلا در درس شیمی فیل های مبتکران عالیه و هیچی رو جا ننداخته تستای خوب و بجایی هم اورده یا در معارف میتونین از جمع بندی مهر و ماه استفاده کنین که اونم همین خصوصیات رو داره و بقیه کتاب هم منابع جمع بندی خوب دارن تقریبا
در مورد زیست هم زیاد درگیر جمع بندی نباشین به زیست باید تسلط کامل پیدا کرد برای مرور تست بزنین و هر جا که احساس ضعف کردین دوباره کتاب رو بخونین.
سلام
بله میتونه و مانعی نداره.
یعنی اگه مثلا با قلمچی برم مطمئن باشم مشکلی پیش نمیاد ؟ برای مثال الآن که 3 فصل دوم رو با تست تموم کردم ، دیگه دورش نکنم تا 11 مرداد که اولین آزمونه و فصل 1 میاد ؟
آخه الآن درس 3 که همیشه مشکل داشتم رو بالاخره با آرامش و از پایه با استفاده از جزوه معلممون و منابع تستی مختلف عالی یاد گرفتم و دوست ندارم این آمادگی از بین بره .
خلاصه نویسی من به این شکله عملا : دو قسمته :
1) هایلایت کلمات مهم و ریز کتاب(مثل قید ها و کلماتی که از زیر چشم در میرن)
2) نوشتن خلاصه تو دفتر به شکل نمودار درختی کامل . یعنی درسو خوندم به حد کافی تستم زدم کل درس رو قشنگ تو غالب نمودار می نویسم . مثلا فصل ایمنی قسمت اعظمش شامل یه مجموعه کلی ایمنی هست که دو تا زیرشاخه اختصاصی و غیر اختصاصی داره ، غیر اختصاصی خودش 2 تا زیر شاخه دیگه داره و ... .
کلمات ریز و قید ها رو هم نسبتا میارم توی خلاصه ولی خوب برای بعضیاشون دیگه آدم باید یه جورایی پاراگراف رو بنویسه که نمیشه .
تو آزمون قلمچی سعی کنین یه جور باشه چهارشنبه و پنجشنبه یه مرور برای آزمون داشته باشین در کنار خوندن درسا و اعتماد کامل داشته باشین که راهتون درسته.
هر کس با توجه شناختی که از خودش داره خلاصه نویسی میکنه کسی نمیتونه بگه فلان خلاصه خوبه اون یکی بَدِ، شما باید چند بار از این خلاصه ها استفاده کنین تا عیارِش دستتون بیاد اگه مطالب تو زهنتون مرور شه که عالیه اگه نشه اون موقع باید تو نگارش جزوه خلاصه نویسی تجدید کنید - نگران نکات باقی مونده نباشین چون هدف جمعبندیه (مرور و یادآوری مفاهیم) ، منبع اصلی رو بازم در طول سال چندین بار میخونین.
دوستان سلام
کنکور 94 نسبت به کنکور 93 از لحاظ منابع چه تغییراتی خواهد داشت ؟
بنده 93 کنکور دادم ، برای اینکه تو آزمون 94 شرکت کنم باید چه چیز های جدیدی رو مطالعه کنم ؟
با تشکر
چه رشته ای هستین؟
بايد خودت روش خودت رو استفاده كني و ببيني چه بازدهي واست داره اگه مناسب نبود تغيرات لازم رو توي روشت اعمال كني. نوشتن خلاصه هاي نمودار درختي هم فوق العاده كمك ميكنن هم به انسجام مطالب و هم به مرورشون. در مورد تاثير نمودار درختي همين رو بدوني كافيه كه طراحا تست براي خودشون واسه هر فصلي نمودار درختي تهيه ميكنن و از طريق اون مطالب رو به هم مرتبط ميكنن و سوال ميدن. در مورد قيدها هم 90درصدشون خود به خود بعد از چند مرتبه مرور توي ذهنت ميمونن نگران قيدها نباش.
سعي كن هر هفته چندساعتي رو به مرور غيرمرتبط با آزمون اختصاص بدي. من كه اون موقع گزينه دو ميرفتم با اينكه از آخر پاييز تا عيد شيمي 2 اصلا تو آزمون نبود ولي من اون 2 ماه كه از شيمي 2 سوال نميومد كل مطالب رو هفته اي يه بار مرور ميكردم.
كلا برنامه هاي آزمون همه 24 ساعت وقت شما رو نميگيرن مطمعنا وقت آزاد دارين پس به مرور اختصاص بدين.
اون وقت آزاد رو چطوری اختصاص بدم ؟ یعنی با چه برنامه ای ؟ از کجا بدونم چیو باید دوره کنم ؟
مرسی
خب هرچي ميخوني دوره كن ديگه. اگه احساس ميكني توي لغت و املا نياز به دوره داري دوره كن اگه قيدهاي زيست ضعيف هستي اون رو دوره كن اگه فرمول هاي رياضي و فيزيك و مثلثات رو لازم داري اونا رو دوره كن. فقط همه چيز رو بايد دوره كني كه فراموشت نشه
سلام
جلو کشیدن تاریخ کنکور سراسری 94 صحت داره؟
گویا 1 هفته به خاطر ماه رمضان سال آتی کنکور زودتر شروع میشه
کسی خبر موثق داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)