افتضاح بود
مراسمش فوق ضعیف بود من همش منتظر بودم که یه عده رقاص سامبای برزیلی بیان یوخده اون وسط پیچ و تاب بدن بخودشون آدم لذت ببره ولی نیومدن لابد گفتن اونها زیادی لباساشون پوشیده ساجرای آهنگش که آخر خنده بود چه گندی زدن پیتبول و جی لو فقط اون خواننده برزیلییه خوب بود که یوخده پیچ و تاب داد بخودش و هم لباسش زیبا بود و هم خودش.جی لو هم که ماشالا قالی کرمون هر روز بهتر از دیروز انگار نه انگار حاج خانوم چهل و چهار سالشونه فقط نمیدونم این عزیز دل برادر چرا اینقدر لب خونی افتضاحی انجام داد.در کل من از 94 تا حالا همه جام جهانی ها رو افتتاحیه هاش رو از کانالهای خارجی دیدم و این ضعیفترینشون بود.مثلاً اجرای ریکی مارتین در جام جهانی 98 کجا و اجرای پیتبول و دو عزیز دل برادر در این جام جهانی کجا.خیلی بد بود خیلی بد.
مراسم چیزی خاصی ک بخواد ب چشم بیاد نداشت
فقط چند نفر ار اول تا آخر داشتن میچرخیدن دور خودشون!!
اجرا موزیک آخرم ک اصلا صحبتشو نکنیم بهتره!!!
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستان یکی لطف میکنه لینک دانولد مراسم افتتحایه رو برام بزاره...مرسی
ایول پس چیز خاصی رو از دست ندادیم . به گمونم مراسم هم تحت تاثیر مردمش قرار گرفته . مردمش که اینقدر ناراضی باشن به این همه هزینه ، مراسمش هم اینطوری از اب در میاد .
واقعا چرت بود. البته با المپیک نباید مقایسه کرد.ولی سال 2010 خیلی بهتر بود. بهترین افتتاحیه ای که دیدم المپیک سیدنی بود
Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
من کلا تو افتتاخیه هایی که کلا تو هر جشنواره ورزشی دیدم هیچ کدوم به المپیک پکن 2008 نمیرسه!
سلام
راستش میشه اسمش رو گذاشت مراسم افتضاحیه !
چند نفر که انگار گم شده بودند اومدند هی دور خودشون می چرخیدن ! چند نفر هم اومدن داشتن فنون رزمی اجرا می کردند که نمی دونم چه ربطی به جام جهانی فوتبال داشت ! بعدش هم چند تا بچه رو آوردن توپ رو با طناب بسته بودند بعد طناب تو دستشون بود هی می زدن زیر توپ ! فکر کنم داشتن رو پایی یا بغل پایی یا هر چی میشه اسمش رو گذاشت می زدند ! بعد هم که دوباره چند نفر اومدن هی دور زمین می چرخیدن. اما بخش افتضاح ترش جایی بود که خواننده ها اومدن. اصلا فکر نمی کردم بیان لب خونی کنند ! لب خونی هم که خیلی ضعیف بود. البته تقصیر کار به نظر من میزبان بود چون امکانات برای خواننده ها واقعا کم بود.
ولی واقعا افتضاح بود به نظر من بدترین مراسم افتتاحیه بود یعنی به هر چیزی شبیه بود به جز افتتاحیه جام جهانی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)