تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: چه کنیم جهان اولی شویم؟

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

جهان اول یک فریب است که حاکمان غرب بوسیله آن سعی دارند کشورهای بافرهنگ و بامذهب را شبیه به کشورهای بی روح و بی دین خود بکنند. جهان اول برابر است با فقر و از بین رفتن اساس خانواده و بی دینی و همجنس بازی و بی حجابی و بی حیایی و از بین رفتن غیرت و دروغ هایی مانند فمینیسم و آزادی بیان. همان بهتر که تا ابد جهان سومی باشیم اگر جهان اولی بودن یعنی زندگی در بی دینی و بی اخلاقی.

رفاه حال مردم هم مهم نیست نه؟
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 15:30. دليل: font

2. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

رفاه حال مردم هم مهم نیست نه؟
    رفاه یعنی نیازهای ابتدایی. غربی ها به ما یاد داده اند رفاه یعنی خانه بزرگ و ماشین داشتن. در زمانی که غرب با ما در حال دشمنی و جنگ نرم است ما باید یاد بگیریم با اقتصاد مقاومتی و تحمل سختی هایی که فرعون های زمانه بر ما دیکته می کنند از اصل و ارزش های خود دفاع کنیم. ارزش های ما به سعادت جاودانه ما و نسل های بعد از ما ارتباط دارد و در صورت تسلیم در مقابل ظلم، ما مسئول گمراهی همه نسل های آینده مردم سرزمینمان خواهیم بود. شما می خواهید در تاریخ از نسل من و شما به عنوان خیانتکار و منافقان تاریخ یاد شود؟
    Last edited by Arash4484; 06-06-2014 at 15:30. دليل: font

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

رفاه یعنی نیازهای ابتدایی. غربی ها به ما یاد داده اند رفاه یعنی خانه بزرگ و ماشین داشتن. در زمانی که غرب با ما در حال دشمنی و جنگ نرم است ما باید یاد بگیریم با اقتصاد مقاومتی و تحمل سختی هایی که فرعون های زمانه بر ما دیکته می کنند از اصل و ارزش های خود دفاع کنیم. ارزش های ما به سعادت جاودانه ما و نسل های بعد از ما ارتباط دارد و در صورت تسلیم در مقابل ظلم، ما مسئول گمراهی همه نسل های آینده مردم سرزمینمان خواهیم بود. شما می خواهید در تاریخ از نسل من و شما به عنوان خیانتکار و منافقان تاریخ یاد شود؟
    آقا من توبه کردم, حق با شماست.

5. 7 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

جهان اول یک فریب است که حاکمان غرب بوسیله آن سعی دارند کشورهای بافرهنگ و بامذهب را شبیه به کشورهای بی روح و بی دین خود بکنند. جهان اول برابر است با فقر و از بین رفتن اساس خانواده و بی دینی و همجنس بازی و بی حجابی و بی حیایی و از بین رفتن غیرت و دروغ هایی مانند فمینیسم و آزادی بیان. همان بهتر که تا ابد جهان سومی باشیم اگر جهان اولی بودن یعنی زندگی در بی دینی و بی اخلاقی.
    شما آخوند هستید؟ کشور بی روح دیگه چه معنی میده.. ؟ یعنی میگید افرادی که بیدین هستند بی فرهنگ هستند؟ حاکمان غرب؟! جوری میگید که انگار در هزار سال پیش زندگی میکنیم! اون همجنس باز نیست عزیز (( همجنسگرا)) هستش و دلایل علمی و پزشکی و ژنتیکی داره! غیرت یعنی اینکه به زن زور بگی تا قویتر به نظر برسی.. ازادی بیان هم جلو هیتلر جماعت کشکه عزیز! بله همون بهتر که جهان هشتمی باشید و در عصر حجر زندگی کنید مهندس جان!

7. 4 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

شما آخوند هستید؟ کشور بی روح دیگه چه معنی میده.. ؟ یعنی میگید افرادی که بیدین هستند بی فرهنگ هستند؟ حاکمان غرب؟! جوری میگید که انگار در هزار سال پیش زندگی میکنیم!
    اون همجنس باز نیست عزیز (( همجنسگرا)) هستش و دلایل علمی و پزشکی و ژنتیکی داره! غیرت یعنی اینکه به زن زور بگی تا قویتر به نظر برسی.. ازادی بیان هم جلو هیتلر جماعت کشکه عزیز! بله همون بهتر که جهان هشتمی باشید و در عصر حجر زندگی کنید مهندس جان!
    ایشون راست میگن , شما چیکارش داری.

