اختلاف فریمشون تو بازی های نسل 8 مث watch dogs چندتاست؟
اختلاف فریمشون تو بازی های نسل 8 مث watch dogs چندتاست؟
765 و 850 تقریبا یک اندازه فریم میدن ( تو تنظیمات پایین 765 حدود 30% بهتره ) ولی 750 حدود 40% ضعیف تر هست
آقا با ایم توصیفات هم همه همینجا زدن توسر این 750 بدبخت:-D
البته حرف ها تماما منطقی هست.
فقط یه سوال گرافیک قابل تعویضه؟
هزینش تقریبا چقدره؟
قطعه و تعویض؟
ممنون
واینکه آیا ماتریس قطعه و دستگاه تعویض کننده رو داره؟
Sent from my C6503 using Tapatalk
اسم طولانی هر کدوم رو مینویسین؟ چون تو سایت note book check هزار نوع Msi ge60 و asus n550 هست.
تو سر 750 نزدیم در حد خودش گرافیک خوبیه و نسبت به پولی ک پاش داده شده می ارزه و لپتابی که 765 روشه 400 تومن هم گرون تر هست خوب. تعویض تقریبا وجود نداره و حتی اگر بشه هم بدرد نمیخوره و اگر لپتاب رو بفروشی و یکی با مشخصاتی که میخوای بخری بهتر هست و شاید هم به صرفه تر باشه !!!
گفتم که حرف ها منطقی بود!
فقط من الان یکم دو به شک شدم نسبت به سیستمم چون الان سه ماه نشده خریدم!
والان هشت گیگ رم و یه اس اس دی بهش اضافه کردم!
الان واقعا سوالم آینه که احتمال داره مثلا تو چهارسال آینده کارت گرافیک این دستگاه توانایی اجرای بازی هایی مثل فیفا با گرافیک high رو نداشته باشه!
ببخشید شاید سوالم یکم غیر منطقی باشه چون من زیاد به بازی نویسی آشنایی ندارم!
ممنون
در کل اگر شماجای من بودید عوض میکردید؟
در مورد ge60 دو مدل بیشتر در ایران نیومده
1.2oe
2.2oc
که مدل اول جدیدتر هست و برای اینکه فرقش رو پیدا کنید به مدل چیپست توجه کنید باید hm 87 باشن!
در مورد دومی هم مدلی که نور زیر کیبورد نداره بعلاوه دی وی دی رایتر هارد یک ترا 5400
هر چیزی ممکنه بستگی داره به سازنده های فیفامن جای شما بودم اصلا فکر عوض کردن رو هم نمیکردم. به نظر من عمر مفید لپتاب همون 3-4 سال هست و بعد از این مدت بهترین لپتاب دنیا هم که خریده باشید نباید ازش انتظار زیادی داشته باشید. اصلا 4 سال دیگه باید ببینیم هنوز لپتاب ساخته میشه یا چیزای دیگه جایگزینش میشن !!!!
![]()
دقیقا نظرمنم روی همین بود!
چون اصولا عمرکل سیستم چهار سال بیشتر نیست:-D
درضمن با این حرف ها وسوسه شدم گرافیک رو با after burner
Oc
کردم:-P تا الان که همه چی خوبه منم ارومم دارم خرد خرد فرکانس رو زیاد میکنم تا الان که مشکلی نیست البته دیگه دارم میترسم;-)
من غیر از بازی کار های گرافیکی دیگه ای که به گرافیک فشار میاره انجام نمیدم. ولی با لپ تاپ مدت زیادی کار میکنم .
اگه با استراحت دادن به لپ تاپ تو هر 1 یا 2 ساعت، لپ تاپ مشکل پیدا نکنه برام فرقی نداره میتونم استراحت بدم بهش.
با این حال به نظر شما کدوم بهتره؟
راستی فریمم برام مهمه اگه لازم باشه بازی رو روی low هم میزارم تا فریم خوب بشه.
Last edited by kasrahasannezhad; 08-06-2014 at 18:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)