غرب عامل فساد و بد بختی مردم ( فقط) ایران است! اگر غرب نبود الان همه ما در آسایش بودیم و تورم هم منفی بود و دروازه های بهشت هم باز! ( دولت هم روزی یه دبه 5 لیتری به مردم نفت میداد)
    آقا کلا" زیر سر همین غربه ! باور نداردی؟ از مهندس بپرس!

( به قول یکی از دوستان " عجب غلطی کردم در ایران بدنیا آمدم" )

9. 6 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

.

11. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه COD MW3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظر من زندگی تو ایران خیلی خوبه...من که تهران رو میبینم همه مردم میرن پارک تفریح...شادن...خداییش آدم نباید دروغ بگه...خلاصه من خودم بچه پایینم...تو همین پایین شهر تهران همه مردم اون چیزی رو که میخوان بهش رسیدن...شادن تفریح دارن بیرون میرن

ورزش صبحگاهی میکنن ...رستوران میرن...چیکا ربکنن دیگه همه کا ردارن میکنن؟

والا تو آمریکا هم خبری نیست.... ما که اینقدری که تو تهران آدم پولدار دیدیم زیاد شده..یه پسر 28 ساله الان از کارگری تو بازار با خلاقیت خودش زانتیا خریده..رفیق خودمه..

عرضم به خدمتتون هست کسی که میلیاردر شده با فکرخودش..هستن کسایی که خیلی عشق و حال خوبی میکنن...

آخه آمریکا هم بدبخت داره ...کارتون خواب داره..معتاد داره...گدا داره..گشنه داره...بی خانمان داره...بیا همین برنامه های آمریکن آیدول یا آمریکنس گات تلنت یا بریتیش گات تلنت رو میبینی آدم میفهمه دردشون چیه چه قدر سختی کشیدند مردم آمریکا...

این برنامه رو که دیگه خود دولت آمریکا میسازه یا شاید همون سایمون کالر...

به نظرم تو آمریکا یسری همون سلبریتی ها خیلی وضع مالیشون خوبه و کشتی دارن ماشین لموزین و بادی گارد...

وگرنه زندگی مردم ایران دسته کمی از مردم آمریکا نداره از لحاظ رفاه!! درسته اونجا ازادی هست فقط..فرقش همینه..

اون آزادی هم مشکلات فساد زیادی برشون به وجود آروده ..مردای الکلی که دختروشن رو به 30 دلار میفروشن...من ادعایی ندارم ولی فیلم آمریکایی که از بطن جامعه بازتاب داره زیاد میبینم...از کارگردانایی که ریل کا رمیکنن و حقیقت رو نشون میدن..

نه فقط مولتی میلیاردرارو...

خوب بیا تو ایران هم هستن کسایی که غذای یه شبشون معادل در آمد 1 ماه یه آدم آمریکایی...تو رستورانهای سوپر لوکس...به هر حال من از زندگی تو ایران راضی هستم چون جای پیشرفت داره و سیاه نمایی الکی نباید کرد..

13. این کاربر از COD MW3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

به نظر من زندگی تو ایران خیلی خوبه...من که تهران رو میبینم همه مردم میرن پارک تفریح...شادن...خداییش آدم نباید دروغ بگه...خلاصه من خودم بچه پایینم...تو همین پایین شهر تهران همه مردم اون چیزی رو که میخوان بهش رسیدن...شادن تفریح دارن بیرون میرن

ورزش صبحگاهی میکنن ...رستوران میرن...چیکا ربکنن دیگه همه کا ردارن میکنن؟

والا تو آمریکا هم خبری نیست.... ما که اینقدری که تو تهران آدم پولدار دیدیم زیاد شده..یه پسر 28 ساله الان از کارگری تو بازار با خلاقیت خودش زانتیا خریده..رفیق خودمه..

عرضم به خدمتتون هست کسی که میلیاردر شده با فکرخودش..هستن کسایی که خیلی عشق و حال خوبی میکنن...

آخه آمریکا هم بدبخت داره ...کارتون خواب داره..معتاد داره...گدا داره..گشنه داره...بی خانمان داره...بیا همین برنامه های آمریکن آیدول یا آمریکنس گات تلنت یا بریتیش گات تلنت رو میبینی آدم میفهمه دردشون چیه چه قدر سختی کشیدند مردم آمریکا...

این برنامه رو که دیگه خود دولت آمریکا میسازه یا شاید همون سایمون کالر...

به نظرم تو آمریکا یسری همون سلبریتی ها خیلی وضع مالیشون خوبه و کشتی دارن ماشین لموزین و بادی گارد...

وگرنه زندگی مردم ایران دسته کمی از مردم آمریکا نداره از لحاظ رفاه!! درسته اونجا ازادی هست فقط..فرقش همینه..

اون آزادی هم مشکلات فساد زیادی برشون به وجود آروده ..مردای الکلی که دختروشن رو به 30 دلار میفروشن...من ادعایی ندارم ولی فیلم آمریکایی که از بطن جامعه بازتاب داره زیاد میبینم...از کارگردانایی که ریل کا رمیکنن و حقیقت رو نشون میدن..

نه فقط مولتی میلیاردرارو...

خوب بیا تو ایران هم هستن کسایی که غذای یه شبشون معادل در آمد 1 ماه یه آدم آمریکایی...تو رستورانهای سوپر لوکس...به هر حال من از زندگی تو ایران راضی هستم چون جای پیشرفت داره و سیاه نمایی الکی نباید کرد..
    ( زندگی راحت یعنی رستوران رفتنو ورزش کردنو و تفریح در پارک؟)

فقط در ایران میتونی 20 میلیون بدی و در عوضش یه ارابه مرگ بهت بندازن بعد بگن ماشینـــه!
    فقط در ایران میتونی برای یه گوشی 500 دلاری 3 الی چهار میلیون پول بدی.
    فقط در ایران میتونی طوفات طبیعی رو گردن حجاب خانوما بندازی.
    فقط در ایران میتونی ببینی که 99 درصد مردم از وضعیت زندگیشون ناراضی هستن! (اون 1 درصدش هم انگار شمایی)
    فقط در ایران میتونی ببینی که چندین دریاچه و رودخونه فقط در اثر کوته فکری و بی مسولیتی بعضیا خشک شده.
    و ..........

" دلیل تمام این بد بختی ها "غرب استکباری" هست. "

ایران علاوه بر اقتصاد ضعیفش , فقر فرهنگی هم داره دوست عزیز.

15. 9 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

( زندگی راحت یعنی رستوران رفتنو ورزش کردنو و تفریح در پارک؟)

فقط در ایران میتونی 20 میلیون بدی و در عوضش یه ارابه مرگ بهت بندازن بعد بگن ماشینـــه!
    فقط در ایران میتونی برای یه گوشی 500 دلاری 3 الی چهار میلیون پول بدی.
    فقط در ایران میتونی طوفات طبیعی رو گردن حجاب خانوما بندازی.
    فقط در ایران میتونی ببینی که 99 درصد مردم از وضعیت زندگیشون ناراضی هستن! (اون 1 درصدش هم انگار شمایی)
    فقط در ایران میتونی ببینی که چندین دریاچه و رودخونه فقط در اثر کوته فکری و بی مسولیتی بعضیا خشک شده.
    و ..........

" دلیل تمام این بد بختی ها "غرب استکباری" هست. "

ایران علاوه بر اقتصاد ضعیفش , فقر فرهنگی هم داره دوست عزیز.

غرب استکباری رو خوب اومدی.

یه مثال تاریخی میزنم!

تو زمان قاجار که از بی لیاقتی و بی کفایتی شاهان هرچی بگم کمه، یه سری اومدن گفتن تقصیره انگلیس ملعونه.

بی کفایتی خودمون رو به دیگران نسبت میدیم.
    الانم همین وضعیته. خودمون نمیتونم کاری کنم، غرب رو میاریم وسط.

17. 7 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •